Najdi forum

Rabim pomoč pri nastavitvah opere 8.5 in sicer mi nekatere strani oz. bolje rečeno slike ne naloži tako kot je treba in ne vem v čem je fora, čeprav imam naloženo java platform 2? A se mogoče komu sanja kje je treba to nastavit? Hvala za pomoč

Inštaliraj si tole in probaj:
Macromedia Flash Player:
Shockwave Player:
Windows Platform – J2SE(TM) Runtime Environment 5.0 Update 6:

Lp, Max

Sem naredil kot si rekel Max, ampak še vedno ne dela! Evo primer greš recimo na stran http://www.ringaraja.net, potem recimo v internet explorerju vidim napis zanositev, nosečnost, dojenček, otrok potem forum, trgovina, album ampak tega v operi 8.51 ne vidim. Zanimivo vem, ampak še vseeno ne vem kako to zadevco popravt! Hvala za trud

V IE pa dela normalno? Verjetno je potrebno kaj v nastavitvah v Operi nastavit. Bo verjetno kdo povedal ki Opero uporablja…

Lp, Max

Mislim, da nimaš problemov s slikami.

Lahko je problem v cssjih, ki jih Opera včasih malo drugače obravnava, ali pa ustvarjalci strani niso v svoje asp strani vključili browsercapa, ali pa so kakega starega.

Skratka, problem ni na tvoji strani.

Hm kako bi pa lahko to popravil oz. nastavil
Ja Max v IE pa dela čist normalno, pa sem prej imel Opero 8.5 pol pa sem dol potegnil 8.51 pa vseeno ne dela! Mogoče se bo pa le kdo najdo ki uporablja Opero! Hvala vama vseeno in lep večer

Zdele sem si inštaliral Opero:
Version information
Version 8.51
Build 7712
Platform Win32
System Windows XP

Java Sun Java Runtime Environment version 1.5
XHTML+Voice Plug-in not loaded

in dela ve OK. Kateri OS imaš in katere strani ti ne prikazuje pravilno…

Lp, Max

Meni v Operi ne pokaže tega okvirčka (priponka).

Max, tebi ga?

XP mam Max Prof. Edition ampak ne vem no a ma to vezo?

aja heh oprosti glej ne prikazuje mi pravilno npr. ringaraja. net ampak kot sem že zgoraj opisal, ful rad bi imel naprej opero, ker je meni osebno dost boljša od drugih sam to sran…. me ful moti, pa ne vem kje naj to odpravim!

Evo točno tega tud meni ne pokaže!

Ja, tudi meni manjka nekaj besed v tem okvirčku, tako da bo potrebno najti zamenjavo browser-ja. Tudi starejša verzija ne pomaga. Žal, zamenjava…

Lp, Max

Max ampak vseeno hvala za trud!

Tega sam ne boš odpravil, problemi so drugje (preberi moj prvi post v tej temi)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close