oh, te dlake
Pozdravljeni!
Sploh ne vem, če sem na pravem forumu, pa vseeno.
Po obrazu imam mnogo, mnogo dlak (pod nosom, na bradi, po vratu, pri ušesih), ki so temne in so zelo opazne. Nenehno si jih pulim – včasih tudi večkrat na dan – a nič ne pomaga. Poraščena sem tudi po celem telesu, a tisto nekeko odpravljam z voskom.
Zanima me, kako je z lasersko depilacijo. Kako je učinkovita, koliko stane, kam naj se obrnem (mislim, da vsi kozmetični saloni niso dobri)? Ali je res potrebno za to pustiti dlake rasti???
Hvala za odgovor!
Polona
Pozdravljena ga. Polona
Prekomerna poraščenost običajno nastane zaradi hormonskih sprememb (kontracepcijske tabletke) ali pa zaradi določenih bolezenskih stanj.
Metode odstranjevanja dlak so običajno ločene med seboj med metode za začasno odstranjevanje dlak (voskanje, puljenje dlak, depilacijske kreme, britje,..) in med metode za trajno odstranjevanje dlak (elektroepilacija in lasarsko odstranjevanje dlak)
Elektroliza je učinkovita metoda za trajno odstranjevanje dlačic pri vseh tipih kože. Z igelno elektrodo je potrebno prebadati kožno površino in uničiti dlačni mešiček. Metoda je boleča, sam uspeh pa je odvisen od spretnosti terapevta. Ker s to metodo obdelujejo vsako dlačico posebej ni priporočljivo za večje površine. Za odstranitev večine dlak na nekem predelu je potrebno 5-7 ponovitev.
Odstranjevanje dlak s pomočjo laserja pa vam terapevt obdela večjo površino na enkrat. Postopek je neboleč, dlačice pa vam odstani trajno. Več o samem postopku preberite:
Odlično izvajajo v Brežicah:
Derma Art, d.o.o., Obrtna ulica 24, Brežice
tel: 00 386 (0)7 49 66 044,
GSM: 00 386 (0)31 681 401
Če ste slučajno iz Lj. priporočam, da se odpeljete do Brežic, saj vam bodo tu uredili resnično tako kot se gre, saj v tem salonu ne le da delajo na strankah tudi poučujejo po celi Evropi.
Oprostite, vsem toplo odsvetujem obisk salona v Brežicah.
Meni osebno (pa še nekaterim, ki jih poznam) so naredili zelo površno. Parkrat so mi kar pozabili dati gel za hladitev, tako da sem imela potem hude opekline.
Ravno tako, naredijo zelo na hitro, da jih pride čim več na vrsto. Skratka že ko stopiš notri, se vidi, da se jim gre samo za denar in ne za to, ali bodo stranke zadovoljne ali ne.
Punce, toplo odsvetujem iz lastnih izkušenj!
Pa srečno!
Spostovane!
S septembrom bomo dobili nov aparat, ki se imenuje E style.
Prednost tega aparata je ta, da se lahko izvaja lasersko odstranjevanje dlak tako ljudem, ki imajo svetlo polt, kot ljudem, ki so zelo temni, ter tako svetlim, sivim, rdeckastim dlakam, kot tudi temnim.
Aparat vsebuje inovativno ELOS tehnologijo, ki zdruzuje infrardeco svetlobo in radiofrekvencno energijo.
kontroliran pulz penetrira v lasni mesicek, aktivno hlajenje kozne povrsine pa zagotavlja varen in nebolec postopek. S tem aparatom lahko odstranjujemo dlake povsod po telesu, razen okrog oci.
Za vec informacij poklicite v nas salon in sicer na stevilko 01/ 309 24 23
Lepo vas pozdravljam, Martina iz kolektiva BM studia.
Pozdravljeni
Tudi jaz odsvetujem Derma-Art v Brežicah.
Sem hodila leto in pol (vsak mesec do dva) na lasersko odstranjevanje dlačič na obrazu, vendar ni pomagalo.
Včasih je res naredila površno, na hitro. Vsega je bilo konec za par minut. Pa ne rada kritiziram ljudi po nepotrebnem, ampak resnično sem bila razočarana. Enkrat mi je naredila tako površno, da sem na enem delu pod nosom imela še dlake, pod drugim pa ne. To sem takoj opazila in sem šla nazaj pa je rekla, da bodo same odpadle. Nikoli niso same odpadle. Tudi do naslednjega obiska ne. Sama si nisem upala puliti, ker sem verjela, da bodo že odpadle.
Po letu in pol sem obupala, ker sem zmetala toliko denarja, dlake so pa rasle in rasle. Še sedaj jih imam.
Zelo rada bi našla nek dober salon, kjer imajo dober laser.
Če kdo pozna… prosim.
Lep dan.
ah Polonca, vrjetno si le delavka konkurenčnega podjetja, ki spodaj ponuja svojo storitev. Žal mi je, da se moraš spuščati na tako nizek nivo in lagati o podjetju v Brežicah.
Da so ti ozabili dati hladilno tekočino – draga Polonca, saj hladilne tekočine se pri dobrih IPL-ih in laserjih sploh ne uporablja! V Brežicah imajo najnovejši IPL z GEM tehnologijo proizvajalca Active Optica System in ne neke kitajske robe, ki bi pustla opekline, če ne daš hladilne tekočine. Da, se pa uporablajo geli, ki pa niso za to, da bi kožo hladili.
Drgač pa Tatjana29, ja tudi meni so po nekaj tretmajih ostale dlačice, kar so ti tudi povedali ane, ker je to normalen proceces odstranjevanja dlačic in se ne odstranijo vse na enkrat ampak postopoma.
Jaz sem in bom ostala stranka podjetja Derma Art. sem bila drugje in vem, kaj te muči..drugje ti odstranjujejo dlake zeloo zeloo dolgo, skoraj celo uro, v Brežicah pa je konec v 10ih minutah. Veš to je zato, ker imajo dober aparat! To je tko, kot da bi rekla ne se voziti s taxijem marcedes, ker te na cilj pripeljejo v 10ih minutah in jim je samo za denar, raje se vozite s fičotom, ker te vozi celo uro. Ja halo, komu je samo za denar, tistemu, ki si ne kupi boljšega avta oziroma aparature IPL ?!
lej, razčisti si pojem in si na drugačen način deli reklamo,k mene nisi prepričala ampak celo odvrnila in bom ostala stalna stranka vključno z mojimi kolegicami pri podjetju Derma Art!
Tina Vodopivec
Forum je zaprt za komentiranje.