Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ogrci na obrazu

Ogrci na obrazu

Pred približno 6 meseci sem opazil nekaj črnih ogrcev na obrazu, ter jih seveda poskušal stisniti z rokami. Vendar ogrci niso hoteli iti ven, še več: pojavile so se mi 2 mm velike bunkice, dokaj trde, v njih pa je še vedno videti črne pike. Ali obstaja kako mazilo, da bi “zmehčal” kožo, in bi se dalo te ogrce stisniti ven, ali bodo potem te bunkice čez nekaj časa zginile in bodo šli lažje ven?

Ker ste se nepravilno lotili čiščenja, se vam je še poslabšalo stanje kože.
Svetovala bi , da pridete strokovno odstranit in očistit obraz v salon.
Nega traja 1,5 h in stane od 45 do 65€!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Punca mi redno stiska mozolje. Po stiskanju dobim rjave pege. je to možno? Se da to kako odstraniti? Lp

Pozdravljen,

seveda, to je pogost pojav, nepravilno stiskanje, ter kmalu zatem na sonce.Na tem mestu pusti lise.Pridite na dermoabrazijo, ter prenehajte še z dodatnimi poškodbami, pa se bo v 2h mesecih koža uredila, morda že prej,

Lp

ps:dermoabrazija se dela v terapiji 4h obiskov, v razmaku cca 10 dni, in to samo v zimskem času!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close