Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika one bowl chocolate cake-že katera pekla????

one bowl chocolate cake-že katera pekla????

http://www.lifestylefood.com.au/recipes/15167/ultimate-onebowl-chocolate-dessert-cake

Ima katera izkušnje?

Very delicious!!! Priporočam!
Samo jaz namesto brown sugar dam coconut sugar. :))))

Ali bo predolgo stala,če jo naredim sedaj in jo načnemo jutri popoldan. Bo postala zadeva v hladilniku presuha?

Če jaz prav razumem, mora stat. Po mojem bo jutri “taman”.

A pa kar brez pecilnega praška?

Sama to delam dopoldne, da se potem popoldne poje. :)))) Pri nas nič ne ostane, če je kaj okusnega. :))))) Zato težko napišem, če postane presuha. Ko je ta cake sveža, se ti kar topi v ustih. :))))

Ja,kar brez pecilnega?

To ni biskvit. :)))) Ta cake je zelo sočna.

Po mojem porabi 5 jajc prav zato, da nadomesti pecilni prasek.

Mene pa zanima, ce ima kdo dober recept za filo za tako torto. Bi naredila dve torti, ker zgleda precej tanka torta in vmes dala filo.

Če katere peče brownie bo vedela, da je to isto, le reče se drugače. Ko nimajo več kaj izmislit dodajo en jajc pa je.

Lahko, prosim, katera prevede?

tole ni torta, ki bi jo prerezal in vmes dal filo, ker ne bi bilo dobro.
kvečjemu stepeno sladko smetano na vrh

tole je namreč hudo sladko in dve plasti takega bi bile za večino ljudi preveč..

125g masla, 375g čokolade, 35g bele moke, 5 jajc, 175g rjavega sladkorja, 2 JŽ mleka, 120g mletih mandljev,pa kakav za posip

Maslo pa čokolado nad soparo raztopiš in odstaviš ,in primesas vse suhe sestavine,na koncu se jajca. Moko obvezno spusti skozi cedilo! Dno in rob oboda prekrij s peki papirjem (postopek si oglej v video posnetku), vlij maso v obod,pokrij z alu folijo in peci 40min na 170°.

HVALA ti! :))))

Temne čokolade!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close