Oliva Suites/Adria Ankaran
Adria554, 04.08.2021 ob 15:02
Res ne moreš primerjati cen z Dalmacijo. Za 7 nočitev, all inclusive za 2 otroka in 2 odrasla skupaj z riziko odpovedi in vsemi stroški me pride okol 1.000 eur. Hotel z bazenom, 100m do plaže. Koliko dni bi bila lahko za ta denar na slo.obali? Mogoče 4, pa še to samo zajtrk in večerja. Tuki pa je poleg kosila vklučena tudi vsa pijača, tudi vino in pivo, prigrisku, sladoled …. In seveda morje, plaža in ljudje se ne morejo primerjati z našimi.
Nikoli še nisem in tudi ne bi šla dopustovat na našo obalo, predrago, grdo poscano morje, ljudje neprijazni, brez dogajanja, brez duše.
Saj pravim, cene so res visoke sedaj v sezoni. Mi smo imeli krasno suito 4* (2 sobi) z polpenzionom. Parkirisce, prost vstop v bazen itd.. Za 4 nocitve 1.150€. 2 otroka in 2 odrasla.
Informativni izracuni 8 hotelov na nasi obali za isti termin in st.nocitev so bili med 1.300 in 2 700€.. Nooooro. In to hoteli 3 in 4*.
A glede na to, da smo iskali le za par dni, in se obvez v Kopru, smo se odlocili za naso obalo.
In kot sem napisala, nam ni bilo zal 🙂
Adria260, 04.08.2021 ob 15:36
Saj pravim, cene so res visoke sedaj v sezoni. Mi smo imeli krasno suito 4* (2 sobi) z polpenzionom. Parkirisce, prost vstop v bazen itd.. Za 4 nocitve 1.150€. 2 otroka in 2 odrasla.
Informativni izracuni 8 hotelov na nasi obali za isti termin in st.nocitev so bili med 1.300 in 2 700€.. Nooooro. In to hoteli 3 in 4*.
A glede na to, da smo iskali le za par dni, in se obvez v Kopru, smo se odlocili za naso obalo.
In kot sem napisala, nam ni bilo zal 🙂
JA, cene pri nas so nenormalno visoko. Sem gledala, če bi se dalo kej pokombinirat z boni, lanskimi in letošnjim, pa nas je ceneje prišlo na Hr. za več storitev. Za prvi dopust, ki smo ga imeli v juliji smo za 10 dni dali 1200eur, polpenzion, hotel z bazenom, morje zraven.
Sedaj nas čaka se ta drug popoln dopust, ko uzivamo na polno, vse all inclusive.
Forum je zaprt za komentiranje.