Okrajno sodisce in oznaka vrocilnice VR šr. Xy
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Okrajno sodisce in oznaka vrocilnice VR šr. Xy
V nabiralniku me je pricakala vrocilnica domacega okrajnega sodisca z oznako VR in sledi stevilka. Jutri grem dvignit, me pa zanima kaj bi to lahko pomenilo,ce kdo mogoce pozna te oznake. Hvala.
če se začne z VR46, potem si se z motorjem prehitro peljal.
A si sigurna da piše VR? Ne vem, kaj bi to pomenilo. Bolj sigurno piše VL kar je verodostojna listina. Če je tako, si dobila izvršbo.
Delam na Okrajnem sodišču in za VR vpisnik še nikoli nisem slišala. Niti ni zanj slišal sodni red.
Se opravicujem, RV…
Kar lepo na pošto pa odpret. Minili so časi, ko je narod mislil, da če ne prevzame, mu stvar ni bila vročena. Te oznake na vročilnicah ne pomenijo nujno povezave s vsebino. Da te ne bom strašil, lahko si mogoče edina dedinja po bogatem stricu iz Monaka in te obveščajo, da si podedovala.
Ne gre za to, da ne bom dvignila. Samo zanima me enostavno.
Tudi RV ne obstaja. Bolj natančno poglej, no.
Tudi VR ni nobena oznaka vpisnika sodišča. VR je poštna oznaka, ki pomeni vročilnica. Boš itak jutri videla, če zdaj ne veš, kaj je opravilna številka. Poglej v sodni red člen 276 tam so opisani vsi vpisniki sodišča.
RV je sledilna stevilka.
Ce jo vpises na posta.sledenje.si bos vsaj vedla iz kje so ti to poslal =) ceprov mislm da ze pise na vrocilnici gor kdo je posiljayelj. Je pa definitivno se ena opravilna stevilka z letnico na koncu npr
/2019
Potem menjaj službo, žalostno da delaš na sodišču..
Potem menjaj službo, žalostno da delaš na sodišču..
Pet let kasneje je že v penziji.
Forum je zaprt za komentiranje.