Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Olimpijada

Olimpijada

Pa se ni vredno v zameno za moško ljubezen, odpovedati svojim zahtevam in spustiti kriterije ?[/quote]
Če so ti realni, ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj si pak podajate?

Ne, ping pong 🙂 Hokej je prepovedan, glede na trenutno stanje 🙂
(glej tekmo)

.
Drgač pa ..pr neki pesniš po svoje@seba111…
.nč ne jamram, če bi jest začela jamrat, bi se vedelo, da jamram….in kje si najdu, da jest nisem zanimiva
komu? Kje to piše? Jest ne najdem, dej mi link…

Vzemi ga, da bo mir 🙂

Ja očitno jim nisi zanimiva, če jamraš, da jih ni. Pravih moških nas je na tem forumu kar nekaj jbg nam pač nisi zanimiva 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

In koliko je takšnih, ki iščejo kaj resnega in bi se v zameno za iskanje kompromisov in odpovedovanju svojim željam, odpovedali ugodju, ki ga ponuja samski stan ?

In koliko je takšnih, ki iščejo kaj resnega in bi se v zameno za iskanje kompromisov in odpovedovanju svojim željam, odpovedali ugodju, ki ga ponuja samski stan ?[/quote]

0,5% 😀

In koliko je takšnih, ki iščejo kaj resnega in bi se v zameno za iskanje kompromisov in odpovedovanju svojim željam, odpovedali ugodju, ki ga ponuja samski stan ?[/quote]

Oh no robi je pa ja bolje v paru kot sam. kompromisi gor ali dol 🙂

Ja očitno jim nisi zanimiva, če jamraš, da jih ni. Pravih moških nas je na tem forumu kar nekaj jbg nam pač nisi zanimiva :)[/quote]

Ti povem eno zadevo, ki ti zna pridet prav v življenju – tist, kar je tebi očitno, sploh ni nujno, da je res.
Pravzaprav kar večinoma ni res.
Tko da….reality check vsake tolk časa ne bi bil odveč…

Saj vidim, da poskušaš….najprej rečeš “jim nisi zanimiva”….potem se posiliš z “nas je na tem
forumu kar nekaj” …. sam ne veš , a si , al nisi….zgubu stik sam s sabo totalno…
Kako naj potem ženske vejo?
Kaj če bi sam pr seb najprej spucal, preden se mene lotevaš kok sem kermu zanimiva?

nč ne štekam, ampak ziher je kul….

Ja očitno jim nisi zanimiva, če jamraš, da jih ni. Pravih moških nas je na tem forumu kar nekaj jbg nam pač nisi zanimiva :)[/quote]

Ti povem eno zadevo, ki ti zna pridet prav v življenju – tist, kar je tebi očitno, sploh ni nujno, da je res.
Pravzaprav kar večinoma ni res.
Tko da….reality check vsake tolk časa ne bi bil odveč…

Saj vidim, da poskušaš….najprej rečeš “jim nisi zanimiva”….potem se posiliš z “nas je na tem
forumu kar nekaj” …. sam ne veš , a si , al nisi….zgubu stik sam s sabo totalno…
Kako naj potem ženske vejo?
Kaj če bi sam pr seb najprej spucal, preden se mene lotevaš kok sem kermu zanimiva?[/quote]

Ja, popolna resnica.
Kar ne spremeni dejstva :-)))

Seba peca samo vitke Ljubljančanke. 🙂

A vseeno ne za vsako ceno. 🙂
Če preveč komprimisiraš, postaneš komprimiran in od tebe več nič ne ostane. 🙂

nč ne štekam, ampak ziher je kul….[/quote]
Saj ni tako komplicirano. Če je zelo malo interesentov za vezo, bo več razlogov (izgovorov) zakaj ženske niso zanimive.

Seba peca samo vitke Ljubljančanke. :)[/quote]

Je to fer, če predpostavimo, da npr seba ni vitek? 🙂

nč ne štekam, ampak ziher je kul….[/quote]
Saj ni tako komplicirano. Če je zelo malo interesentov za vezo, bo več razlogov (izgovorov) zakaj ženske niso zanimive.[/quote]

Aha.
Bl počas tipkej drugič, ker jest počas berem :-))

Seba peca samo vitke Ljubljančanke. :)[/quote]

Je to fer, če predpostavimo, da npr seba ni vitek? :)[/quote]
Odvisno kaj ženska pričakuje. 🙂
Če pričakuje vitkega, potem ni fer.
Spet je ženska tista, ki ima zadnjo besedo. 🙂

Pa se ni vredno v zameno za moško ljubezen, odpovedati svojim zahtevam in spustiti kriterije ?[/quote]
Če so ti realni, ne. :)[/quote]
Želel sem napisat, da tega niti ni treba, če so kriteriji realni in če si jih sposoben v nekom poiskat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet je ženska tista, ki ima zadnjo besedo. :)[/quote]

Mora biti atletske postave, brez tega je že v štartu odpade :))))

Na olimpijadi so same vitke :-))
Pa kriterije so tudi spustile….celo zmagovalke :-((

Spet je ženska tista, ki ima zadnjo besedo. :)[/quote]

robi ženska ima vedno zadnjo besedo to je kompromis haha 😀 😀

Shujšaj, pa se boš kotalila počasneje.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

skela , imaš lepo umetniško sliko , bi se jih dalo videti še kaj več?
Bi mogoče “pripopal” sem gor še kakšno tako? Ali pa mogoče kakšno bolj v belem.

Hvala ti vnaprej.

Shujšaj, pa se boš kotalila počasneje.[/quote]
Povej to Tini Maze, ki se je kotalila najhitreje. :))

Lastnost hitrih stvari je, da so praviloma tudi lahke.[/quote]

Sploh ne. Zakotali po klančku klobko volne, pa topovsko kuglo, pa glej, katera bo prej dol…[/quote]

Oh, ti pa slabo fiziko obvladaš, si prešpricala gravitacijo? 😀 Verjameš, da bi prispeli dol hkrati? No, vsaj v idealnih pogojih. Enako, kot če obe krogli spustiš istočasno v prosti pad, padeta na tla ob istem času. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sploh ne. Zakotali po klančku klobko volne, pa topovsko kuglo, pa glej, katera bo prej dol…[/quote]

Oh, ti pa slabo fiziko obvladaš, si prešpricala gravitacijo? 😀 Verjameš, da bi prispeli dol hkrati? No, vsaj v idealnih pogojih. Enako, kot če obe krogli spustiš istočasno v prosti pad, padeta na tla ob istem času. ;)[/quote]
Meni se zdi, da jo je Boom šprical. Pa še kdo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close