Okorn še film o rakih in klopih naredi
kokoši, 27.09.2021 ob 02:25
alieliuli, 26.09.2021 ob 19:43
Spomnim se še, v kakšnih časih smo živeli pred korono. Ne, ni nam bilo jasno, da je svoboda tako zelo krhka, še manj pa to, koliko soljudi odvzem svobodnih odločitev zagovarja pod pretvezo zdravja. Nekako nikomur ni kaj dosti mar za zdravje sočloveka, še za lastno velikokrat ne, če ni ravno korona. Marketing, marketing.
alieliuli,
res je tako kot si napisal. Jaz sem pred korono že stalno ljudem razlagal, da bo v prihodnosti naša svoboda ogrožena saj imamo v naši državi preveč ekstremističnih pogledov, strank, vernikov in ostalih desničarskih ekstremističnih ljudi.
A je bilo kot bi govoril kamnom, nič se jih ni prijelo. Govoril sem jim, da se morajo upirati in podpirati manšine, ker dames sem jaz na vrsti, jutri ste vi na vrsti. In jim je šlo skozi eno uho notr in skozi drugo ven.
No danes so pa oni na vrsti! 🙂 🙂 🙂
Še sam sem pripomogel k temu, ker sem volil SDS, da dobijo dragoceno lekcijo, ki jih bo izučila. Zdaj se pa jokcajo ker so njihove efoistične ritke ogrožene, jaz pa se jim režim. Zdaj se pa kar naj grejo cepit, da bojo PCT dobili. 🙂
Glede na to, da so iz opozicije vsi po vrsti tiho kot riti ob vsej norosti in nelogičnih pravilih, je popolnoma vseeno, koga bi volil. Navodila so od nekje višje in cel “razvit” svet se jih mora držat.
Forum je zaprt za komentiranje.