Ogromno starih kur (40+) je v porodnišnici!
stare kokoši naj gredo v penzijo, 28.07.2021 ob 17:41
Par let nazaj, v čakalnici prej izjema kot pravilo, zdaj pa kadar pridem, vidim en kup starih kokoši, ki so noseče. Seveda so vse v ambulanti za patološko nosečnost. Res ne vem, kaj se zadnje čase dogaja, da je toliko 40+ ali celo 50+ nosečih.
Mlade kokoške žurate, snifate, se pikate. Nekdo pač mora poskrbeti za nataliteto!!
Zakaj je tako? Ker so časi takšni, da res moraš premisliti kateri boš otroka naredil. Ta mlade mamice v večini imajo otroka zato, ker ga ima kolegica in ga bi tudi ona imela. In ko otrok pride na svet je potem vse povsod samo pri mami ne. Potem je potrebno skrbeti za milijon stvari in določene mlade mamice temu niso kos. In pride do krega, preživnin itd. In pol si moški mislimo A je meni tega treba. Te 40 letne mamice so pa tako. Nihče ji ni hotel prej narediti otroka, potem je pa enega našla da ga je hitro naredu, ker ura tik taka. In potem v večini vidiš samske mamice, kateri je bil cilj samo otrok.
pompei, 29.07.2021 ob 03:39
joj že pred desetletji in stoletji so obstajale ženske, ki so prvič rodile pozno, a zdaj pa ne smejo več obstajat:) včasih so imele otroke celotno plodno dobo in se noben ni usajal
40 letnica j že nekaj ustvarila – karierno, materialno- 25 letnica je komaj zaključila šolanje. … Če……
20 letna pa še nima ponavadi nič. Niti na osebnem računu ali kaj prihranjenega, marsikatra ne zna speči niti jjca, imajo po dve roki navznote obrnjeni-kako bo taka preživljala in hendlala svojega otroka? Mama in ata ali tast/tašča klub -kukavičje šlepanje?
samo v vednost, rodna doba žensk je uradno od 15 – 49 leta. Tam kjer jim je kontracepcija španska vas, ženske tudi dejansko rojevajo od začetka rodne dobe do konca, kako pa bi sicer narodile v povprečju 11 otrok.
Pa v razvitem svetu ženske dočakajo že blizu 90 let, torej imajo 50 let časa za vzgojo.
primitivnost na steroidih, 28.07.2021 ob 20:43
Uveneli jajcevodi, 28.07.2021 ob 20:36
Poznam nekaj kok 40+ s prvim nafuķom.
Ja, brez izjeme gre za zafrustriranke z manjvrednostnim kompleksom, ko se zavedo, da so vsi okol njih že vse dosegl, one pa še zmeri neki frfotajo okol, pol se pa panično poženejo natikat na kųrce. Kr na lepem si vtepejo v glavo, da one si pa tolk otroka želijo. V resnic pa rešujejo samo svoj prestiž. Ki ga itak že ni več pr taki zmahani baburi in se sploh ne zavedajo, kake karikature delajo iz sebe. Bogi otroc, po svoje.
Upam da se ti nisi razmnoževal. Ker si ne predstavljam da imaš takega primitivca za očeta. Ali pa moža.
Taki žal najbolj trosijo svoje seme naokoli, ker znajo dobit na lepe besede in obljube- večim ženskam po več otrok.
Vukašin, 28.07.2021 ob 22:20
Meni se posebej smiliju moški ki morajo tok stare babe seksat – ker po 35. letu pač postaneju grde – po 40. pa naravnost ogabne! Da o neestkosti polnega organa u tej starosti ne govorimo. Pa še smrdet začneju po starih babah in to cele. Ne še tako kot une po 50. ampak pol toliko pa že.
Nadalje je družbeno neoodgovorno da tok stare babe še seksaju. Ker je velika šansa da potem rodiju defektne otroke.
Smrkavec, ti sploh pojma nimaš, kako dober postane sex v teh letih. Vi ste še amaterji smrkavi.
Anonimno 5851, 29.07.2021 ob 14:15
Poznam jih kar nekaj, ki imajo otroka v teh letih ker odlašajo do zadnjega in potem ga imajo na rezervo ker kaj pa če ga bo hotela pri 45, pa bo prepozno? Mene do mojega 39. leta ni prijela želja, zato se mi zdi prav da ga nimam.
