Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Omejili bodo cepljenje, končno?

Omejili bodo cepljenje, končno?

Da ponavljajoči se poživitveni odmerki cepiva niso smiselna strategija, je danes opozorila tudi Svetovna zdravstvena organizacija (WHO).

“Če imamo strategijo, v kateri dajemo poživitvene odmerke vsake štiri mesece, bomo na koncu lahko imeli težave z imunskim odzivom,” je dejal Cavaleri in dodal, da bi nenehno cepljenje lahko utrudilo populacijo.

Ja, wow! A da le?? Deep thoughts..

WHO je bila tudi poživitvenim odmerkom. Jih zdaj ni?

Karavana bo šla dalje, dokler bo dovolj kandidatov za cepljenje.

Kar poglejte si Izrael. V to smer bo šlo v zahodnem svetu, ker je tu denar.

Največji hec je da strokovnjaki pravijo, da ta sev ni tako nevaren, da cepiva za ta sev niso učinkovita. Hkrati pa se marsikje uvaja PC, poživitveni odmerek ponekod priporočajo že 1 mesec po 2.cepljenju. Kdo je tu nor?

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 12.01.2022 ob 06:21

WHO je bila tudi poživitvenim odmerkom. Jih zdaj ni?

Karavana bo šla dalje, dokler bo dovolj kandidatov za cepljenje.

Kar poglejte si Izrael. V to smer bo šlo v zahodnem svetu, ker je tu denar.

Največji hec je da strokovnjaki pravijo, da ta sev ni tako nevaren, da cepiva za ta sev niso učinkovita. Hkrati pa se marsikje uvaja PC, poživitveni odmerek ponekod priporočajo že 1 mesec po 2.cepljenju. Kdo je tu nor?

Pritisk s  strani EU Uršule zna bit sedaj še večji. pa saj naši morajo delat, kot ona dirigira, ker drugače ni šuškov; jaz koneckoncev ne zamerim Janši ama popollnoma nič, ker je tudi on “puppet” v rokah Ursule – kažite s prstom na  Ursulo Van Der Leyen, ona si tudi texta s CEO Pfizer-ja, Albertom Bourla :

.https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-pfizer-text-messages-ombudsman/

Zdaj ko  predsednika EU parlamenta ni več, pa sp/loh. Počakajmo.

“Neprijavljena”, kdo je tu nor, sprašuješ?

Predbsem ljudje brez možganov in brez kančka kritičnega uma, ki so se pustili nategniti kapitalu in njegovim predstavnikom (od farmacevtskih firm do lažnivih politikov). In se še puščajo nategovati prav vsak dan!

Para Bellum, 12.01.2022 ob 07:10

“Neprijavljena”, kdo je tu nor, sprašuješ?

Predbsem ljudje brez možganov in brez kančka kritičnega uma, ki so se pustili nategniti kapitalu in njegovim predstavnikom (od farmacevtskih firm do lažnivih politikov). In se še puščajo nategovati prav vsak dan!

Tako je. Nor je tisti, ki se cepi.

Da se ne morjo upreti voditelji? A Španec se je pa lahko izpostavil? Pa že čist na začetku Šved? Pa bosanski? Pa Madžar, ki ne tera nobenih PCT-jev? Pa naš jugo vođa susjed, ki javno kritizira Urško, ker verjetno ve za te rabote. Mi pa spet klec klec na kolena?

Mi je pa že bil bolj povšeči Marjan, ko pred leti ni želel govoriti v EU parlamentu potem, ko niso upoštevali razsodbe naše južne meje.

Susjedi, 12.01.2022 ob 07:28

Da se ne morjo upreti voditelji? A Španec se je pa lahko izpostavil? Pa že čist na začetku Šved? Pa bosanski? Pa Madžar, ki ne tera nobenih PCT-jev? Pa naš jugo vođa susjed, ki javno kritizira Urško, ker verjetno ve za te rabote. Mi pa spet klec klec na kolena?

Mi je pa že bil bolj povšeči Marjan, ko pred leti ni želel govoriti v EU parlamentu potem, ko niso upoštevali razsodbe naše južne meje.

