Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek opereš cunje, pomiješ posodo, mal popucaš…

opereš cunje, pomiješ posodo, mal popucaš…

Čez pol leta pa spet jovonanovo

benti živleje

mnja to gospodinjenje je res potrata cajtaaa.. na leto podaljšimo pa malo zadihajmo

Še petrolejke spucam…

mah jaz samo ostanek sveče vržem pa je.. sam pol je problem smeti odnest.. fak to pa ne maram..

pol pa z okna ciljam v koše in ločujem..

Maš pa poden povoskan, itak s s štumfi zglanca.

jaz pa ločujem kar spotoma, uporabno ponucam, neuporabno odvržem…itak psi po vasi znosjo…

aha, s tistimi kosmatimi, odlični tudi za pucanje ne samo ogrevanje..

Smešna reč…. sem posesal sekr… wc, pa najdem štefana v kotu( moja osebna suha južina, vsi imajo imena, prvi sto ima številke, pol so pa janez, matej luka, pa marko, po evangelistih so še apostoli, pol pa še štefan, pa kastor, pa poluks…), no pa nima veze, v glavnem sem mu šel mrežo zlagat, se je pa model čist trest začel, pa odpizdil ven na hodnik, v glavnem cela štala, zdej pa muhe iščem, da bi se mu odkupu, je pa konc sezone, v glavnem, zgleda da bo spet cel vikend mulo kuhal….

mislm ej…

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 23.10.2021 ob 11:52

Smešna reč…. sem posesal sekr… wc, pa najdem štefana v kotu( moja osebna suha južina, vsi imajo imena, prvi sto ima številke, pol so pa janez, matej luka, pa marko, po evangelistih so še apostoli, pol pa še štefan, pa kastor, pa poluks…), no pa nima veze, v glavnem sem mu šel mrežo zlagat, se je pa model čist trest začel, pa odpizdil ven na hodnik, v glavnem cela štala, zdej pa muhe iščem, da bi se mu odkupu, je pa konc sezone, v glavnem, zgleda da bo spet cel vikend mulo kuhal….

mislm ej…

Naš je Polde. Tudi v ta spodnji kopalnici kraljuje in se ga pusti na miru.

te čist razumem ejj..  sem imela namreč đonija, ko sem bila še v srednji.. sem šla na morje.. pridem domov.. pa mati veselo reče, da mi je sobo posesala.. neeee začnem kričat đonniiiiii.. :(.. ni ga bilo več.. napovedoval mi je vreme, res je bil natančen pol pa nisem več vedela kdaj rabim marelo kdaj ne…

No sedaj imam ene črne pajke različnih velikostu, pa vsake tok cajta jim zglancam mrežo.. pa še kar visijo nad mojim osebnim kotičkom! Jah, to pa je ljubav ane..

Te matere…. kolk enih solz je blo prelitih, ko so šle šivat  dizajnersko strgane kaubojke… gorje epskih razsežnosti… mislm, da ti gre pajka posesat si vazme cajt, da bi pa pospravla salamo, ki ti je pred tremi tedni padla pod hladilnik, pa ne…

Na sreco je bla bratova salama, ker jaz bi jih bolj poslusala kot jih je on.. kavbojke smo pa psom vrgli, da vids sele to dizajnrsko linijo..

wd40a148, 23.10.2021 ob 11:24

Čez pol leta pa spet jovonanovo

benti živleje

Pucaj pucaj, da te bo mož položu za nagardo

Gospodinja WD40, 23.10.2021 ob 12:45

Pucaj pucaj, da te bo mož položu za nagardo

a ni pr teb?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close