Opaženo
Pred časom se je razvila zanimiva debata na temo “Masaža prsi” -Saška Ledero in njena zgodbica o masiranju prsi….Tudi ves “rumeni tisk” je bil poln tega razlaganja, opremljenjega z nazornimi fotografijami…..
No, in slučajno včeraj zvečer preklopim TV Papriko na Ninino oddajo (seveda ponovitev!), kjer je gostila omenjeno SL in sem seveda z nasmeškom na obrazu poslušala njeno razlago, še bolj pa vizuelno imela priložnost ogledati njen dekolte…Ko je razložila, da je njena košarica ostala ista, le da včasih nosi št. premajhen modrček, se mi je končno posvetilo, v čem je trik…
Pa, prosim , nimam nič proti punci, saj je drugače čisto simpatična in zna poslovno vse obrniti sebi v prid – omenila je namreč, da bo prevzela mamin masažni salon. In pri njih se je nekoč oglasila neka prijateljica, ki je imela, jo citiram: “….prazne vrečke namesto prsi”, in po treh mesecih njihove masaže čakr je odšla iz salona z jedrimi prsmi….Mislim LOL! Sama sem tudi že rodila in vem, kako je to – nemogoče!!! Brez “podpolcanja” modrčka ne bo nič…..Larifari…..Čakre gor ali dol…..
No, pri Saški je moč opaziti, da si res ni dala povečati prsi, le v košarice modrčka si verjetno da marsikaj, kar je bilo moč opaziti kot nabitost in negibljivost košaric, potem pa stisnjen rob in “odrinjene” prsi navzgor – vse skupaj je delovalo zelo nenaravno…No, tiste, ki ste že kdaj poizusile z raznoraznimi okrepljenimi podlogami v košaricah, boste vedele, kako to izgleda….
Če jo primerjam z Rebeko D.: slednja je vsaj javno priznala, da si je pred posegom v mordrčke tlačila Neckermann-ove silikonske podložke…A kirurškega posega, ki je več kot očiten, pa še vedno javno noče priznati…..
Koneckoncev – vsaka naj jih nosi, kot ji prija…..In prosim ne linčajte me sedaj v nedogled; tu lahko izrazimo svoja mnenja in opažanja. In zakaj sem to napisala? Ker me moti zavajanje nas smrtnikov……Show bussiness is show bussiness, vendar v mejah normale……
Lep dan,
kitten
Jep, zakaj bi te obtoževali, ko imaš pa čisto prav. Jaz sem sama naredila poskus doma. V vsako košarico podloženega modrčka si lahko natlačiš dvoje ali troje najlonke recimo, v košarici se ne bo nič poznalo, prsi pa poveča in dvigne res neverjetno. Tko, da v tem je verjetno vsa znanost. Se mi zdi pa bedasto tako zavajanje javnosti, saj folk, ki jo bolje pozna točno ve, kakšne so v resnici njene prsi.
Po tej logiki bi športniki enostavno masirali mišice (pri mišičevju bi moral biti efekt še toliko večji kot pri navadnem maščobnem tkivu) in bi bili kot izklesani, pa še leteli bi kot sneta sekira… Je pa dobro napeljala biznis in glede na to, kako naivni smo porabniki, ji je uspeh zagotovljen.
Sicer pa, kaj pa mislite, da je kozmetična industrija? Sama reklama. Čim dražja je krema, tem več je reklame zanjo. Če pa pogledate sestavo, je cirka enaka kot pri poceni kremi. Od prijateljice mama je kozmetičarka in odkrito pove, da lahko za kožo kaj dobrega narediš samo od znotraj (se pravi zdrava hrana, zdrav način življenja), tisto, kar dosežeš z raznimi masažami, stimulacijami in kremami, je res samo pika na i.
Forum je zaprt za komentiranje.