Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek OLENA POPKOVA

OLENA POPKOVA

Veš kaj, Kurec24cm, mislim, da si enako neumen kot tvoje izmišljeno ime!!!
Samo – prepričana sem, da teh 24cm v tvojem imenu ne pomeni dolžine penisa, ampak razdaljo, do katere še vidiš svet. Si namreč zelooooooooooo
ozko usmerjen. Tvoj odgovor je sramota za ljudi in živali!

24 pomeni njegov intelegenčni kvocient.

Včeraj so bila Trenja. In moški ne se pametne delat. Bivša prostituka je lepo rekla koliko moških pri nas v Sloveniji gre k kurbi in hoče sexsati brez kodnoma. (in so poročeni moški to,moški ki imajo resno vezo it……). Tega ne kapiram,če že hodite k kurbam kako,da ne poskrbite za zaščito sebe in nadalje seveda za zaščito svoje partnerice in svojih otrok.
Vse razumem samo tega pa res ne. In tista prostituka je pravilno rekla če sexsate,sexsajte s kondomi. (pa ni važno a je to prostitutka ali ženska ki jo spoznaš kje drugje).
Njo pa čisto razumem maščevala se je moškemu svetu. (pokazala vam je kaj si misli o vas) Smiljijo se mi samo njihove ženske,ki so sedaj sigurno tudi okuženi itd…….. Greš na forum prostitucija v Sloveniji in kaj tam bereš od moških : kje bi lahko spoznal žensko oz. prostituko,ki opravlja storitve brez kondoma in da da svojo muco za lizat.

Vsi bi morali biti moralni in odgovorni do drugih in to se začne najprej pri vsakemu posamezniku posebej. Če je želela maščevanje bi lahko šla tudi na cesto in streljala moške, ne pa da s svojo neumno pametjo okuži ves svet ( tudi ženske in otroke). Tudi jaz sem jo najprej zagovarjala, kako je bila uboga, prisiljena itd….ko pa sem slišala, da se je za 30 mark prodajala osnovno in srednješolcem in po možnosti za njihove prve spolne izkušnje, pa ne morem drugače, kot da jo najstrožje obsojam…..konec koncev bi si za svoj konec lahko izbrala lepša 3 leta življenja in bi se lahko pomirila s svetom okoli sebe….
Pa še eno vprašanje: kolikim od vas se je že zgodila avantura, pri kateri niste uporabljali kondoma, ali pa morda več takšnih avantur? Ali boste zahtevali zdraviška potrdila novih partnerjev, preden se boste spustili v resno zvezo z njimi?

Kurec24 je že pameten. Ima prav. Ženska je že šla domov, pra ji je zmanjkalo denarja in je prišla nazaj. Bodite pametni. Ene so pač tako.

LP

velik decov je pol-potentnih in s kondomom sploh ne bi mogl seksat oz. ga zarad tega niti gor ne spravjo….

🙂

kdo je zdej bolj neodgovoren… ženska ki se prodaja (prisiljena ali neprisiljana) al tisti ki kupuje njene usluge in seksa brez kondoma?? po moje veliko bolj tisti drugi, srednješolec al pa star dec…

>konec koncev bi si za svoj konec lahko izbrala lepša 3 leta življenja in bi se lahko pomirila s svetom okoli sebe….

??? komentar za njo. Vsi ki hodijo h kurbam naj bi uporabljali kondom. Tudi srednješolci. Pa mislim,da je ona takrat ko je zadovoljevala te fante izgledala sigurno že zelo hudo in mislim,da ni imela na sebi nobene več simpatičnosti in “lepote”. Pa ne fantje so šli za 30 evrov še zmerom z njo kljub očitnim znakom,da je zelo bolana.