In če tebe ni prijelo seveda se podrazumeva da tudi ostale 39 letnice ni a ne. Ker morajo pa ja biti vsi isti kot ti. Tako grozno popolni. Mislim resno od kje vam ideja da se morajo ljudje po vas zgledovat in živeti tako kot vi mislite da je treba? Mislim mora bit težko ta ego s sabo vlačit. Jasno da ne moreš imet še otrok. Kako za vraga bi uspela vse to s sabo vlačit.
prava naloga, 29.07.2021 ob 13:27
Naloga žensk je vedno bila rojevanje in skrb za otroke. Moški na šihtu, ženska doma. Od leta 1945 pa je žal vse pomešano in lahko dobiš še kazen, če rečeš, da je ženska za pred štedilnik! Kam smo prišli!
Tako je. Najbolj pomembna stvar za žensku je da se poroči in ima otroke. In poroči naj se čimprej – ker ko je stara 18 pa 20 je nam moškim še seksi. Po 20. letu pa se ženska začne zelo hitro starati in se potem teško poroči. Razen če jo kakšen tip uzame iz usmiljenja.
Zadeva je popolnoma biološki pogojena – ker u svojih 20. letih ženske še rodiju zdrave otroke. Ker pa Slovenke rojevaju bistveno prestare – pa je žal vedno več autističnih otrok in pa takih s downovim sindromom. To je direktna krivda babje neumnosti in egoizma!
Nadalje je bezveze da toliko žensk študira. Ker tiste glupe bodo itak glupe cele življenje. U njihovo dobro je da se rajši čimprej poročiju!
Drug problem je da ženske u glavnem delaju glupe fakse – FDV pa filo faks pa tak šit. Izgubljajo čas (ko bi lahko bile že žene in mame) in kurijo denar staršev ter davkoplačevalcev. Ker s takšnimi levimi faksi jih v vsakem primeru čaka kasa u lidlu in podobna dela.
Vukašin, 29.07.2021 ob 16:06
Tako je. Najbolj pomembna stvar za žensku je da se poroči in ima otroke. In poroči naj se čimprej – ker ko je stara 18 pa 20 je nam moškim še seksi. Po 20. letu pa se ženska začne zelo hitro starati in se potem teško poroči. Razen če jo kakšen tip uzame iz usmiljenja.
Zadeva je popolnoma biološki pogojena – ker u svojih 20. letih ženske še rodiju zdrave otroke. Ker pa Slovenke rojevaju bistveno prestare – pa je žal vedno več autističnih otrok in pa takih s downovim sindromom. To je direktna krivda babje neumnosti in egoizma!
Nadalje je bezveze da toliko žensk študira. Ker tiste glupe bodo itak glupe cele življenje. U njihovo dobro je da se rajši čimprej poročiju!
Drug problem je da ženske u glavnem delaju glupe fakse – FDV pa filo faks pa tak šit. Izgubljajo čas (ko bi lahko bile že žene in mame) in kurijo denar staršev ter davkoplačevalcev. Ker s takšnimi levimi faksi jih v vsakem primeru čaka kasa u lidlu in podobna dela.
Nekateri bi resno morali pristati v robčku namest v svoji mami. Svet bi bil toliko lepši…..
Lahko se gremo pa igrico… prepovemo glupim imeti otroke. Rešimo problem prenaseljenosti zelo hitro. + miljon ostalih problemov
najprej štalca pol pa kravca dandanes, 29.07.2021 ob 12:50
40 letnica j že nekaj ustvarila – karierno, materialno- 25 letnica je komaj zaključila šolanje. … Če……
20 letna pa še nima ponavadi nič. Niti na osebnem računu ali kaj prihranjenega, marsikatra ne zna speči niti jjca, imajo po dve roki navznote obrnjeni-kako bo taka preživljala in hendlala svojega otroka? Mama in ata ali tast/tašča klub -kukavičje šlepanje?
Se moram zelo potruditi, da po nekaterih tako primitivnih postih kaj napišem, ampak je tokratna tema v nulo aktualna, kot jo v živo vkdim s terase apartmaja, kjer vsak dan pijem koktajl.
Na eni od teras ves teden videvam ne ravno najmlajša starša (dobrih 45?) mlajšega najstnika (13?). Vsi kulturni, slišati izobraženi, sin prijeten, obnašanje na nivoju tako s starši, kot s svojimi prijatelji.
V drugem apartmaju mlada starša (bi rekla malo nad 20) ljubke dvoletnice. Na morju so s starima staršema, ki jih (dobrih 40?). Tamala je praktično ves dan z babico in dedijem. Zgodaj zjutraj gredo na plažo, mlada dva spita. Opoldne se kopalci vrnejo, babi pripravi kosilo, ta mlada se pridružita. Tamala vrešči od utrujenosti, babi jo komajda uspava. Starša se po moje pridružita napanju, ko otrok zaspi. Ko se mala prebudi, vrešči in se noče obleči za na plažo. Očka pobesni na tamalo, mami ga miri, potem na ves glas nakuri še njo. Folk neha jest in pit, vključno z nami z mislijo, kaj ta tip šele doma za zaprtimi vrati počne, če je zunaj v strnjenem naselju tak tiran (ne bom ponovila dobesedno, je hudo slišat). Stari starši niti ne pisnejo. Hitro zrihtajo tamalo in odhitijo na plažo. Do poznega večera, ko se vrnejo in babi ponovi opoldansko vajo. Za mlada dva nevem kje sta bila, ker smo tudi mi bili na plaži. Starša sta se vrnila kasneje, se najedla, stuširala in šla v nočni lajf.
