Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ogromno starih kur (40+) je v porodnišnici!

Ogromno starih kur (40+) je v porodnišnici!

Odgovor na objavo uporabnika
Vukašin, 29.07.2021 ob 21:36

pravzaprav se mi zdi, da me je materinstvo še najbolj osrečilo od vsega v življenju.

Eto, ženske ste rojene da ste žene in mame. Zato se poročite vsaj na začetku 20-ih ko ste še seksi in moškim še greste u tek. Ker zelo hitro se boste postarale in zelo pogrdile. Takrat vam grozi da boste ostale samske pa suhe veje pa posledično zagrenjene histerične feministke. In taki ženski ostanki su sramota za celu familiju pa tudi rodbinu!

Vsak zdravnik vam bo povedal da je za žensko optimalno da otroke rojeva v svojih 20-ih. Ne pa kasneje ko je že stara koka in je precejšnja šansa da bodo otroci defektni. In taki otroci so u breme vsem davkoplačevalcem in tudi zato u Sloveniji plačujemo tako visoke davke.

Če se ženske poročijo s sposobnim starejšim moškim – bo že on zgradil hišo. One naj se za finance ne obremenjujeju: njihova briga je da dobro kuhaju so seksi in poslušne in da mužu daju seksati vedno kadar pač on hoče. To je naravna delitev vlog in dela in vodi k zdravemu potomstvu. In u zadostnom številu za biološki obstoj.

Ker zaradi feminističnih zablod in ženske gluposti ter egoizma je zaradi polsedično nikakve rodnosti slovenski narod na poti u zanesljivo biološko izumrtje!

Resno se zamislite – to pišem u vaše dobro!

Forum pa še vedno crkuje. Moraš imet tudi kaj v glav, ne pa da igraš dvorne norčke. S takim tempom vas do novega leta ne bo več. He he

Vukašin, 30.07.2021 ob 21:53

Jaz sem vrhunski izobražen, samo nisem še dolgo u Sloveniji in ne rabiš me zato napadati ad personam. As a matter of fact, I’m fluent in many foreign languages, but unfortunately not in the Slovenian. Ich hoffe, dass Sie es verstehen koennten, obwohl Sie nur eine oberflaechliche, unbelesene und  freche moechtegern Prinzessin sind. Sancta simplicitas!

:).  Hahahaha, če ni tole  un avtor  zajebant mladič “Banda Di Lupi”  s prejšnjega foruma z novim poimenovanjem sedaj.

Vabim te na zmenek

stare kokoši naj gredo v penzijo, 28.07.2021 ob 17:41

Par let nazaj, v čakalnici prej izjema kot pravilo, zdaj pa kadar pridem, vidim en kup starih kokoši, ki so noseče. Seveda so vse v ambulanti za patološko nosečnost. Res ne vem, kaj se zadnje čase dogaja, da je toliko 40+ ali celo 50+ nosečih.

Vsaka ženska, ki nosi pod srcem otroka, si zasluži posebno spoštovanje. Pa naj bo stara 20 ali 50 let.

Tukaj gor pa vsak dan znova potrjujete, da je večina ljudi v moderni dobi brez možganov in osnovnih vrednot.

Deluješ, kot da si ravno prilezel iz časovnega stroja in se znašel enih 60 let v prihodnosti, ter ti posledično današnji način življenja ni ravno domač. Ali si pa prilezel iz ene vasi daleč za nami. Ti kar imej ženo tako nadresirano kot psa, ampak samostojne in izobražene ženske se ne bodo pustile tako žaliti in dajati v nič, kot si ti to predstavljaš. Smili se mi tvoja nesamozavestna in nesamozadostna žena (če jo sploh imaš oz. boš kadarkoli imel), ki od življenja ne bo imela drugega kot biti hišna pomočnica in ženska na klic za tvoje potrebe.

Tudi jaz bom 40 in noseca. Pac prej nisem nasla nekoga s katerim bi imela otroka. Hvalabogu smo v 21. stoletju, ko mi ni treba s prvim ticem, ki ga srecam, imet otroka. Zdaj pa… bring it on.