Mislim,da je izgledala kot kakšna klošarka,ki jih vidiš tudi pri nas. (kdo pri zdravi pameti pa bi šel sexsat brez kondoma z tako žensko ali moškim) Pa tu sploh niso važna leta. Sexsat hodijo moški,ker takrat itak ne mislijo čisto nič samo kako bodo zadovoljili svoje potrebe.
Se pa strinjam, da je tudi sigurno nekaj okuženih pri nas že deklet,ki ne deljujejo kot prostitutke ampak tudi dekleta,ki veliko menjajo partnerje. (velja tudi za moške).

Ja groza samo ona jih je ziher nabasala 10 000 v teh 6 letih vsak od teh 10 000 tisočih če okuži še 2 osebi in te 2 še 2 …..Ja nastane lepa piramida in ona čisto na vrhu pravi general kot pri Amwayu he he.
Ja kolko kurb pa to naprej nosi vedno ali ne???
Čimorej legalizirat pa preverjat je edina možnost saj ne živimo v letu 1000 .
Kaj j že najstarejša obrt???

Jaz osebno nimam nič proti prostituciji..ne obsojam prostitutk kot takih, niti moških, ki jih obiskujejo. Na prvem mestu se zavzemam za legalizacijo prostitucije in kontrolo nad njo. Kot najstarejša obrt bo prostitucija vedno obstajala, ne da se je izkoreninit.
Ne morete pa trditi, da je prostitutka okužena z virusom HIV, ki se tega tudi zaveda, manj odgovorna za prenašanje bolezni, kot njene stranke. Potem takem je tudi Bin Laden manj odgovoren za smri ljudi na letalih ali v WTC kot oni sami, saj so potencialno vsi vedeli, da letalo lahko strmoglavi, le da so možnosti za to majhne?? Pa še to…razlika v letih je pomembna, osnovnošolci in srednješolci so sigurno preveč nezreli, da bi lahko razmišljali o dolgoročnih posledicah nezaščitenega spolnega odnosa. Ni dolgo nazaj, ko sem bila jaz njihovih let in me spreleti srh ob misli kaj vse smo počeli takrat..popolnoma brez pameti….in ja, če bi me kdo okužil na takšen način, kot je prenašala bolezen Olena, bi krivila njo..tudi vi bi jo v takšnem položaju…hm..če bi še živela, bi jo spravila pred sodišče in za zapahe!

Tudi jaz simpatiziram s kurecem, kakor velja za narkomane, da jim ni nihče igle v žilo na silo porival dan za dnem, da so potem postali tako odvisni, tako je redki ku.rbi nekdo na silo leta in leta noge narazen držal.

Ne bom rekla, da jim je prav, ku.rbam, da imajo te strašne bolezni. Tudi ne bom rekla, da je prav slinavcem, ki k njim hodijo in celo plačujejo dvojne tarife za seks brez kondoma.
Ne bom tega tekla zato, ker bodo taisti slinavci potem doma , brez kondoma seveda, porivali še nosečo ženo in okužili še ubogo nič krivo dete. Sploh ne vedo, da že “nedolžni ” vaginalni herpes pri ženski lahko povzroči slepoto otroka, če se rojeva ravno tedaj, ko je virus aktiven.

V glavnem, seks ne bo odrešil sveta. Očitno bo ravno ta gonilna sila razmnoževanja ljudi zdesetkala in morda pustila na svetu res samo moralno čiste posameznike, torej zveste, monogamne, tiste ki gledajo na življenje bolj duhovno, ne pa samo “dobro žreti, se zabavati in izprazniti”.
Zlorabljamo seks, dragi moji. To bi morala biti svetinja dveh, ki se imata rada, ne pa izživljanje že vsega naveličanih razvajenčkov, ki mislijo, da je treba izpraznit jajca za vsako ceno, če ima žena že preširoko in zdrajsano, potem pa gremo naprej v lepše kraje.

Lep pozdrav vsem in bodite previdni!