Vprašanje: za kateri par je torej bolje, da je zaplodil potomca? In še: očitno ne veste, da so otroci starejših staršev dokazano bolj uspešni, kot od mladih. Z izjemo sicer omenjenih otrok s prirojenimi boleznimi ali hibami, ki pa jih pri večini dandanes pravočasno odkrijejo.
Midva imava srednješolko in študentko. Nobeni še v bližnji prihodnosti ne roji starševstvo po glavi. Imata povsem drugačne načrte za prihodnje desetletje. Podpirava ju.
Jaz si močno želim še enega. Stara sem 38. Lahko bi rodila, ni mi odveč niti zbujanje ponoči, niti plenice.. pravzaprav se mi zdi, da me je materinstvo še najbolj osrečilo od vsega v življenju. Otroci te tako pomladijo, ti dajo tisti zagon, z njimi se počutiš zmožen vsega, premikanja gora. Starševstvo je res nekaj najlepšega v življenju.
Sem danes imela spet v varstvu eno 2-letno punčko, čisto me je prevzela .. toliko smeha, čebljanja, igranja.. čudovito! In vedno sem si želela še eno punčko poleg mojih fantov. včasih jo celo sanjam, a vsakič mi v sanjah reče “mama” jaz pa vem, da nisem njena mama. Enkrat mi je v sanjah ena ženska, ki jo je držala za roko rekla: za eno tako se boš načakala. Kdo ve kaj bi to pomenilo?! Vedno sem mislila, da bom pač še 1x zanosila, sedaj pa razmišljam “Mogoče bom kakšno posvojila..”
pravzaprav se mi zdi, da me je materinstvo še najbolj osrečilo od vsega v življenju.
Eto, ženske ste rojene da ste žene in mame. Zato se poročite vsaj na začetku 20-ih ko ste še seksi in moškim še greste u tek. Ker zelo hitro se boste postarale in zelo pogrdile. Takrat vam grozi da boste ostale samske pa suhe veje pa posledično zagrenjene histerične feministke. In taki ženski ostanki su sramota za celu familiju pa tudi rodbinu!
Vsak zdravnik vam bo povedal da je za žensko optimalno da otroke rojeva v svojih 20-ih. Ne pa kasneje ko je že stara koka in je precejšnja šansa da bodo otroci defektni. In taki otroci so u breme vsem davkoplačevalcem in tudi zato u Sloveniji plačujemo tako visoke davke.
Če se ženske poročijo s sposobnim starejšim moškim – bo že on zgradil hišo. One naj se za finance ne obremenjujeju: njihova briga je da dobro kuhaju so seksi in poslušne in da mužu daju seksati vedno kadar pač on hoče. To je naravna delitev vlog in dela in vodi k zdravemu potomstvu. In u zadostnom številu za biološki obstoj.
Ker zaradi feminističnih zablod in ženske gluposti ter egoizma je zaradi polsedično nikakve rodnosti slovenski narod na poti u zanesljivo biološko izumrtje!
Resno se zamislite – to pišem u vaše dobro!
Vukašin, 29.07.2021 ob 21:36
pravzaprav se mi zdi, da me je materinstvo še najbolj osrečilo od vsega v življenju.
Eto, ženske ste rojene da ste žene in mame. Zato se poročite vsaj na začetku 20-ih ko ste še seksi in moškim še greste u tek. Ker zelo hitro se boste postarale in zelo pogrdile. Takrat vam grozi da boste ostale samske pa suhe veje pa posledično zagrenjene histerične feministke. In taki ženski ostanki su sramota za celu familiju pa tudi rodbinu!
Vsak zdravnik vam bo povedal da je za žensko optimalno da otroke rojeva v svojih 20-ih. Ne pa kasneje ko je že stara koka in je precejšnja šansa da bodo otroci defektni. In taki otroci so u breme vsem davkoplačevalcem in tudi zato u Sloveniji plačujemo tako visoke davke.
Če se ženske poročijo s sposobnim starejšim moškim – bo že on zgradil hišo. One naj se za finance ne obremenjujeju: njihova briga je da dobro kuhaju so seksi in poslušne in da mužu daju seksati vedno kadar pač on hoče. To je naravna delitev vlog in dela in vodi k zdravemu potomstvu. In u zadostnom številu za biološki obstoj.
