oh ta mlade
Pozdravljeni,
sem intelektualec, abrahamovskih let, privlačen, atraktiven, športnik, poročen, a modernega zakonskega stanu. Pred kratkim je v moj kolektiv vstopila privlačna in mlada sodelavka, a ne vem kako se ji naj približam saj je zelo nedostopna. Tega preprosto ne razumem, saj sem skoraj vsem ženskam zelo všeč, spal sem že s tremi sodelavkami (tudi z mlajšimi od nje), česar ona verjetno ne ve, a vendar…
Svetujte mi kako se ji naj približam oz. ali imajo mlade drugačne nazore.
Hvala. Tinče
To bi pa ja mogel vedet, če maš izkušnje z mladimi. Ej, pa če si še tak jebač (to je zame beseda s pozitivnim pomenom, da ne boš užaljen), so ene ženske preprosto nedostopne, mogoče pa ona ve, ti prebere iz oči, da znaš zašarmirat žesnke, pa it principa noče bit med njimi, čeprav si mgooče to ful želi. Stara sem 24, pa ti povem… Marsikateri moški nad 45 je veliko bolj privlačen, zna zašarmirat, da se ti kr zvrti :))) Tk, da če si med takimi (ker so redki), vsa čast 🙂
Ojla!
Ti pa si gajstn! Kapo dol!!!!!
Samo mogoče, ampak samo mogoče, bi človek lahko pomislu, da , če se moraš sam tako hvalit, le nisi tako dober. Mogoče si pa samo TRAPAST!
Saj drugače bi te hvalile kar vse poprek!
Pa ne se sekirat! Mogoče so pa trapaste tiste ki si jih KAO že….! Razen če nisi z njimi res samo SPAL!!!!
LP
horus
Forum je zaprt za komentiranje.