Operativno zmanjšanje prsi
Ja, nekatere si jih želijo povečat, jaz pa si jih obupno želim zmanjšat že od konca osnovne šole naprej. Nedrček imam košarico D in po dveh porodih so že zelo povešene, kar je še večja žalost. Je katera dala čez to operacijo? Zanimajo me vaše izkušnje: okrevanje, bolečine, kako je to sprejela družina in okolica… (čeprav pri meni to ne igra nobene vloge, glavno mi je, da me mož podpira).
Jaz sem se zanimala za to operacijo, pa me je minilo (košara E, F). Sama operacija naj bi bila zahtevejša od operacije za povečanje, razrežejo okoli kolobara, tudi okrevanje naj bi bilo daljše in boleče. Meni so operacijo odsvetovali. :((( Pa še draga je ko žafran. :(((
LP
Jaz sem se za to zanimala pred cca. letom dni, bilo je skoraj 350.000 SIT, okrevanje naj bi v celoti trajalo lahko tudi nekaj mesecev.
LP
Živjo!
Redukcijska mamaplastika (pomanjšanje prsi) trenutno stane med lokalna anestezija 430.000 in splošna anestezija 630.000.Šivov je kar dosti baje, vendar lahko z nefizičnim delom, kot je npr. v pisarni za računalnikom začneš že po 14 dneh.Celotno okrevanje s tem mislim da ni več potpludb in da dojki nista občutljivi na dotik je tudi do dva meseca.Kar se tiče bolečin pa je odvisno tudi od tvojega bolečinskega pragu.Kolegica si jih je dala pomanjšati in sploh ni bilo take panike, je že po tednu dni začela delat.In tudi sama sem se odločila da grem skozi to.Imam košarico f.
Forum je zaprt za komentiranje.