Najdi forum

ON-LINE virus

Na svojem računalniku nimam inštaliranega nobenega anti virusnega programa. Zadnje čase pa opažam, da se je hitrost interneta znatno poslabšala. Predvidevam, da imam virus v računalu. Imam ADSL 1024/256 kbit/s. Velikokrat mi tudi zmrzne in dela explojerjeve napake, kjer potrebujem celoten računalnik znova zagnati, to dela vse redkeje.

Mi prosim lahko svetujete kak zanesljiv on-line antivirusni pogram, ki bo virus zaznal in ga obenem tudi zbrisal – če bo le to mogoče:).

TrendMicro je kar zanesljiv pa poklikaj željene opcije in ti bo odstranil v večji meri vso zalego, drugače jo pa pač ročno odstraniš 🙂

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pa še en odličen Kaspersky Online Virus Scanner:

Lp, Max

a si nemoreš instalirat kak program na PC,brezplačnega če drugače negre.Ta On-Line antivirusni program ti bo odkril virus sam ko sama skeniraš,če ga maš pa na PC ti pa tud zna sam kej poiskat al pa preprečit da ti ne pride vanj se ti nezdi

…ko sem se povezala s to stranjo je računalnik takoj naredil explojerjevo napako in zamrznil… 2 x zaporedoma… a obstaja še kakšna stran z ON-line virusnim programom?

Imam težave tudi z računalnikom pred izklopom. Ko mu dam ukaz Shut down se zaustavi, se izklopi iz namizja a tudi ko obstane in se ne izklopi, potem pa ko za znova zaženem izvaja scandisk?

In to vsakokrat ko se izklapljam.

Hvala za odgovore.

tina

Probaj to: Katere WIN imaš?

Lp, Max

win 98 angleške. zanima me ko sceniram on-line, ali mi ta program sam zazna ko imam virus v računalniku ali moram vedno znova iti na to stran in izbrati scan, da bom vedela ali mam virus v računalniku ali ostane nalozen v racunalniku in me sproti opozori na virus?

Ne, online-scna te ne bo sam opozarjal, pač ker je to samo scan preko mreže. Ampak moraš imeti inštalirano (offline) verzijo na računalniku. Probaj tole verzijo:

Lp, Max

Hvala Max – ampak ta link mi ne dela

Evo:

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close