“Bivša prostituka je lepo rekla koliko moških pri nas v Sloveniji gre k kurbi in hoče sexsati brez kodnoma”

Zakaj pa potem te kurbe sploh pustijo seksat brez kondoma? Sicer ne poznam stroke, ampak a ne odloča ona, kako mu bo dala?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ne rečem, da je Olena čist nedolžna, ampak tisti, ki jo obsojate, da si je sama kriva…..stara je bila 20 let, ko je umrla, koliko mislite, da je bila stara, ko je začela s prostitucijo…..16 let, 13 let?………kot je nekdo že omenil: takrat sploh ne veš, kaj počneš! In če je od svoje rane mladosti edino kar počneš in znaš prostitucija, boš to tudi počel…..

Kaj mislite, da je bila izobražena, smaostojna in da je živela NAŠE normalno življenje? Da je imela možnost, moč in znanje reči NE!?

bin laden… kakšna primerjava… možnosti za okužbo pri PROSTITUTKI (ki je na koncu prav gotovo izgledala bolna, umazana brez zavesti in bogve še kakšna….) je pa mal večja kot strmoglavljenje z letalom.

ja, ljudje smo si različni, ko sem bila najstnica sem vedno poskrbela za zaščito, ker sem se zavedala posledic, medtem ko so drugi vrstniki brezbrižno seksali brez vsega (pa so prav tako vse vedeli o zaščiti in boleznih) … in mislim da je točno tako pri vseh starostnih skupinah, nima veze al si najstnik ali 40letnik.

kaj nam pomaga kriviti eno umazano prostitutko? kakšno odgovornost pa lahko pričakujemo od nje? brigal jo je njeno življenje je bilo itak zavoženo, vprašanje če se je vsega sploh zavedala … odgovorno se lahko obnašamo le ostali, ki ne spadamo v krog ljudi, ki so izpostavljeni boleznim. tako jaz ne pobiram narkomanskih igel po cesti. mi ne bi veliko pomagalo, da potem krivim enega narkomana, da jo je vrgel in potencialno širil bolezen. briga njega za vse…

no…..
iz ukrajine do nas jo noben ni prvleku za lase………
Je včeraj pri trenjih un tip k je one pri njemu delala lepo povedal kako in kaj……noben jo ni silil v nič

Noben me ne bo prehladu da te punce u ukrajini ne vejo v kaj se spuščajo…… ne boš verjela ampak tud v ukrajini je civilizacija in folk tm točno ve kaj se dogaja ko kakšna soseda kar naenkrat izgine……..

ker jim ponudijo več denarja… pol pa vprašanje kaj ji je v tistem trenutku bolj pomembno

Meni se zdi žalostno to, da sploh ne vemo, koliko moških v resnici gre h kurbam! Med njimi je največ tistih, ki imajo v družbi status, doma družino, zvesto ženo (al pa tudi ne…), otroke in hočejo neko “popestritev”, samopotrditev, še sami ne vejo kaj. Veste koga mi je žal? Družine kot primarne človeške skupnosti! Ni mi žal kurbe, niti moških, ki hodijo k njej, pa četudi je zmed njimi moj mož. Vsem takim privoščim, da crknejo, oprostite izrazu (živali si itak ne zaslužijo tega grdega izraza, one umrejo).

okrutna::

Če bo tvoj scenarij o zdesetkani sloveniji zaživel si lahko kaj hitro v malce drugačni nevarnosti. Nekdo, ki ve da bo šel rakom žvižgat se zna na primer namerno zaleti vate z recimo ene 150 na uro. Vzrok je drug, posledice pa kaj podobne. Previdnost te pa tudi ne more vedno obvarovati.