A ti ne razumeš, da je “finančna injekcija” na prvem mestu v tem primeru od EUja za nas, da delamo tako, kot j in, ker smo žal zadnja rupa na sviralu?

Da te vidimo heroja, da se upiraš, pa ti pipco za narod zapre ena Ursula. Think out of the box.

Nas je manj kot 2 MIO, Špancev pa 47,4 MIO   🙂

To smo mi zloglasni teoretiki zarote že zdavnaj trdili.

Zdej mi je pa žal, da nisem pohitel po svojo dozo. ??

+++++

ko omenjas ravno Izrael, vceraj sem prebrala, da je celo 4x cepljeni Izrael letosnjega januarja potrdil vec okuzb KOT V CELEM LETU 2021. toliko o cepljenju

teorijca, 12.01.2022 ob 08:15

To smo mi zloglasni teoretiki zarote že zdavnaj trdili.

ane, pa bi oznaceni z vsem najhujsim in da nimamo pojma, da stroka ze ve… se ena teorija zarote, ki je postala resnicnost

dvv, 31.01.2022 ob 10:03

ane, pa bi oznaceni z vsem najhujsim in da nimamo pojma, da stroka ze ve… se ena teorija zarote, ki je postala resnicnost

Ne delajte se zdaj pametni prosim haha. To je mišljeno kot to da ni smiselno cepiti vsaki mesec ali dva kar je res. Cepiti se pa bomo mogli vsako leto pred sezono.

Ja kako se pa bomo cepili pred sezono, če kader ni sposoben cepiti 1,5 mio ljudi v 2 mesecih. Bo spet trajalo 1 leto. Saj ko je bil naval so cepili 5000 ljudi na dan pa pri tem si čakal 2-3 ure. Lp

Ne gre se za denar. Kontrola nad ljudmi kajti v taki kontroli nikoli ne mores biti svoboden.

Nekdo, ki zrtvuje svobodo za varnost ne zasluzi ne enega in ne drugega. … je dejal ze pokojni ameriski predsednik.

Najbolje je jamrat….

Ko berem tole o kontroli in svobodi… ne morem verjet, da tok ljudi živi v iluziji. Svobodni smo bolj kot kdajkoli prej. Kontrola, taka ali drugačna, pa je od nekdaj. Pa še dobro da je, ker brez nje bi bil kaos. Prvo vas kontrolirajo starši, potem šola, potem služba, pa partner. Vedno in povsod kontrola… Itak, da država kontrolira.

ne morem da ne bi, 31.01.2022 ob 13:05

Ko berem tole o kontroli in svobodi… ne morem verjet, da tok ljudi živi v iluziji. Svobodni smo bolj kot kdajkoli prej. Kontrola, taka ali drugačna, pa je od nekdaj. Pa še dobro da je, ker brez nje bi bil kaos. Prvo vas kontrolirajo starši, potem šola, potem služba, pa partner. Vedno in povsod kontrola… Itak, da država kontrolira.

vic stoletja!

Cepljenje je super zadeva, a glede na cel svet ni pravično  porazdeljeno. Bogate države imajo že skoraj cetri odmerek, v Afriki so cepljeni le redki.    Tudi jaz že komaj čakam četrti – proti omikronski odmerek .

fakmi…, 31.01.2022 ob 13:10

vic stoletja!

Boš isto izjavil ko ne boš smel po kruh ker je “iz kontrole razvidno, da ste že dvakrat šli čez cesto mimo prehoda za pešce”.

seveda539, 31.01.2022 ob 14:00

Boš isto izjavil ko ne boš smel po kruh ker je “iz kontrole razvidno, da ste že dvakrat šli čez cesto mimo prehoda za pešce”.

Za ne morem da ne bi

Pri nas pa lahko pričakujemo pospešeno kampanjo za cepljenje. Na primer 1+1 – prideš enkrat, dobiš dva šusa, XXXL – pride cela familija, pa dobijo še dodaten šus za babico, ki se je že cepila, Late Night Vax – nočno cepljenje…

Bi šlo kar z infuzijo? Pač, nosiš flašo in šlauf s seboj okrog.

seveda539, 31.01.2022 ob 14:01

Za ne morem da ne bi

Samo v tvoji bolani glavi. Kaj vse ste že naumil da bo, pa ni nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close