Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Opazam spremembe :)

Opazam spremembe :)

Navezujem na vcerajsnjo temo…

Od aprila jemljem Betaserc, zaradi vrtoglavic…zjutraj po zajtrku, pred sprehodom.

Vceraj pa sem si nabavila BrainSupport in Noni. Ze vceraj sem zacela z jemanjem

Danes sem to tudi vzela na tesce, sla na sprehod. Zdaj prisla domov, ko zajtrkujem in vzamem Betaserc.

Moram povedat da opazam spremembe kar hitro glede vrtoglavic. Pa tudi sem danes hitreje hodila in nisrm imela bolecin v nogah ne krcev.

Prvi pomislek -brain support ki ima tudi ginko in je dober za cirkulacijo.

Glava se mi malenkost zdi tudi boljsa, bolj bistra ne tako meglena. Od otrostva imam en tak cuden obcutek v glavi prazna in hkrati polna.

Upam da bo pomagalo in se pocasi izboljsalo.

Ko se to izboljsa, pa grem “obremenjena jetra” urejat. Da ne trpijo od stresa, zdravil, strupov iz hrane. Ko bodo bolje in pravilno opravljale svojo funkcijo, potem bo se kak kg dodatno zletel dol. Pa pricakujem boljso vit-min. krvno sliko.

Who cares??? Ženska nora.

Jaz pa opazam, da se ti poslabsuje stanje. Vedno bolj nakladas.

Ce je ta Snelca female, potem sem jaz Brad Pitt.

Niti en normalen odgovor. Se mi prav smilite… 🙂

Kaj bos pa okol scitnice nardila.

Vidim da mislis da ni ona kriva za nic. Vsaj omenjas jo ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Polonca112, 19.08.2021 ob 10:39

Kaj bos pa okol scitnice nardila.

Vidim da mislis da ni ona kriva za nic. Vsaj omenjas jo ne.

Sicer ne vem ce je prav da napisem, ker se bo hudobija usula. Ampak napisem vedno po resnici in tko kot je.

Sem ravno 10 min nazaj klicala eno osebo ki ima karizmo, dar vednosti. To osebo se zelo tezko dobi. Na sreco sem tega duhovnika dobila.

Na kratko sem mu povedala kaj je z mano( vrtoglavica… in ce lahko moli, ter ce bo kaj nagovorjen naj mi prosim pove, ker meni te preroske besede ful pomenijo in so mi orientacija.

In mi rece, takoj ti povem. Nabralo se ti je prevec stvari, umakni se od hudobnih ljudi. Vse skupaj imas kup grdih tezav, motecih, ki te ovirajo -vrtoglavica, zanasanje med hojo… ni to se nobena bolezen, je pa kup simptomov. Pri tebi se je od stresa vse pobrkalo. Zmesnjava, neravnovesje v teledu. Prst na nogi je povezan z glavo in glava s prstom.

Vidim da bos mogla en kup steklenick popit, da bodo tej nadlezni simptomi cez cas izveneli. Ne bodo vsi.

( tukaj sem vprasala a nevrolog mi bo dal kup zdravil??)

Pa on rece ne zdravila, vidim kot neke dodatke prehrani, dopolnila.

Mu povem da sem vceraj nabavila izdelek Brain support…

Pa odvrne, nekaj v tem smislu. Samo ogromno tega bos porabila.

Pazi se da se losas stresa in ljudi, zdaj so moteci simptomi, da ne preide v resnejso bolezen zaradi stresa.

Temu duhovniku zaupam, ker ima res dar vednosti. In sem mu hvalezna, pa toliko krat sem ga klicala in ga nisem mogla priklicat.

Edino kar me je razzalostilo da bo to se trajalo in da ne bodo vsi simptomi izveneli.

Vprasala sem ga ali bom ozdravljena kronicne utrujenosti? Pa pravi – mislim da ne, da ti bo ostalo se naprej.

A toliko si zelim bit zdrava, da grejo vse bolezni in simptomi stran.

Odgovor na tvoje vprasanje. Bom tudi za scitnico pogledala in sproti resevala kolikor bom lahko in koliko bodo finance dopuscale.

Zgleda da bo sel denar za te dodatke. On je rekel, ogromno steklenick bos morala uzivati. Samo da se resim vrtoglavice pa preobremnjenih jeter.

Resevanje bo dolgo in po plasteh.

Dobro da sem ga dobila na domac telefon. Veliko je okrog po tujini.

Vprasala srm ga na zacetku ce vidi da bi bil kak tumor na mozganih ali kje drugje. Pravi ne, imas pa hude simptome in se bo trajalo( vrtoglavica…), pol pa bo izvenela kot je prisla. Bolje bo ko se bos odselila.

Zakljucil je moli in si isci stanovanje.

Meni so preroske besede zelo zelo dragocene, vsako si zapisem dozivljenjsko v srce. In so mi vodilo v zivljenju.

Tako da z dodatki in tem vcerajsnjim testiranjem, sem na zacetku poti, a na pravi poti.

Edino, nisem nameravala denar porabit za dodatke…?

Dost te imamo, ti klinceva Snelca.  Tvoje bedastoce nas ne zanimajo. Spravi se v svojo luknjo in nehaj ze jamrat.

Tudi jaz te dni opazam spremembe. Tako je trd, da bi z njim lahko orehe tolkel.

Otis, 19.08.2021 ob 11:26

Dost te imamo, ti klinceva Snelca.  Tvoje bedastoce nas ne zanimajo. Spravi se v svojo luknjo in nehaj ze jamrat.

Spravi se delat. In v kot molit ter bodi hvalezen da si zdrav, pa da imas kaj za jest in streho nad glavo. Ne pa moje brat, ce te toliko moti. ?

Placebo dobro deluje!

Nobeno prehransko dopolnilo ne bo uredilo zadev, še posebej pa ne v enem dnevu!

Preden sva koncala pogovor, se ga prosila ce lahko pogleda na racunalnik, da mu bom poslala sliko ce misli na te dodatke ki jih imam nabavljene.

Pa mi je odgovoril, da so pravi, samo da je steklenick se premalo. Da jih bom morala ogromno oz en kup porabit in en cas da se bo stanje delno popravilo.

On pa bo molil, za ozdravljenje in da se hudobnezi odmaknjejo od mene in jaz dalec stran od njih.

20210819-114917

Bolje to kot z zdravili jetra dodatno obremenjevat.

bo kar držalo, 19.08.2021 ob 11:44

Placebo dobro deluje!

Nobeno prehransko dopolnilo ne bo uredilo zadev, še posebej pa ne v enem dnevu!

Nikjer tega nisem napisala, ne spreobracaj besed.

Napisala sem da opazam spremembe.

In ja ce je problem v cirkulaciji zna bit takoj bolje, al je to ginko al betaserc al nootropil…

Tudi ce vzames lekadol za zobobol in ne pomaga. Pa zna zamenjava Nalgasin bolj prijet kot lekadol.

Hahahahahahahahahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close