okvara turbine pri 33.000 km- renault megane
Pozdravljeni!
Imam problem in zanimajo me vaša mnenja.
Vozilo: Renault Megane Berline, 1,5; 105 konjski, letnik 2007 (november), št. prevoženih km: 33.000 km; redno servisiran pri pooblaščenem serviserju
Prejšnji teden, ko sva se z možem peljala domov, sva zaslišala, da je turbina postala zelo glasna. Takoj sva ga peljala k serviserju. Ugotovili so, da se je pokvarila turbina.
Ko sva spraševala serviserje, koliko km naj bi turbine zdržale, so nama rekli, da 150.000 km, se pa lahko zgodi, da se kakšna pokvari že pri 100.000 km (midva pa imava prevoženih 33.000 km- haloooo?). Vozilu je garancija potekla pred 4-imi meseci. Stroški nove turbine pa znašajo okrog 2.200 eur.
Zanima me vaše mnenje in kako bi vi ravnali v takem primeru? Prosim za čim več odgovorov.
Hvala in lep pozdrav vsem!
Jah Renault in dizel sta tudi 2 pojma, saj imajo nasplošno zelo velike probleme z 1.5 motorji.
Drugače je pa 2200€ veliko preveč za novo turbino saj so realne cene cca. od 500-800€, mogoče za kakšen avto malce več. Vprašaj še na http://www.beja.si kjer dobiš obnovljene in nove turbine, lahko pa daš svojo v popravilo, če ima res samo 33000 km. Pozanimaj pa se še, glede na to da ste vedno srevisirali na pooblaščenem servisu, če vam priznajo vsaj del garancije. Če ne, potem pojdite do kakšnega vaškega mehanika in boste prišli veliko ceneje skozi.
LP
Ne posplošuj ANTIRENAULT. Sploh ni res kar praviš. V masovni proizvodnji lahko pričako+uješ, da so stvari slabše kakovosti in hitreje pokvarljive. Glede turbine pa takole: vse turbine so zelo občutljive pri zaganjanju in ustavljanju motorja. Najprej treba segreti motor in nato po občutku pospeševati. Pri ugašanju morate počakati par minut preden ga ugasnete.
urja25: ali imta avtomobil še v tovarniški garanciji? Drugače upoštevaj nasvet AliG-ja!!
P.S.: sam sem lastnik Lagune 1.9 dci l. 2003 ; 220.000 km …..brez težav dosedaj!! Poznam ogromno ponosnih lastnikov Renaultovih dizelskih avtomobilov! Po drugi strani pa ogromno nezadovoljnih lastnikov ostalih avtomobilskih znamk….vse je stvar sreče!
Jah diesel mašine pašejo na renoja glih toliko kolikor sedlo na osla.
3 leta star avto s 33k prevoženimi km pa brez garancije.Bol bi blo za ta dnar magari KIO kupit pa imet garancijo 7 let ali 100k km,čeprav nisem pristaš niti KIE ampak ma vsaj garancijo.
Tomi8,tisto kar sem napisal o nemških podatkih drži že nekaj let.Nemci ne gledajo koliko avtomobilov neke znamke je na cesti ampak procente.Če je naprimer 1000 renojev na cesti in se jih pokvari 10 je to 1%,če je 100 avdijev na cesti in se pokvari 1 je to 1%.Tako računajo.V glavnem pa so na vrhu najmanj pokvarljivih vozil japonski proizvajalci.
A 150.000 je življ. doba turnbine pri renoju,…pokvari pa se lahko že pri 100.000 HAHAHA , samo to lahko rečem. Imam Passata s 350.000 km in dela kot nov, ne vem kaka jajca vi to kupujete,..vsi vejo da VW delajo ko urce, vi pa kupujete Renoje in pol jamrate,…Sploh ni čudno da Renoja starejšega od 5 let ne moreš prodat za nobeno ceno,…a vam je jasno zdej zakaj imajo stari golfi in passati relativno visoke cene, ker DELAJO!
lp, Z
Cena je res visoka, vendar ne TAKO visoka. Turbina sama ne bi smela biti čez jurja €, menja se potem običajno še olje in kaka malenkost zraven. 2200€ je pa preveč.
Verjetno ste avto peljali na pooblaščen servis. Sam bi poskusil pri kakem nepooblaščenem, zna biti konkretno ceneje.
Na švabu 2.0 me je menjava (turbina, olje in malenkosti) prišla 1650€, na nepooblaščencu.
Pa če se turbina šele “sliši”, še ni nujno da bo odpovedala takoj jutri. Lahko dela še ohoho časa.
Obnovljenih pa raje ne kupovat. Novo je le novo.
“Novo je le novo”? Kva pa je to za ena blesava izjava???? Samo budale imajo avto tolk cajta, da z njim naredijo 300.000 km…
Ja kam pa pridemo če bi vsi kupovali originalne dele? Dej se mal pozanimaj preden pišeš !!!!! Na popolnoma vseh URADNIH servisih ti ponudijo sklopko, ki je fabrško obnovljena in pride v povprečju 100-150 eur za skoraj vsa povprečna vozila. Originalnih delov se še njim očitno ne splača zamenjat oz. montirat, ker je ohohohohooooo predrago…
Mislil sem v smislu zasnove…sklopka je par ploščic prinetanih/prilepljenih na kovinske plošče in nekaj vzmeti…turbo polnilnik je pa VELIKO bolj zapletena in natančna zadeva, zato je obnova toliko bolj zahtevna.
Avtor teme lahko naleti na slabo obnovljeno ali celo na iztrošeno rabljeno turbinco, ki mu spet crkne čez par 1000 km. Se je že zgodilo.