Pa da te ni sram, da lahko napišeš kaj takega!! Vsak ve za sebe.

Očitno ti nimaš težav z neplodnotjo. Če bi imel/a,tega nebi napisal/a!

Se kdaj vprašaš: mogoče imajo za sabo par splavov in vsakomesečnih neuspehov. In je šele teh letih končno ratalo;mogoče so šli čez več umetnih postopkov oploditve. Par,ki ima težave z zanositvijo izčrpa vse možnosti za uspešno zanositev in nosečnost, ne glede na leta oz. dokler telo to dopušča, da končno lahko k.sebi stisnejo tako željeno dete. Taki pari malo drugače cenimo življenje, saj nam mati narava ne prizanaša.

Zato prosim, predno obsojate te ženske in pare,najprej spucajte pred svojim pragom.

Zakonska prepoved, 28.07.2021 ob 17:50

Prepovedat bi morali imet otroke po 35em. Ok, če zaradi zdrasvtevnih razlogov ni možno prej, potem ok, da bi pa namenoma čakal na starost pa hvala lepa…en kup komplikacij, katerih reševanje potem plačamo davkoplačevalci!!!

Da večina teh porodnic prej ni mogla zanositi, zaradi različnih vzrokov in nobena ni čakala na tako visoko starost, da prvič zanosi, zato bi bila zakonska prepoved nesmiselna in diskriminatorna. Mimogrede država financira še kakšne druge stvari, ki so pa res nesmiselne. V tem primeru vsaka nosečnica in njen otrok prispevata k bolj uravnoteženi nataliteti v državi, ki naj bi bila po uradnih podatkih prenizka.

Kakšna nizka rodnost? V naši ulici je toliko pamžev kot nikoli poprej. Izgledamo že kot kakšno romsko naselje…sicer pa nižja ko je rodnost, bolje je, državi več denarja ostane, da ni treba toliko namenit za vrtce, šole, pediatre itd.

Rok Radolca, 28.07.2021 ob 17:57

V normalnih družbah se ženske poročijo, ko so 20 in tam okrog. Takrat tudi brez težav rodijo in to zdrave otroke. V Sloveniji pri teh letih ženske furajo instagram lifestyle, zbirajo dizajnerske torbice in se afnajo. Samoaktualizacija in te fraze…

Do takrat naberejo kar nekaj splavov, pa morebiti še kakšnega kužka. Ob katerem številne kar ostanejo in potem fafrustrirane zapadajo v histerični feminizem.

Druge pa se proti 40-im ali celo čez na vso silo spravijo delati prvega otroka, ki pa je v tistih letih matere žal pogosto avtističen ali pa z downovim sindromom.

Ajt dej ti men povej kje so te normalne družbe? BIH? Kongo? PRC?

Pri dvajsetih še faksa nimaš pod streho, kaj šele da bi kaj drugega mislil. Takim kot si ti nikoli ni nič prav. V drugi temi pa pišeš, kako mule mulce štepajo, živijo v socialnih stanovanjih in so oh in sploh breme davkoplačevalcev. Bruhec res!

Tudi pijancem in žlehtnobam je treba z zakonom odvzeti vozniške. Ne bo več prometnih. Užitek bo se peljati.

Želim si, 29.07.2021 ob 18:59

Jaz si močno želim še enega. Stara sem 38. Lahko bi rodila, ni mi odveč niti zbujanje ponoči, niti plenice.. pravzaprav se mi zdi, da me je materinstvo še najbolj osrečilo od vsega v življenju. Otroci te tako pomladijo, ti dajo tisti zagon, z njimi se počutiš zmožen vsega, premikanja gora. Starševstvo je res nekaj najlepšega v življenju.

Sem danes imela spet v varstvu eno 2-letno punčko, čisto me je prevzela .. toliko smeha, čebljanja, igranja.. čudovito! In vedno sem si želela še eno punčko poleg mojih fantov. včasih jo celo sanjam, a vsakič mi v sanjah reče “mama” jaz pa vem, da nisem njena mama. Enkrat mi je v sanjah ena ženska, ki jo je držala za roko rekla: za eno tako se boš načakala. Kdo ve kaj bi to pomenilo?! Vedno sem mislila, da bom pač še 1x zanosila, sedaj pa razmišljam “Mogoče bom kakšno posvojila..”

