Opatija
Živjo. To poletje se odpravljam v Opatijo na Hrvaškem pa me zanima ali je kdo že bil tam in ali je mogoče v Opatiji najti plažo na kateri se lahko zastojn kopa:D namreč malo sem premlada da bi ves denar zapravila za plažo in sploh zadnje čase berem po internetu same slabe novice o Opatiji…
Bi bila res hvaležna za kak nasvet…
Če že sprašuješ, res ne vem čist dobro, kaj bi ena mlada punca delala v Opatiji. Z možem (v srednjih letih) sva bila pred nekaj leti za vikend, saj se je lepo mal sprehodit, je tud kar nekaj lepih hotelov, tako staro letoviško mesto – ampak plaža je bla tud hotelska bolj uboga. Si predstavljam, da grejo v Opatijo na dopust starejši ljudje, ki čez dan čičajo v ležalnikih pred hotelom al pa ob hotelskih bazenih in grejo zvečer mal na promenado. Vsaj tak vtis sem jaz dobila tam.
se popolnoma strinjam z *jst*.
Opatija je lepa za sprehod, ali kopanje v hotelskem bazenu, plaže pa so tam res boge.
Priporočam lahko morda Vodice, Umag, Novigrad, Biograd… ali pa meni je najbolj všeč Makarska. Če si zainteresirana za hotel ti lahko kaj pomagam, apartmaje pa nikjer ne poznam, ker vedno hodimo v hotel.
Opatijska obala je skalnata, hoteli so potem skale malce zabetonirali in naredili svoje plažice, sicer je pa še ena mestna plaža ali nekaj takega, pa najbrž tudi plačljiva, ker ni ne vem kako velika. Si pa dandanašnji itak lahko vse ogledaš na internetu. Opatijo, plaže, hotel, lokacijo …
Sicer pa tud npr. v Portorožu ne vem, če je še kje kakšna zastonj plaža. Tko je pač to z “mondenimi” letovišči.
Hmmm…. da je plaža v Opatiji za plačat? Neki novga 🙂 Drugač so pa mal naprej od Opatije Ičići. Majo tudi kar uredu plažo, kombinacija peska in betona. Pa je bolj za mlado populacijo. Od Slatine (glavna Opatijska plaža) je mogoče ene 20min peš do Ičićev. Luštn sprehod ob obali. Pa zastonja (če mi ni spet kej ušlo 🙂 )
Živjo, kakor jaz vem v Opatiji ni nobena plaža plačljiva in hotel Opatija je res v gozdičku oz. bolj v prekrasnem parku. Plaža niti ni tako slaba kakor za koga, je pa res dosti lepša v Ičićih.
Promenada pa je enkratna. Vse lepo in prav, čeprav se sama ne bi odločila letovat v Istri, je dalmacija dosti lepša in cenejša.
Pozdravljeni,
Ta vikend sem bil v Opatiji in je vse bilo lepo in prav dokler nisem odšel od tam. Avto sem imel parkiran v plačljivi coni.Plačal sem 30 kun za 3 ure. V času 3 ur sem dobil kazen za 150 kun, ki jo je zataknil parkirninar, ki hodi naokoli. Jaz ne vem a se delaj norca iz nas ali samo probavajo. Če bo šlo skoz al ne. Slišal sem, da nisem edini, ki se mu je to zgodilo.Imel sem plačano do 17:26, kazen je pa bila napisana ob 16:39. Mislim…..
No za vse, ki se odpravljate tja pošiljam video, kjer je idealno za sprehod kakor tudi za kopanje.
https://www.youtube.com/watch?v=ZsixKIvjorc
lp Sash
Forum je zaprt za komentiranje.