ohranjanje stikov z nekdanjimi partnerji
Če je razčišena, potem ne vidim razloga, da stiki ne ostanejo. Če je razščiščena, potem tudi težav v novem odnosu ne bi smelo biti, vsaj ne takih, ki so povezani s to bivšo ali bivšim. :))
Če nekoga pustimo zadaj, se z njim ne videvamo, še ne pomeni, da je preteklost razščiščena. Ne pomeni pa tudi, da ni. Zato jaz ne vidim nobenega problema, če se nekdo videva s svojim bivšim ali pa tudi, če se ne, dokler imam z njim odnos, ki nama obema ustreza.
In jezušček v njem ali samo osliček?
Goldi ti redno hodiš molit tja? :))))[/quote]Hja ne vem, kako si ti predstavljaš…za vsaj 15 jezuščkov, da ima vsak svoj oltarček?:) In kot kolajne, da so v vitrini pod ključem?:)))
Molim sem ter tja:). Ob tem se ne obračam k tlom, zrem v nebo:).[/quote]A že vsaj 15 jih je? O_O :))))))))))))))))))))))))))
Ja ne vem, če je dobro, da jih daš vse na en kup, naj ima vsak svoj prostorček….. v tvojem srcu 😉
Molitve in te stvari… z neba hodijo angeli iz (pod) tal pa hudički…. vsak ob svojem času in tvojih potrebah? 😀
Goldfish ti moraš imeti pa veliko srce in močno,….. kot kak ….. vol? 😉 😀 😀
Ja v današnjih časih so take “taprave punce”. :))))))))
No no no…lepo počasi:). Ne tako naglo z nekimi trditvami:). Pa upoštevaj smajlije:)). Kolikor še spremljam ta forum, je 15 tista magična prelomnica, ki tako ženske kot moške nekam popredalčka:). Kaj je res in kaj ne v mojem primeru, sploh ni pomembno:). Samo, da se imamo fajn, a ne:).
Ja, srce imam pa res volovsko:)). Saj se čuti, a ne?:)
Meni se zdi samoumevno, da se s prihodom novega partnerjem ne družiš več z bivšimi. Kaj bi moral tu sploh tipati in človeka spravljati v nelagoden položaj? Zakaj bi se moral novi partner s tem sploh soočati in razmišljati o svoji zrelosti, ker ne sprejema partnerkine preteklosti, ki se je zavlekla v sedanjost? Vsak naj poskuša gledati iz sebe. Kako bi se v prvi vrsti počutim sam, če bi bil v koži drugega.[/quote]
Ker imam s kar nekaj bivšimi čisto v redu odnos, bi mi bilo zelo težko, če bi se morala omejevati pri tem in ozirati na to, da partner ne bo prizadet. Mene bi v bistvu spravljalo v stisko, če ne bi imel nekega človeškega odnosa do njih. Če pa z bivšo ne hodi na kavo, zaradi tega najina zveza ni nič trdnejša in sigurnejša, zagotovo ne. Prej mogoče celo obratno.
Ne pretiravaj s kavo in kosilom…. kar se tiče smučanja, pa ne vidim nobene napake. Saj ponavadi se hodi na smučanje v večji družbi in če je vmes še kak bivši, so what?
V tejle temi se popolnoma strinjam z Maretom 🙂 Sploh tule,:
Ja, najbolje da se novega partnerja zaprte v kletko in se ga tretira kot lastnino… Nenazadnje, način na kakršnega govori naš novi partner o bivših ljubezni, mnogo pove o razčiščenosti preteklih odnosov. Če govori preveč z žarom in čustvi, je jasno, da nečesa še ni predelal, dejansko pa to ni naša stvar. Ta njegova nepredelanost. Mogoče se s tem ne želi soočit. Govorim za primere, ko naš novi nima stikov z bivšimi, goji pa še vedno neke zamere.
Iskreno povedano, imam samo enega bivšega, s katerim lahko normalno prijateljsko komuniciram in mi je prav super občutek. Lahko ga pokličem kadarkoli in obratno, občasno greva na kavo in to je to. Na začetku, ko je bil razhod še svež, sva se seveda večkrat videvala, potem pa ko smo dali čez, pa je ostala pristna prijateljskost. Ni nekih iskric v očeh in obujanje spominov, zgolj ujemanje, uživanje v taki družbi. Vseeno če so zraven še moji/njegovi frendi ali sva sama. Kul je.
Ne pretiravaj s kavo in kosilom…. kar se tiče smučanja, pa ne vidim nobene napake. Saj ponavadi se hodi na smučanje v večji družbi in če je vmes še kak bivši, so what?
[/quote]
Ne, ne, govorim o … npr. tedenskem smučanju v Dolomitih, ko si skupaj v istem apartmaju in itak počneš vse skupaj. To bi šlo?
Ne počneš vsega skupaj. Tuširaš se ne pa srat tud ne hodiš istočasno.
