Najdi forum

opatija

Poštovani gospodine lordwales

Ponuda se odnosi na termin do 07.03.2004 za hotele
“Kristal”,”Palace-Bellevue” i “Kvarner” i svi su sa *** zvijezdice.
Svi hoteli imaju bazen sa grijanom morskom vodom koji se ne
naplaćuje posebno. Cijena od 600 KN se odnosi za boravak
od ponedeljka do petka u dvokrevetnoj sobi po osobi za uslugu
noćenja s buffet doručkom.
Uz nadoplatu moguće korištenje polu i punog pansiona. Cijene su
netto. Boravišna taksa cca 0,80 EUR nije u cijeni.
Za sve detaljnije informacije možete koristiti direktno hotele na
brojeve:
KRISTAL 051 271 333
PALACE-BELLEVUE 051 271 811
KVARNER 051 271 233

Zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

hvala adminu za brisanje prejšnjega sporočila o zelo ugodni ponudbi v opatiji , / očitno se ne sme delati reklame , a jo mnogi od nomada do ……………….. delajo /

aranžma bom delal preko globturja , saj nisem nor da bom z maestro kartico plačeval vhotelu , na meestro pa bom čakal še tedne. nkbm se nikamor ne mudi , razen pri mesečnem pavšalu.ta je točen / 330 sit /

mimogrede – opatija ponuda šarm avstroogsek in popotništvo / učka , ribiška vas volosko /

in ko gremo v opatijo najmanj tri nočitve ali več.

nekajkrat nad dan direktni vlak lj – reka in reka – lj !

trenutno najugodnejša ponudba v srednji evropi.fruštek in prijazni nasmehi vključeni.če boste pravilno vrgli trnk ali mrežo , lahklo iz opatije odpotujete v dvoje ali že v opatiji zmanjšate stroške za 2 posteljno sobo.ne velja za voučerje.

kakorkoli že – tudi po pripoiročilu lonely planeta zelo izborna turistična destinacija.

slavni janko mlakar, katerega njegov humorni trud po skoraj 100 letih nadaljuje pišoči , je opatiji posvetil kar nekaj poglavij epizode popotovanja strica trebušnika in groge in gospodične ,

več om opatiji na http://www.liburnia.hr

lep pozdrav lordwales

master card.se opravičujem !

Lord, dej mi zdej ti nekej povej? Pa od česa ti živiš? Vsak tvoj post govori o nekem stiskaškem načinu potovanja. A si gorenc al kaj (tu mislim samo v frazi – nič ne leti na gorence!!)? Pa poglej mal tvoje poste… Dokler bo becin za plačat ti ne boš zadovoljen! Dokler ne bo avion 100SIT ti ne boš nehal jamrat? Še dobro da obstajajo Jeseniki in CSA da boš imel kaj za jest na češkem, a ne?? Še nisem vidu, ne slišu hujšega…. Vsak gleda na denar, ampak.. to kar ti zdaj omenjaš je pa preveč!

Pa da se ti da vse to pisat na tem forumu??? Res ti mora bit dolgčas? Ali pa bi rad Vito-a prehital na prvem mestu po točkah, a??
A

Pomojem bo to, da hoče bit prvi po točkah, sej se vid, da dela na kvantiteti in ne na kvaliteti, pa se tak škrtuh je kukr zgleda, da joj 🙂

Lord,s tvojim ozkim pogledom na svet ,težačenjem in škrtostjo ne boš zmanjšal stroškov za dvoposteljno sobo ne v Opatiji ne na Češkem ….. garant

Hmm, a se sploh kdo bere njegova modrovanja???

odgovor vsem:

namesto da nekaj odgovarjajte da nekaj odgovorite, še enkrat preberite moj post o opatiji.ni govora o nobeni škrtosti , ampak običajna priprava na potovanje slovencem dokaj nepoznane turistiične destinacije – opatije.

kot je navada v tej državi , ti pri ne standardnih dopustovnjih ne pomaga nihče z izjemo hotelske firme in turistične agencije.obrnil sem se na eno boljših – globtour – in zaradi moje samozavesti, njihove želje po zaslužku in e – mail komunikacije potrditev voučerja ne bo noben problem.

pri slovesnkih agencijah je še vedno klasika.namesto da bi poklicali recepcijo hotela, vprašali koliko stane željen termin in rutinsko potrdili voučer / ob vplačilu / je standarden izgovor uradnnih ur ni več.tako da poveš kdaj boš naslednjič prišel, vmes pa meljejo e – maili , prodaja še enkrat potrdi in tako gremo v nov krog.vmes je treba še poklicat v opatijo in na globtour.na globtourju se čudijo zakaj sem zamenjal ponudbo za hotel.itd

če bi bil povprečen slovenec, bi plačal hotel, a 200 evrov gotovine ne bom nosil v žepu.če bi bil normalen slovenec, bi šel v opatijo in nazaj z avtom.grem pa z vlakom.ne spomnim se kdaj sem bil nazadnje v ilirski bitrici.glede na izbornost potovanja, 1 uro čakanja v sežani, eno uro na pivki in 2 uri v ilirski bistrici.dovolj časa za ogled vseh lokalnih znamenitosti.tudi to je čar potovanja.

pravzaprav grem v sežano tudi z avtobusom.tako prihranim uro čakanja v sežani

in še nekaj. vse vozne rede imam na disku z strani slovenskih železnic.dovolj mi je klicarjenja na železnišeke postaje

z izbornimi pozdravi

lordwales

in še nekaj. vse vozne rede imam na disku z strani slovenskih železnic.dovolj mi je klicarjenja na železnišeke postaje

Ko bodo spremenili vozne rede, boš pa kupil nov disk?

Lord je ČIP STISKAČ 🙂

sklepne misli:

– lordwales ni niben stiskač , a plačevati banki 17 % obresti za dovoljen limit mislim plačevati za res najbolj nujno / pufe /
– živimo v realnem svetu , in za zajamčeno plačo res ne moreš nazaj v hotel marca če si bil na dopustu januarja / čeprav bi z koriščenjem limita lahko 17 % obresti letno /
— moj cilj je jasen: dodati je treba le ik / jasenik / in če bom pridno varčeval , se bom lahko julija vsedel na letalo csa ali easyjeta
– počakati velja vsaj do 1 maja in se vsesti na easyjet / madžarska , avstrija /
– pridno pošiljam vse mogoče križanke , nagradne kupone , odgovarjam na internetne igre , redno spremljam vse last minute ponudbe , igram srečke itd
– verjamem in imam uspeh v turističnem poslu , ampak vsega ni mogoče , in upam da bo disk računalnika še zdržal kakšno leto

vse povedano

lordwales

http://www.lordwales.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close