Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek oh ta mlade

oh ta mlade

Pozdravljeni,

sem intelektualec, abrahamovskih let, privlačen, atraktiven, športnik, poročen, a modernega zakonskega stanu. Pred kratkim je v moj kolektiv vstopila privlačna in mlada sodelavka, a ne vem kako se ji naj približam saj je zelo nedostopna. Tega preprosto ne razumem, saj sem skoraj vsem ženskam zelo všeč, spal sem že s tremi sodelavkami (tudi z mlajšimi od nje), česar ona verjetno ne ve, a vendar…

Svetujte mi kako se ji naj približam oz. ali imajo mlade drugačne nazore.

Hvala. Tinče

Mogoče bi se pa rajši posvetil delu, kot pa da sam sodelavke pecaš

Če si tak FRAJER za kakega se imaš me resnično “čudi”,da jo ne osvojiš,vidi ženska s kom ima opravka.

Cepec , z sodelavkami ne spiš, če imaš pošlihtano podstrešje!

Pa le nadaljuj machooooooooooooo!

Oh, boš že pogruntal, saj praviš da si intelektualec 🙂

ma ne posluš teh zafrustriranih trap.
Najprej pogrunti kaj jo zanima, kakšno družbo ima, itd., potem pa v akcijo. Pa ne obupi. vztrajnost je lepa čednost. če bo pa “padla”, pa napiš. navijam zate.

Takšnim avanturistom to piše na čelu. In če čpunca ima kaj v glavi, ne bo “padla”. Zato bo pa ohranila ugled, tudi iz tvoje strani.

lp

Tisto kar je nedosegljivo in prepovedano je vedno najbolj zanimivo. Takšni so otroci in zgleda, da sodiš med njih.

lp

Najprej čestitka, ker si skoraj vsem ženskam všeč. Ta tvoja sodelavka pa je samo dokaz, zakaj si skoraj(skoraj,skoraj,skoraj) vsem ženskam všeč.

če se postavim jaz na njeno mesto – mlada in privlačna…
niti pod razno me ne bi zanimal 50 let STAR, POROČEN moški.

Mogoče pa ima ta vaša mlada sodelavka vseeno več pameti v glavi in se s poročenimi moški ne “pentlja”.

Uf, to pa vas mora jezit,…vi prijetnega videza, intelektualec…ona pa tako zadržana, hladna…ni kaj, dragi gospod…sprijaznit se bo treba, da mogoče on pa le ne bo “vaša”.

Bravo za punco…..

Večino mladih in privlačnih pač ne zanima 50 letni poročen dedec. Ti še mene ne zanimajo pa sem bliže tvoji starosti.

Oh dej no, oladi OLDTIMER. Pa sanjaj potiho, da ne boš izpadal bedak.

Tuki se pa tut jst podpišem.

To bi pa ja mogel vedet, če maš izkušnje z mladimi. Ej, pa če si še tak jebač (to je zame beseda s pozitivnim pomenom, da ne boš užaljen), so ene ženske preprosto nedostopne, mogoče pa ona ve, ti prebere iz oči, da znaš zašarmirat žesnke, pa it principa noče bit med njimi, čeprav si mgooče to ful želi. Stara sem 24, pa ti povem… Marsikateri moški nad 45 je veliko bolj privlačen, zna zašarmirat, da se ti kr zvrti :))) Tk, da če si med takimi (ker so redki), vsa čast 🙂

a že spet ti nakladaš. Bistvo vsega je, da če si dost vztrajen in dost dolg pihaš na dušo, mogoče še večerjica, pa ti jih tričetrt sigurn da. In zakaj človeku ne prvoščiš?

Sprijazni se s tem DA SE ONA NE PALI NA TEBE.Očitno ima rada mlajše in vzdržljiveše.

Mene pa zanima le to, kako v SLUŽBI potem…………

ohraniti dobre odnose- vsi ste se zapeli le v starost in potencialno kao šarmantnost njega ?

jest mam v sl. dobre kandidate – AMPAK se striktno držim NAČELA- biznis je biznis , VSE OSTALO PA FREEEEEEEEE….

no MOŠKI ??????)))))))

ja, pol mu dej pa službeno in problem je rešen! no ženska?

cepec

Ojla!
Ti pa si gajstn! Kapo dol!!!!!
Samo mogoče, ampak samo mogoče, bi človek lahko pomislu, da , če se moraš sam tako hvalit, le nisi tako dober. Mogoče si pa samo TRAPAST!
Saj drugače bi te hvalile kar vse poprek!
Pa ne se sekirat! Mogoče so pa trapaste tiste ki si jih KAO že….! Razen če nisi z njimi res samo SPAL!!!!
LP
horus

zakaj?

kriza!!!
Od enga 50 let starega bi pričakoval mal več pameti…….al pa ne…znano je da takim starčkom hormoni in pamet delajo kot najstnikom—torej na ravni otroka:)))

No, pa rečva “Za miljon dolarjev” !!!

A?

V priklonu

JOHANUS

Še tako mogočna smreka enkrat pade,samo taprav gozdar mora priti,al pa taprav veter,ZATO PA PAMET V GLAVO IN V…….LP,GAL

Starejši so pa res šarmantni, zakaj pa ne ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close