Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ohridske rezine – kdo ve?

ohridske rezine – kdo ve?

Zdravo! Nikjer ne najdem recepta za ohridske rezine – je več plasti testa, vmes malo kremice in se mi zdi da narezani lešniki. Včasih so jih imeli v Vrtnici v Celju in ko sem bila noseča z mojim mlajšim, so mi jih gimnazijke morale nositi v Posavje vsak teden.
p.s. Danes imam pa čas viseti tu gor, saj smo povabljeni na kosilo, torto je pa mož že spekel na izrecno željo slavljenca, ki ima 7 let.
Lep dan1

Tinkarca, vtipkaj ključne besede v iskalnik. Enkrat je že nekdo spraševal za recept , pa se mi zdi da ga je “alena” napisala. Samo ne vem pa, če je ta pravi…..sporoči če boš našla, prav?!

LP, zala

Zala, jaz se pa spomnim, da je Marija MMM, kar dvakrat spraševala za ta recept in ni dobila odgovora. Jaz sem takrat malo iskala po internetu in z Ohrid-em očitno nima kakšne zveze… v glavnem nič našla…
Veliko sreče!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz sem sla tudi malo googlat te rezine, pa je edino, kar najdem, debata na kulinariki, kjer tudi iscejo recept. :(((

Zdravo! Žal nič uspeha..- pa takooo dobre so

LP Tinkarca

Kaj ni Nancika enkrat pisala o njih? Mogoce se ni,sem pa skoraj prepricana,da bi ona to vedela. Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close