Ker zaradi feminističnih zablod in ženske gluposti ter egoizma je zaradi polsedično nikakve rodnosti slovenski narod na poti u zanesljivo biološko izumrtje!
Resno se zamislite – to pišem u vaše dobro!
Puno ti hvala za tvoje savjete! I da tako brineš za naše dobro. Da mi je samo tebe ujagati, pa da ti rodim djecu koja u Sloveniji nebi znali slovenski pisati, kao i ti.
Ampak res, zakaj se mormo s takimi mešat??
Sem si zgradila sama hišo, kupila avto, sama si krijem vse stroške in še drugim pomagam. Sama sem si plačala šolanje na 2 fakultetah. Sama sem si zrihtala delo in še side business. Sama sem samooskrbna in samozadostna v vseh pogledih. Sama sem se naučila vsega, da sem pripravljena na vsaj 5 let off the grid življenja, neodvisna od sistema ali katerega moškega. Imam otroke in si želim še kakšnega, če bo Bog dal. Če bi čakala na moškega, od tega ne bi imela popolnoma nič. Jaz ko kaj rabim ali si želim, grem in si vzamem. Če nečesa nimam, pomeni le da si tega nisem dovolj želela.
Ne gre se za spol. Gre se za karakter in veliko vero, hvaležnost. Mentaliteto.
Težko se mi kakšen moški ob bok postavi, še za tistega, ki sem mislila da bi lahko, se je izkazalo, da ne.
Usedi se.
Ti bi se resno moral znajti med nogami kakšne domine.
V usnje oblečena dama, zrelih let vstopi v spalnico, sam sediš na postelji, priklenjen na okvir. S počasnim catwalkom se približa postelji in tvoje telo vztrepeta. Zdrzneš se poln mešanih občutko, kri v žilah je prepojena s strahom, a v možganih je vseeno kanček radovednosti. Pogled upreš v njena pozibavajoča se stegna in na zaplate razgaljene kože, nato pa te zmoti orodje v njenih rokah. Zdrzneš se ob pogledu na bič, zavedanje, da se zate začne ura dresure pa te pahne v obup.
S kazalcem drsi počasi po tvojem telesu. Mišice se impulzivno krčijo, kri v spodnjem udu pa počasi zaledeni. Postaja vse trši in trši, v spodjih hlačah, edinem kosu oblačili, ki je še na tebi, nastane šotor. Nasmehne se in z jezičkom nežno oblizne zgornjo ustnico. S prsti previdno zdrsne do roba spodnjic, ga previdno prime in že je na svobodi. S počasnim gibom se skloni in penis se znajde v usni votlini. “AUUUUUU!” zatuli moški, ko mu na njem pusti odtise zob, medtem žensak odskoči. “AUUUUUU!” Tokrat jih je dobil z bičem naravnost med lopatici. “Tako se pa nisva zmenila, mladenič,” zatrdi dama in vnovič zamahne z bičem. ‘Po meni je!’ si misli poba in kar naenkrat zleze skupaj, pod njim pa se na snežno belih rjuhah pojavi rumen madež…
Vukašin, 29.07.2021 ob 23:02
Donporleone, ti imaš resne težave s nekakšnimi perverzijami. Pozdravi se in najdi poštenega, zdravega in normalnega moškega u sebi!
Ti imaš pa resne težave s pravopisom. Nazaj v peti razred bo treba. Če si ga sploh obiskoval. Iz vsakega tvojega posta je namreč razvidno, kot da si nad šolo obupal v četrtem.
Jaz sem vrhunski izobražen, samo nisem še dolgo u Sloveniji in ne rabiš me zato napadati ad personam. As a matter of fact, I’m fluent in many foreign languages, but unfortunately not in the Slovenian. Ich hoffe, dass Sie es verstehen koennten, obwohl Sie nur eine oberflaechliche, unbelesene und freche moechtegern Prinzessin sind. Sancta simplicitas!
Vukašin, 30.07.2021 ob 21:53
Jaz sem vrhunski izobražen, samo nisem še dolgo u Sloveniji in ne rabiš me zato napadati ad personam. As a matter of fact, I’m fluent in many foreign languages, but unfortunately not in the Slovenian. Ich hoffe, dass Sie es verstehen koennten, obwohl Sie nur eine oberflaechliche, unbelesene und freche moechtegern Prinzessin sind. Sancta simplicitas!
Japajade! Vrhunsko izobražen s takim jezikom. V kateremkoli jeziku. Seveda. Zdaj zaključujem, ker je tole pod nivojem.
Forum je zaprt za komentiranje.