Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek OLENA POPKOVA

OLENA POPKOVA

Kako gledate na Oleno Popkovo, na njeno življenje in se kaj bojite – ???

Se nič ne bojim, ker z njo nisem imel nič. Je pa po svoje žalostno da je tako se končalo. Vse to kaže da je potrebna dekriminalizacija prostitucije, in večji nadzor nad tem.

Meni je žal zanjo, in secer, da je v enem človeku toliko (smrtonosnih) bolezni. A ni žalostno?

Ti res z njo nisi imel nič. Je pa imela ona z moškimi. In ti moški so imeli kaj z drugimi ženskami. Kako veš, da se tebe nič ni dotaknilo?
Izjema je seveda, če si nedožen ali pa že od nekdaj prakticiraš varen sex.

kdo je Olena Popkova??

preberte si torkovo Ono , kjer je pismo poročene ženske, ki je fasala HIV.

kako pa veš, da je to ona?

Baje se v Škofjeloški KLEOPATRI tudi na veliko dol dajejo in tisti butasti grobijan Leskovšek se dol daje z “plesalkami”,da je kar veselje.Pa še kaj drugega je tam prisotno ne samo te uvožene kurbe.Enkrat bo tudi tam izbruhnila kaka kolera.

Tisto pismo v Oni je res groza, ženska ima dva otroka. Takih tempiranih bomb kot je Olena je pa pri nas po moje veliko ampak se o tem seveda nič ne piše. V SLO je baje prostitucija zelo zelo donosna in množična res pa je, da tukaj ni ulične prostitucije, torej edino na kar si mora vsaka ženska s partnerjem odgovoriti je Kdo le so vse te stranke, ki plačujejo za spolne usluge?

Ja pa kaj mislite, da je tale Popkova (šapka) edina prostitutka, ki “hodi” okrog z HIV-om in tem sranjem?!!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prostitutka, ki je sicer umrla v Mostarju za aidsem, tuberkulozo, sifilisom … in je delala tudi v Sloveniji kot prostitutka.
Ste slišali, da se je v tem obdobju predvsem v Avstriji povečalo število slovenskih moških, ki hodijo tja na testiranja za omenjene bolezni?

Tudi jaz se sprašujem, kdo vse so ti moški, ki spijo s plesalkami, prostitutkami… Verjetno (sigurno) niso vsi samski!

Kriminalci,mafija,lopovi,nasilneži,fixarji,izterjevalci dolgov,redarji,varnostniki,čefurji…

Obstojajo tudi visokostandardne prostitutke prave lepotice, kao neke hostese.Samo debelo denarnico moraš imet, pa akcija.Niso vse iste,pravilo ki ga večina že pozna:več denarja več muzike.

Kdo je Elena Popokova? Žrtev vseh tistih, ki jih je Bojan naštel.
(Aja, Bojan, kdo so ti, ki si jih naštel, vem vse do predzadnjega naštetega, kdo pa so zadnji pa žal ne vem.)
Od kod ji vse naštete bolezni? “Darila” prejemnikov uslug.

Ne, Olena Popova je žrtev tehle…

torej so ženske krive?

danes bodo Trenja na to temo
>http://24ur.com/bin/etconf.php?conf_id=335

Meni j pa najbolj grozljivo to, da je Olena od leta 2001 vedela da je okužena s HIV -om, pa je bila tako nemoralna da je na veliko prakticirala spolne odnose brez zaščite. Tega pa res ne razumem.

Malo popravljam!

——————————————–
Avtor: DarjaK
Datum: 18-11-04 15:36

Meni j pa najbolj grozljivo to, da je Olena od leta 2001 vedela da je okužena s HIV -om, pa je bila tako nemoralna da je na veliko prakticirala spolne odnose brez zaščite. Tega pa res ne razumem.
——————————————–

Si ti že kdaj slišala za maščevalnost? Saj ni lepo, ampak vseeno… Kaj bi pa ti naredila, če bi vedela, da boš v letu, dveh crknila – dobesedno crknila, kot zadnji pes, ne umrla… In da so za to tvoje stanje krivi sluzasti dedci, ki jim toliko ne stoji, da bi lahko kondom gor nataknili? In so potem veselo natepavali še ženo, pa še tajnico povrh, brez kakršnihkoli zadržkov, čeprav so VEDELI, da so bili pri prostitutki…

Punca pa naj bi bila moralna in odgovorna do drugih? Zakaj ravno ona?

pa moralen v tem biznisu pač nisi oz ne morš bit. če ti vse poberejo, če te posiljujejo in pretepajo pa te preprodajajo kot psa oz huje, pa če te filajo z drogo, najbrž nimaš prov velik izbire pa tut pravice rečt – ne. najbrž, a ne?

Daj bodite pametni no.Kaj so jo preprodajali saj ni gumb.Sama je tako hotela ker je bila ku.rba in kot ku.rba je crknila.Matr ste eni naivni z temi preprodajami.

pa prosim da ne primerjate s psi, jaz namreč z vsemi živalmi zelo lepo ravnam, in se mi to ne zdi nikakršna primerjava..crknla k ta zadnji pes, ok?

se strinjam……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close