Tudi jaz si želim še enega -pa ne bi sama rodila – bi surrogate, nadomestno maternico ( a se to pri nas še da?) Tako kot Kim Kardashian….

Sarkazem on, 04.08.2021 ob 08:24

Tudi jaz si želim še enega -pa ne bi sama rodila – bi surrogate, nadomestno maternico ( a se to pri nas še da?) Tako kot Kim Kardashian….

V Sloveniji se tega ne da, lahko pa to narediš v Srbiji, Ukrajini, pa še kje drugje dlje po svetu. Moraš pa imeti vsaj 50.000 evrov.

Želim si, 29.07.2021 ob 22:32

Sem si zgradila sama hišo, kupila avto, sama si krijem vse stroške in še drugim pomagam. Sama sem si plačala šolanje na 2 fakultetah. Sama sem si zrihtala delo in še side business. Sama sem samooskrbna in samozadostna v vseh pogledih. Sama sem se naučila vsega, da sem pripravljena na vsaj 5 let off the grid življenja, neodvisna od sistema ali katerega moškega. Imam otroke in si želim še kakšnega, če bo Bog dal. Če bi čakala na moškega, od tega ne bi imela popolnoma nič. Jaz ko kaj rabim ali si želim, grem in si vzamem. Če nečesa nimam, pomeni le da si tega nisem dovolj želela.

Ne gre se za spol. Gre se za karakter in veliko vero, hvaležnost. Mentaliteto.

Težko se mi kakšen moški ob bok postavi, še za tistega, ki sem mislila da bi lahko, se je izkazalo, da ne.

Usedi se.

Vabim te na zmenek

Primitivno in to zelo. Kaj tebi v glavi dogaja!? A moški 40+ pa ni star? Ženska je moški ni!? Se prav vidi, da te nobena noče in si sovražno nastrojen proti ženskam a moške braniš na vsak način. Daj pojdi nekam, če nisi sposoben biti realen, poboljšaj se in ne misli samo na svojo rit in svoj ego pa se morda tudi tebi kakšna vrata v življenju odprejo.

Kakšno sranje se bere zgoraj, avtorji moškega spola, vzdevki kot so ostareli jajcevodi, kure, stare ženske… Kakšni moški sploh ste?

Sama negativnost, dajte svojo razočaranost nad ženskami zadržat zase, saj sploh nimate pojma kako lepo je materinstvo, če je otrok zaželjen, v katerikoli starosti že je. Tudi starejše ženske so lahko lepe.

Katastrofalno razmišljanje. Eni ne morejo/moremo prej imeti otrok pa si jih nadvse želimo. Mogoče pa se zgodi tudi tebi ali tvojim bližnjim… ne želim nikomur, vsak pa ima zagotovo svojo zgodbo in razlog za pozno nosečnost…

Kakšni primitivni komentarji, to kar pišete je vaše ogledalo.

Uff, so mi dvignili pritisk tile komentarji… Vam bom odgovorila na vašem nivoju, ker drugega niste vredni. Kakšni komentarji, res… Puj, da vas ni sram. Koji ***** vas briga, kdaj ima kdo otroka in kaj počne s svojim telesom? In glede na vaše komentarje… Ste verjetno same že blizu ……. . In takšne nesramnosti pišete ženske? ? Brigajte se zase kokoši stare nepoštimane naveličane življenja. Mah z vašim IQ in EQ žalim kokoši. In deci, kaj mislite, da ne bo kmalu mlahavo spodaj? Mislite, da ženske rade pogledajo takšne, kot ste vi? Saj zato pa si dvigate svoj ego na forumu, ker drugje ne gre. Mah poglejte se vsi skupaj v ogledalo in počistite red svojim pragom. Da vas ni sram, res.

