Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › oljčno olje

oljčno olje

Od sodelavke 3 leta že kupujem oljčno olje. Stisnejo vse olje, ne dajejo stran lampante oz. svetlinovega olja. Danes pa po 2 mesecih grem v klet – je temno in hladno, ter najdem vse steklenice polne neke bele usedline. Pravzaprav sploh ni olja, samo ta bela usedlina. Kaj je to? Ne morem slike prilepit.

se ti zafrkavaš ali res nimaš pojma?

Res nimam pojma. Če mi lahko pomagaš – hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
20 evrov za liter za TOLE?, 07.02.2022 ob 19:55

Od sodelavke 3 leta že kupujem oljčno olje. Stisnejo vse olje, ne dajejo stran lampante oz. svetlinovega olja. Danes pa po 2 mesecih grem v klet – je temno in hladno, ter najdem vse steklenice polne neke bele usedline. Pravzaprav sploh ni olja, samo ta bela usedlina. Kaj je to? Ne morem slike prilepit.

To je plesen, ki se razvije v tem olju… Je pa zelo strupena, zato steklenic nikakor ne odstranjuj sama iz kleti!

Kaj pomeni hladno, kakšna je temperatura v kleti? Če je dovolj hladno se je olje pač strdilo. Očitno je ta pravo ?!

Se hecam kokoš, to je eden od znakov,da je olje popolnoma naravno. Ko ga boš prinesla na toplo, bo vse to izginilo!

Pač ne vem teh stvari… Če sem kokoš zato, pa ne vem. Sem prijazno vprašala in hvala vsem za prijazne odgovore.

Kot so ti napisali, olje je super. Klet je verjetno hladna. Ko ga prineses gor, bo ok .

Kvalitetno olje imaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close