oh ta mlade
Vi mlečnozobci, ki mislite da se nam 50-letnikom meša glava, če sexamo z dvajsetletnicami. Zakaj pa ne bi sexali z dvajsetletnicami. Ko boste vi imeli tolk let boste glih tako gledali za mladenkami, tko kot danes gledate za vsako babjo luknjo :)))
Seveda si ne moreš predstavljati vsake dvajsetletnice, da bi sexala z vsakim petdesetletnikom. Nekateri se pa le najdejo, ki to z veseljem in z užitkom počnejo. Tisti, ki pa ne, so pač starokopitni ali pa po domače povedano “fouš”!
Nekatere taprave mlajše punce tukaj na forumu že razumejo, da smo nekateri 50-letniki veliko bolj šarmantni in ženski lahko nudimo veliko več, kot pa mlajši fantje (ki sexajo kot neučakani zajci).
In sexati v sluzbi s žensko, je pa pravi užitek in tudi veliko adrenalina je v tem. Sicer pa za sex sta potrebna dva, ki jima je to v užitek in vesta kaj počneta. In če je to užitek, ni nobenih problemov tudi kasneje.
Tud jaz sem blizu tvojih let in lažje odgovarjam iz svoje kože. Menda sem v svojih letih še vedno privlačna. Večkrat me ogovarja kakšen star dedec, pa mi še na misel na pride, da bi se odzvala. To je zame prej žalitev kot poklon. Starim dedcem so itak všeč vse, ki so mlade. Zelo slabo bi se počutila, če bi bila zanimiva le takšnim. Zato se ne čudi, če mlada in lepa sodelavka nima zate posluha. Če misliš varati, išči v krogu svoje generacije.
javi se
email večkrat ne dela
daj pošlji na mebena@email.si
Čak mal xxx,
saj se starejši mladinci ukvarjamo z mladenkami !!! Da tuki ne bo pomote, xxx !!! In ne obratno !!! In one so, za!!!!! Saj nobene ne silmo, ali posiljujemo, bog ne daj ! Če pa že po vsej sili želijo, jim pa širokosrčno priskočimo na pomoč ! Ja, a ni to lepo.
Saj se kar nekateri s tega foruma, zeloooo… dobro poznamo med seboj, in se imamo zelooooo, zelo dobro skupaj!!! Ker je Dolina Šentflorjanska, še kako prisotna, pa malenkost pazimo, da stvari niso preveč očitne.
Za nevoščljive besede (poglede) se pa ne sekiramo, čisto nič !!!
Kakor komu paše, pravimo abrahamovci. Pa še drugi dajte, če lahko !!!
He, he, he………..
V priklonu,
JOHANUS
No, ne vem zakaj se nekatere ženske zgražate nad tem, da je kakemu 50letniku všeč 20letnica? kaj, sej zihr ste kdaj (vsaj enkrat) rekle “a ni fletn tale richard gere” pa je on tut tamle pri 50ih… meni osebno sploh ni važno, koliko je star – če zna, zna.
nedostopna sem pa za tiste, ki jim na čelu piše, da lovijo vse, ki imajo 2nogi+joške. taki me ne zanimajo, pa tut če so ful luštni, seksi in ohinsploh. se mi zdi, da se majo za neki, in to mi ni kul. koliko je pa ker star, mi je vseeno. sem dostikrat zavrnila takšne dedce, in so bli čist užaljeni. mislim halo? tinči, ta tvoja sodelavka ali ne mara starejših, ima fanta/punco, ali pa se ti enostavno ne pusti, ker ji ni všeč tvoj odnos do žensk (“sem hud,lahko imam katerokoli,toliko in toliko sem jih že položil”), lahko pa da se ne zapleta s poročenimi (v tem primeru ji čestitam). vi,poročeni ste najhujši. zakaj se sploh poročite,če letate samo za drugimi kiklami, eno imate pa doma????
če ti je punca všeč, greš do nje in jo povabiš na kavo, ne pa da se tu sprašuješ zakaj ona nič ne šmergla takega dedca.madona, pa lih vi ki ste mal starejši veste kako se to dela.
drugače pa, pozornost raje nameni svoji ženi, ne pa eni punci, ki komaj ve, da živiš.
Čuj ti, lepi butnglavc, sploh nisem brala, kaj so ti ostali odgovarjali, mi je blo zadost tvoje vprašanje. Mal se zamisl nad seboj, a misliš, da si res vsaki všeč!!??? Mal se vpraši, kak glas kroži o tebi med ženskim delom kolektiva! Menim, da nisi taka prva liga, da bi kar vsaka pred teboj dol padla! Bljek, js te še povohala ne bi, bi si rajš mlajšga zbrala!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.