če moški in fantje iščejo kurbe preko oglasov si sigurno vzamejo malo časa,h kateri bodo šli. Potem naj si tudi vzamejo čas,da si nataknejo kondom in naj gredo k tisti kurbi,ki nudi svoje storitve samo z kondomom.
Olena je imela težko življenje in v njej je bilo sigurno toliko maščevanja in razočaranja,da je pač naredila kar je. Mislim,če bi imela šeenkrat možnost bi se isto maščevala. Bog ve kako je morala ona trpeti od svojega 13 leta naprej do 21 leta,ko je umrla. Pravijo pa ne bi smela tega narediti. Pa je.
Saj moški tudi vedo poročeni in zaročeni, da ni lepo,da hodijo k kurbam pa še zmerom. Sosedje se med sabo sovražijo cela leta in delajo škodo drug drugemu in noben sodnik nobena kazen jih ne odvrne od tega,da ne bi še kar naprej delali zgago drugemu sosedu. Tako je pa Olena naredila, preveč sovraštva je imela v sebi,da bi jo lahko kdo prepričal kaj je prav kaj ne. Vsak reče če bi imel AIDS ne bi več sexsal brez kondoma. Zakaj pa jih potem še toliko sexsa. Če bi odkar je aids nastal vsi sexsali z kondomi in narkomani uporabljali eno iglo AIDSA ne bi bilo toliko. Zato ??? težko je reči kaj bi ti naredila če bi bila na njenem mestu.

O morali in odgovornosti lahko razpravljamo, dokler ne bomo ponovno odkrili tople vode.
Po eni strani se strinjam s 24cm makino. In smešna mi je opazka, da so nekatere prustitutke na višjem nivoju, nadstandardne. Dekleta na klic, ali nekaj takega. Ali je zaradi tega greh kaj manjši? Ali to pomeni, da v razmerju med partnerjema manj škripa, kot bi v primeru sexa z navadno prostitutko? Si lahko zaradi tega kaj manj izpostavljen? So lahko žene in otroci zaradi tega kaj manj ogroženi? Halo?
In če se sprašujete, kdo je klientela … med drugim tudi predstavniki naše t.i. elite.

A.

Strinjam se s tabo, da moramo sami prevzet odgovornost, moti pa me, da je uboga Olena in njej podobni, ki jim itak ni mar za nič več, po vašem mnenju ne rabijo. Kar se mene tiče, je to prav tako ogrožanje varnosti in življenja, kot če bi kdo načrtoval umor (pa ni važno koliko je posameznik trpel v otroštvu, zakaj se je napil, ko je sedel za volan, kako so pedofila zlorabljali že njegovi starši in zakaj maščevalni klošar, ki pretepa mimoidoče nima strehe nad glavo…) kar je počela Olena je kaznivo dejanje in ne pomilovanja vredno.
Pa še tole…odvržena narkomanska igla sredi ceste je prav toliko nevarna kot bomba…če bi jo pobrala ti morda res ne bi obtoževala ubogega narkomana, kaj pa če bi se z njo zbodel tvoj otrok? Tudi če takšnih ljudi ne briga prav nič več, mora brigati nas… če bi družba takšne stvari obsojala in preganjala bi morda naslednjič takšna prostitutka pomislila in ugotovila, da ne želi preživeti zadnjih dni življenja v zaporu (tudi narkomani in podobni).

Vprašanje je koliko legalizacija dejansko poveča varnost spolnih storitev, o tej temi se je pred leti nekaj pisalo in baje, da v državah kjer je ta stvar legalna vsaj polovica prostitutk še vedno dela ilegalno in po starem. Mah kaj pa vem, včeraj, ko sem gledala oddajo se mi je ta punca Olena zasmilila, naj počiva v miru. Še vedno pa ne razumem zakaj je treba hodit k prostitutkam??? Ne štekam, kar prideš in plačaš in potem rečeš hvala za vašo spolno uslugo in greš domov k ženi in otrokom na kosilo. Vem, da živimo v umazanem svetu ampak se s temi rečmi ne morem sprijazniti kot s samoumnevnimi.

če jih vsaj polovica dela legalno je situacija že boljša…… se ti ne zdi……

hja…glede na to, da je prostitucija nekakšno nujno zlo in bodo imele te legalizirane punce delovno dobo in večji zdr. nadzor verjetno ja…še vedno pa ne štekam niti teh žensk niti njihovih strank, sm čudaška verjetno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close