Če so frendi in se dobro ujamejo, zakaj pa ne. Načeloma pa si lahko dost indvidiualist pa se greš prvo knajpat v wellness, medtem ko drugi takoj po zajtrku šibajo na sedežnice. Načeloma pa se za takšno smučanje in skupno bivanje moraš že toliko poznat, da veš, ali se z nekom ujameš ali ne. Saj se moraš prilagodit tudi drugim novim ljudem, ki jih nekdo pripelje v družbo.
Nepredelanost ni zdrava v nobenem primeru, tudi če nam osebno “ne škodi”[/quote]
Ja, samo tukaj govorimo o idealnih primerih, za kar pa vemo, da v reali niso stvari takšne. Vsi imamo neke svoje teme, s katerimi se moramo soočat. vedno se obremenjevat s tem, da smo nekje, kjer nočemo bit, z napačnim človekom, v napačnem času… je milo rečeno frustrirajoče.
Samo kako zase veš, a si “predelan” al nisi? ;)[/quote]Uporabiš urinske testne lističe in potem na podlagi glukoze v krvi določaš stopnjo predelanosti:))). Bolj si pocukran, manjša je predelanost:).[/quote]Kaj pa Ph?
Če se ti skisa? 🙂
Govorip o hipotetičnem primeru ali konkretnem? Kdo je tisti, ki da ovceno, ali je nekdo predelal bivšo vezo ali ne? Po čem sklepaš, da je ni prebolel ipd.? Malo več info bi bilo dobro napisat, da ne bomo na suho driblali.
Kar se tiče idealnih situacij, je bil odziv na Pandorin prispevek, ne na tvoj, ker piše, da nekaj ni dobro in kaj bi moralo bit. SAJ JE VEDNO TAKO, DA NEKAJ NI TAKO KOT BI MORALO BIT. Zato živimo, da korigiramo situacije in nas same. Ampak še vseeno, nenehno bit v tem, kaj BI MORALO bit pa ni, je utrujajoče za vse udeležence.
Uporabiš urinske testne lističe in potem na podlagi glukoze v krvi določaš stopnjo predelanosti:))). Bolj si pocukran, manjša je predelanost:).[/quote]Kaj pa Ph?
Če se ti skisa? :)[/quote]
Vidim, da si zakisan:)). Ti še nisi predelal, v telesu je preveč cukra:). Svetujem razkisanje z bazično prehrano in bazičnimi kopeli, ko se ti bo začel proces nevtralizacije kislin preko kože:)). Slednje je sploh balzam za telo in dušo…njamsi:)
A kopel? Jaz sem pa mislil, da se moram it kam zdihat, da bom pokuril odvečen cuker, nap tečt v kak hrib….
Samo kdo bi me priganjal? ;)[/quote]
Saj bi se javila, samo to bi pomenilo, da bi morala tudi sama navkreber:))). Zakaj se tako izogibaš kopelim?:) Kaj ti tukaj ne diši?:)) Ah moški….
Potem začni objemati drevesa:).
Govorip o hipotetičnem primeru ali konkretnem? Kdo je tisti, ki da ovceno, ali je nekdo predelal bivšo vezo ali ne? Po čem sklepaš, da je ni prebolel ipd.? Malo več info bi bilo dobro napisat, da ne bomo na suho driblali.
Kar se tiče idealnih situacij, je bil odziv na Pandorin prispevek, ne na tvoj, ker piše, da nekaj ni dobro in kaj bi moralo bit. SAJ JE VEDNO TAKO, DA NEKAJ NI TAKO KOT BI MORALO BIT. Zato živimo, da korigiramo situacije in nas same. Ampak še vseeno, nenehno bit v tem, kaj BI MORALO bit pa ni, je utrujajoče za vse udeležence.[/quote]
ja, tisto glede idealne situacijo je bila dobra iztočnica za opisat konkreten primer. Žalostno nežen je ko govori o njej.. na kratko. Še jaz to vidim pri njemu pa sem samo prijateljica. Ne dvomim, da ima svojo punco rad, ampak pravi, da ji je nelagodno. Jaz najbrž nebi šla na tak dopust..
Izogibam? Kje pa pri nas se kopamo vsako soboto pa če smo umazani ali pa ne ! :))))
Kaj pa če bi šel raje drevesa sekat?
Bi imeli vsaj drva… ;)[/quote]
Vsako prvo soboto, a ne:). Očitno je to slovenski fenomen, ker pri nas je enako:)).
Vidiš, z ničemer nisi zadovoljen:). Ponudim rešitev…ti bi jo pa razsekal:). Stoječa drevesa imajo energijo, ležeča pa dajejo le toploto (če jih vržeš v kamin). Samo ne vem zakaj, meni se zdi, da je tebi že dovolj toplo:). Zakisanost pa ostaja in ostaja….
Forum je zaprt za komentiranje.