Najdi forum

Okuženi portal

Portal, ki je obetal, postaja navadna klepetalnica, ki nima nič več skupnega z užitki potovanj, z zbiranjem informacij in izmenjavo izkušenj. Vem, da se ne da nič storiti, saj je pač zadeva javno dobro in je postala javno slabo. Verjamem, da se je večina zainteresiranih že umaknila drugam in prepustila prostor večini. ki misli, da morajo pač povsod biti zraven. četudi jih stvar ne zanima. Pač bolezen našega časa.
Torej, adijo.

Dragi Vojc, samo en pomislek. Praviš, da so se zainteresirani že umaknili drugam? Kako to misliš drugam? Kam pa sploh lahko grejo? Ali poznaš še kakšen tako kvaliteten forum (v Sloveniji) na temo potovanja? Malo poglej drugje, kjer še večje afne guncajo in res ne vedo kaj bi počeli sami s sabo. Pa toliko ljudi , ki ti tukaj pomaga s kvalitetnimi informacijami … le tako naprej Travel.over.net :))

Se delno strinjam s vojcem.
Prideš po parih dneh pogledat kaj je novega, pa vidiš neko teme z 20 vpisi vsi v istem dnevu pol pa vidiš da se kregajo kdo so: gaia, gaja, gaya, ghaia…
Naj take stvari razčičujejo preko emaila in resne uporabnike ne obremenjujejo. Sicer imamo iziro take vpise enostavno ignorirati inpač ne prebrati, vendar res ni potrebno osebnih frustracij sproščevatih na raznih forumih (ta seveda ni edini primer).
Bil sem že redni udeleženec tudi na svoj čas zelo dobrem forumu Megaklika, pa se je tudi ta sfrižil.
S razširjenostjo interneta je pač ta dostopen vedno večim, tudi…

Andrej

Še moj pomislek! Zakaj pa ne bi moderator (če obstaja) posegel vmes, če se zadeva ne tiče teme in take neumnosti (gaia, gaja…) enostavno zbrisal ali pa poslal v rubriko “trash”.

Pa ne mi govorit o svobodi govora, demokraciji ipd…

Ja, končno se tudi jaz oglašam. Mislim, da zadeve še niso tako kritične, da bi morali kakorkoli ukrepati. Dejstvo je, da se število uporabnikov veča in s tem tudi število tistih sporočil, ki niso ravno primerni za te debate.

Ampak to še ne pomeni, da bi morali taka sporočila brisati, ker bi s tem povzočili še več razburjenja.

Zaenkrat je še vse v mejah normale.

Lepo se imejte, g

P.S.: prihaja nova verzija;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close