Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style okrog oči…

okrog oči…

Katera kremice bi bila za prve gube (sarost32)okrog oči? Pa ne mi svetovat kakšno Niveo visage ali Vichy, ker se mi zdijosamo voda in nič učinka.kakšno boljšo bi rada, da bo res ”zalegla”, lahko tudi drago..

Draga Tatjannca,

če so se ti pojavile gubice okrog oči je zdaj že res skrajni čas, da si omisliš kremico za nego kože okrog oči. Jaz rada sicer rečem, da je treba s tako kremo začeti preden so gube, da se nastanek le teh malo zamakne. Torej lahko začneš kar z redno uporabo, tako, da se nastale gubice ne bodo poglobile in nove ne bodo nastajale prehitro.
Probaj z izdelkom iz iste linije kot imaš ostalo kozmetiko, sicer pa je zelo dobra krema za te namene od Juvene Juvelija ali pa od Elizabeth Arden krema za nego kože okrog oči z ceramidi. No še kar nekaj zelo kvalitetnih izdelkov boš seveda odkrila na policah.

LP Jadranka

Kok pa to stane približno?

Točne cene ne vem, mislim pa da sta obe okrog 10 tisoč SIT. Bom pa pogledala in sporočila točno ceno.

LP Jadranka

A je od Helene Rubenstein force C premium kakovostna krema (proti zabuhlosti)?

lp

HR ima načelno zelo kvalitetne izdelke! Z omenjeno kremo nimam izkušenj, mislim pa, da bo dala to kar obljublja.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close