Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Operacija sinusov

Operacija sinusov

Čaka me operacija sinusov, zaradi pogostih vnetij, ki izhajajo iz polipov. Če ima kdo izkušnje s takim posegom, mi lahko prosim poveste kako je tako poseg videt? Je boleče, kako dolgo si na bolniški?
Hvala
Prestrašena čisto

Povej mi prosim, kakšne simptome imaš? Res me zanima, ker tudi meni nagajajo sinusi oz. vsaj mislim, da so sinusi, pa me resno zanima, kakšni so pravzaprav znaki vnetij oz.obolenja sinusov.

Kaj si imela tudi endoskopijo sinusov? Je bolelo? Me čaka ta preiskava drugi teden.

Za operacijo ti pa ne znam pomagat. Bi pa rekla, da če boli v bolnici dobiš analgetike. Vsaj kar sem bila jaz drugje operirana so vedno sestre dajale proti bolečinam po potrebi.

Vnetja se mi ponavljajo, dolgo časa sem čutila le bolečino v predelu čeljusti, potem se je začel gnojni izcedek, ki s kratkimi presledki traja zdaj že več kot tri mesece. Pa seveda, nenehno zamašen nos, operil, inhalacije malo pomaga..

Imela sem endoskopijo. Poseg je sicer nekoliko neprijeten a manj boleč kot kakšen poseg pri zobarju.
Najprej v nosnico natlačijo zelo dolg trak, da omrtvijo predel, nato pa zdravnik pregleduje nosno votlino z napravo v obliki svinčnika.
Najbolj je neprijeten prvi del, naprej nisem čutila veliko.

Po endoskopiji sem bila napotena na CT, dobila sem že tudi izvid, ki ga popolnoma nič ne razumem, omenjeni so tudi polipi oz. polipoidne strukture.
Naročena sem na kontrolo, omenjen je bil poseg.

Glede posega: tri dni v bolnici, teden dni okrevanja…
Nimam konkretnih izkušenj, tako mi je zdravnik obrazložil.

Upam, da se javi kdo z izkušnjami posega.

Kje pa si bila na tem posegu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close