Moja starsa sta bila oba 40+ ko sta me imela. Trudila sta par let, nato se z umetno, v zadnjem poskusu jima je uspelo. Res je, da imam stare starse. Ja, imamo ogromno razliko v letih, a toliko ljubezni, kot sem je bila delezna jaz, jo je malokateri otrok. Moji starsi so se zame BORILI do konca, do zadnjega poskusa niso obupali. Oba sta mi in mi se vedno stojita ob strani, nudila sta mi vse, kar sem potrebovala, pomagala sta mi z domacimi nalogami, ceprav se tega sama v soli nista ucila. Ponosna sem na svojo mamo, katera je za vas ocitno navadna stara kokos. Pa glej, sem zdrava, nimam Downovega sindroma, zakljucujem studij na univerzi v Ljubljani. Raje imam svoje “stare” starse, kateri so me res zeleli imet, kot pa da bi prisla na svet kot nesreca, ali kot je zdaj moderno: moja mama je zame imela cas, povsod me je vzela sabo, me cuvala… danes pa gledam kako se  otrok plazi po betonskih tleh pred vhodom v trgovski center, medtem ko cca 24 let stara mamica kadi in pije kavico v bliznjem kaficu.

Če je medicinski razlog, potem naj bo, ampak da jih je toliko starih šele zdaj nosečih zaradi medicinskih razlogov, pa ne verjamem. Opcija 1 je da so se hotele prej zgoniti, pa hodit na okrog, pa kavice itd., ko pa so videle da imajo že vse frendice otroke, so to hotele še same, najele kakšnega prijatelja, da jih je naskočil, pa je bilo. Opcija 2 je, da so prelene, da bi ga prej imele. Opcija 3 je, da so čudaške, opcija 4 je da so sadomazohistične, opcija 5 je da hočejo dodatne otroške dodatke.

Kako pa gredo skupaj žurke pa to…torej ko je otrok star 20, je kura že najmanj 60. “Mami grem lahko ven na žurko?” “Kje pa, kakšna žurka, v avstroogrski tega nismo poznali! Zobe umit pa spat!”

da vam kažem, 04.08.2021 ob 17:45

Kako pa gredo skupaj žurke pa to…torej ko je otrok star 20, je kura že najmanj 60. “Mami grem lahko ven na žurko?” “Kje pa, kakšna žurka, v avstroogrski tega nismo poznali! Zobe umit pa spat!”

Pri dvajsetih je človek že zdavnaj polnoleten.

Darwin je bil že 300 let nazaj bolj pameten kot nekateri tule gor in je osnoval hipotezo o preživetju najmočnejših…če nekdo ne more zanosit, je to zato, ker ima slabe gene. V primeru, da umetna zanositev uspe, bi se ti slabi geni prenesli naprej, zato pa je vsaka generacija bolj zblojena od prejšnje, ker se darwinovega načela ne upošteva, temveč se išče potuho v medicini.

Opcija 1 je da so se hotele prej zgoniti, pa hodit na okrog, pa kavice itd., ko pa so videle da imajo že vse frendice otroke, so to hotele še same, najele kakšnega prijatelja, da jih je naskočil, pa je bilo. Opcija 2 je, da so prelene, da bi ga prej imele. Opcija 3 je, da so čudaške, opcija 4 je da so sadomazohistične

Vse te opcije od 1 do 4 se dogajajo v praksi. Današnje ženske so pač toliko egoistične, razvajene in zavožene v svoji uživaški mentaliteti, da je rojevanje v biološko normalnih letih že sila redko.

Nekatere tudi pravijo, da bi še rade potovale in videle svet. In to v praksi ravno tiste najbolj glupe in neizobražene. Ki se slikajo npr. pri piramidah samo zato, da dajo fotke na socialna omrežja in se hvalisajo. Pa čeprav o zgodovini, geografiji, arhitekturi itd. v resnici pojma nimajo.

In te ženske dobijo željo po materinstvu šele takrat, ko se na družbenih omrežjih s slikami dojenčkov začnejo hvalisati njihove rivalke. Toliko o iskrenosti in pristnosti ženskih želja. Domače pernate živali, pač.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close