Omega 3 z najboljšo vsebnostjo
Nisem pristaš teh dodatkov, a sedaj dva tedna jemljem Omega 3 in opažam pozitivne učinke, prej pa bila brez energije, pa delam vse enako (ista prehrana, iste dejavnosti itd.). Jemljem Jamieson kapsule, ki vsebujejo 400mg EPA in 200mg DHA v eni kapsuli, kar bi naj bilo ok, kolikor berem po tujih člankih o priporočljivi vsebnosti. Ni sicer GOED standard, ki potrjuje avtentičnost, in tudi vitamina E ne vsebuje. Tudi FFA ne vsebuje za boljšo absorbcijo.
Se kdo spozna na Omega 3 in mi lahko priporoča kakšne še kvalitetnejše z omenjenimi lastnostmi, ki se jih da kupiti pri nas?
No jaz sem veliko preštudiral o tej omegi tri in baje ga vsebuje največ kitovo meso. Midva z ženo sva lani odšla na Islandijo in tam ujela enega kita, ter ga po kosih dala pripeljat domov. tako, da imamo zdaj vseh 61 zamrzovalnih skrinj polnih kitovega mesa in redno to jeva zdaj. Zaradi omega tri.
Tole krilovo olje se ne sliši slabo, hvala.
Kar se tiče tistih Nutrilite, ki jih je nekdo tudi objavil, ima ena kapsula manj vsebnosti DHA in EPK kot te moja – ena moja kapsula Jamieson piše, da vsebuje 400mg EPA in 200mg DHA. Nutrilite kapsula pa vsebuje 180 mg EPA in 120mg DHA, nekaj malega vitamina E ima še zraven. Ali jaz kaj narobe razumem pri teh vsebnostih?
Forum je zaprt za komentiranje.