Olimpijada
Pa se ni vredno v zameno za moško ljubezen, odpovedati svojim zahtevam in spustiti kriterije ?[/quote]
Če so ti realni, ne. 🙂
Ja očitno jim nisi zanimiva, če jamraš, da jih ni. Pravih moških nas je na tem forumu kar nekaj jbg nam pač nisi zanimiva :)[/quote]
Ti povem eno zadevo, ki ti zna pridet prav v življenju – tist, kar je tebi očitno, sploh ni nujno, da je res.
Pravzaprav kar večinoma ni res.
Tko da….reality check vsake tolk časa ne bi bil odveč…
Saj vidim, da poskušaš….najprej rečeš “jim nisi zanimiva”….potem se posiliš z “nas je na tem
forumu kar nekaj” …. sam ne veš , a si , al nisi….zgubu stik sam s sabo totalno…
Kako naj potem ženske vejo?
Kaj če bi sam pr seb najprej spucal, preden se mene lotevaš kok sem kermu zanimiva?
Ja očitno jim nisi zanimiva, če jamraš, da jih ni. Pravih moških nas je na tem forumu kar nekaj jbg nam pač nisi zanimiva :)[/quote]
Ti povem eno zadevo, ki ti zna pridet prav v življenju – tist, kar je tebi očitno, sploh ni nujno, da je res.
Pravzaprav kar večinoma ni res.
Tko da….reality check vsake tolk časa ne bi bil odveč…
Saj vidim, da poskušaš….najprej rečeš “jim nisi zanimiva”….potem se posiliš z “nas je na tem
forumu kar nekaj” …. sam ne veš , a si , al nisi….zgubu stik sam s sabo totalno…
Kako naj potem ženske vejo?
Kaj če bi sam pr seb najprej spucal, preden se mene lotevaš kok sem kermu zanimiva?[/quote]
Ja, popolna resnica.
Kar ne spremeni dejstva :-)))
In koliko je takšnih, ki iščejo kaj resnega in bi se v zameno za iskanje kompromisov in odpovedovanju svojim željam, odpovedali ugodju, ki ga ponuja samski stan ?[/quote]
nč ne štekam, ampak ziher je kul….[/quote]
Saj ni tako komplicirano. Če je zelo malo interesentov za vezo, bo več razlogov (izgovorov) zakaj ženske niso zanimive.
Pa se ni vredno v zameno za moško ljubezen, odpovedati svojim zahtevam in spustiti kriterije ?[/quote]
Če so ti realni, ne. :)[/quote]
Želel sem napisat, da tega niti ni treba, če so kriteriji realni in če si jih sposoben v nekom poiskat.
Shujšaj, pa se boš kotalila počasneje.[/quote]
Povej to Tini Maze, ki se je kotalila najhitreje. :))
Lastnost hitrih stvari je, da so praviloma tudi lahke.[/quote]
Sploh ne. Zakotali po klančku klobko volne, pa topovsko kuglo, pa glej, katera bo prej dol…[/quote]
Oh, ti pa slabo fiziko obvladaš, si prešpricala gravitacijo? 😀 Verjameš, da bi prispeli dol hkrati? No, vsaj v idealnih pogojih. Enako, kot če obe krogli spustiš istočasno v prosti pad, padeta na tla ob istem času. 😉
Sploh ne. Zakotali po klančku klobko volne, pa topovsko kuglo, pa glej, katera bo prej dol…[/quote]
Oh, ti pa slabo fiziko obvladaš, si prešpricala gravitacijo? 😀 Verjameš, da bi prispeli dol hkrati? No, vsaj v idealnih pogojih. Enako, kot če obe krogli spustiš istočasno v prosti pad, padeta na tla ob istem času. ;)[/quote]
Meni se zdi, da jo je Boom šprical. Pa še kdo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.