Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice okolica makarske

okolica makarske

Pozdravljeni.

Letos se odločamo, da bi šli na morje v Dalmacijo. Zanima nas okolica Makarske.
Ampak ker je toliko apartmajev in toliko informacij, se obračam na vas, da mi mogoče lahko zaupate kakšno preverjeno informacijo.
Imam otroka z posebnimi potrebami in zato se ne bi rada prenaglila.Otrok ni gibalno oviran.
Hvala in Lp

Apartma naj bo čim bolj ob morju (izoginaj se apartmajev nad gostilno, ker je ponoči do 23h ponavadi đumbus).

Na google earth si pogledaš kje točno se nahaja apartma, na panoramio.com pa kako izgleda kraj 🙂

Priporočam kraj Baška voda, Brela, Promajna,…

Predlani smo bili z dvema majhnima otrokoma (3,5 in 2 leti) v Breli. Zelo lep kraj z veliko zalivčki in eno večjo plažo (mislim, da se imenuje Zlati rat). Vsaj v Breli je tako, da če piše 0m do morja pomeni to vsaj 30 stopnic, vse kar je več kot 10m od morja je zelo strmo in najbrž še več stopnic 🙂
Mi smo bili v apartmajih Vanja in smo bili zelo zadovoljni (je pa okoli 1,5 km peš do centra Brele-smo pa šli vsak večer v center na sprehod). Drugače pa je bila prva izbira Vila Ruža, ampak je bila za naš termin zasedena (je zelo blizu zlatega rata v borovem gozdičku in nima stopnic). Mi smo bili po 20 avgustu in je bilo zelo primerno za majhne otroke (ni bilo pretirane gužve). Definitivno se bomo še vrnili v Brelo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close