Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice OKTOBER, NOVEMBER, kje je še toplo?

OKTOBER, NOVEMBER, kje je še toplo?

Šele takrat bom lahko koristila dopust. Imam dva majhna otroka, 3 leta in eno leto. Želela bi v apartma, pa da z avionom ni preveč daleč, največ tri ure.
Pa morje imata otroka rada:))))))

N

zares priporočam EGIPT. šarm ali hurgada, vodo je še vedno topla in polna ribic. lahko greste tudi na ogled s “podmornico” da vidiš ribice in korale skozi steklo.

vožnje je cca 4 ure, ampak še nikoli z otroci (mislim tujimi, sopotniki) na letalu ni bilo problema, nikoli ni bilo treba nikogar mirit.

Oktobra še Tunizija, novembra do 3h z letalom ostane samo Egipt. Vendar pa ti deželi ne slovita po apartmajih – se jih da dobiti, so pa po kvaliteti daleč od te vrste nastanitve npr. v Sloveniji. So pa hoteli, ki ponujajo AI na visoki ravni, cene so pač kakšne so. Predvsem v Egiptu so cene v času krompirjevih počitnic zasoljene.

HVALA:)))))))))))))

pravkar izvedela, da bom doma v avgustu:)))))))))))))
Sem našla preko Intelekte apartmaje z AI na Kosu v Grčiji. Sem prebrala, se mi zdi da je fajn za mulčke. Ima kdo kaj izkušenj s tem?

N

grčija, tunizija, egipt, španija,turčija …kamorkoli greš je še vedno toplo

Dvomim, da v Grčiji, Španiji, Turčiji in Tuniziji kdo plava v morju konec novembra.

[/quote]

sestrična je v grčiji v morju plavala za novo leto, tko da zakaj pa ne

Kos se mi zdi kar dobra varianta, zna biti pa kar precej vroče. Še dobro, da je avgusta ponavadi vetrovno.
Aja, mi bomo tudi takrat na Kosu.

[/quote]

sestrična je v grčiji v morju plavala za novo leto, tko da zakaj pa ne[/quote]

Verjetno ne takrat, ko je bila stara eno leto, kajne???
Nikki je iskala destinacijo za pozno jesen zanjo in dva majhna otroka (1 leto in 3 leta).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close