Najdi forum

ogled slikic-pomoč

Prosim,če mi lahko kdo pomaga,zakaj naenkrat ne morem odpirat ali ogledovat slikic na kakšni strani na netu?vse slikce ki jih imam shranjeno na compu lahko odprem in ogledam normalno,na določenih straneh pa slikc ne morem odpret ali ogledat,čeprav sem do zdaj lahko to normalno naredila..zdaj se mi namesto slikce pokaže bel kvadratek in vsredini rdeči križec.MIlahko kdo razloži kaj naj naredim da bo tko kot prej..Hvala!

No, več stvari.

1. možnost je, da gledaš slikce na strani, kjer slikc več ni. Recimo, nekdo je na svojo stran prilimal link do slikce, ko ta slikca na originalni strani mrkne, je tudi na linku ni.

2. možnost je, da imaš po nekem spletu naključnih naključij izklopljeno prikazovanje slikic. To lahko hitro preizkusiš tako, da klikneš na tisti rdeči x z levim gumbom in izbereš “prikaži sliko”. Če rata, potem je potrebno iti v nastavitve brskalnika (orodja, možnosti…., preprićan sem, da boš našla tisto smotano kljukico).

3. če NE rata, potem je nekaj narobe s povezavo: ali sploh nimaš povezave (izklopljen link) ali pa je povezava napisana narobe.

4. možnost – lahko je pa res kaj narobe z IE in ga je potrebno na novo namestiti.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close