Online nakupovanje Mirella zelo poceni oblačila
Ta “crap” nosi pol Slovenije..sam povem. Nekateri ga v BTCju celo plačajo po 30eur + medtem ko je v Mireli po 3eur. Jaz ne viham nosu nad nobeno trgovino. Včasih potrebuješ tudi kak tak kos v omari in prav pride za različne priložnosti tudi Mirela s svojo “modo”. Sem bolj za NunaLie in kakšen kos iz Orsay-a, cunje so pa cunje. Ženske rade zamenjamo, kombiniramo.
Seveda kdor si lahko privošči dražje znamke, super za vas. Nimamo pa vsi te možnosti oz nam ni to prioriteta. Bolj pomembno od tega koliko je kaj “crap” pa je to kako znaš skombinirat nekaj na sebi, kar ti lepo stoji in znaš nositi. Imam znanko, ki karkoli navleče nase je miss! Imam pa take, ki zapravijo celo premoženje za Gucci, pa ne veš ali gre za pustno masko ali misli resno 🙂
Meni je lepo vse, kar je skladno, barvno usklajeno, materijali lepo skombinirani in poudarjeno kar je na telesu lepo. Tudi če je od glave do pet iz Mirele ali od Kitajcev.
O počutju v določeni kakovosti pa itak nima smisla razpravljati. Vsak ima raje kvaliteten materijal. 🙂
fake birkin v čudaško rumeni barvi z kao krznom. Ma da vidim to v živo na komu se pomoje sredi ulice začnem smejat. Kdo to nosi? In zakaj? Ljudje resno mislijo da izgledajo dobro če nase navlečejo plastik fake šit? Ali resno mislijo da kdo verjame da je to ista torba, ki stane 15k ? 🙂
Saj ne vem kdo je bolj trčen. Tisti ki da 15k za to grdo torbo, ali tisti, ki kupi fake in si domišlja da izgleda “premožno” 🙂
Ta roba je draga moja v skoraj vseh slovenskih butikih po 2-3x višji ceni. Ista tunika v Mirelli 9 eur, v slo. butiku 30e. Že tisočkrat videno, zdaj že sigurno vsaj eno leto redno spremljam ponudbo na spletu od Mirelle in vidim vse isto v butiki po trikratni ceni.
Poglej to bundo, kje boš to v trgovini dobila za 13, 5 e?
https://www.mirellamoda.it/giubbotto-semplice-con-cappuccio-art-1730.html
Ali ta plašček za 8,5 e? Po toliko pri nas gate prodajajo.
https://www.mirellamoda.it/cappotto_con_6_bottoni_e_cappuccio.html
Forum je zaprt za komentiranje.