Ogabne teme na cveku
Da jih ne odpreš je najlažja pot.
Toda takšne teme, bi morale na delujočem forumu biti takoj brisane s strani moderatorjev.
Sicer je meni zelo jasno zakaj so te teme, zato, da forum ne bi kdo jemal preveč resno,
Stari forum je bil nevaren, preveč obiskan, mnenja se niso skladala z vemo -s kom….
Pozdrav soncu, 15.08.2021 ob 13:12
Da jih ne odpreš je najlažja pot.
Toda takšne teme, bi morale na delujočem forumu biti takoj brisane s strani moderatorjev.
Sicer je meni zelo jasno zakaj so te teme, zato, da forum ne bi kdo jemal preveč resno,
Stari forum je bil nevaren, preveč obiskan, mnenja se niso skladala z vemo -s kom….
Pozdrav soncu:
Če je to res, kar pišeš je grozljivo in je kar za verjet, da so nekatere teme postale prenevarne za nekoga. In razmišljam dalje – če se moderatorji po tolikem času sploh nič ne odzivajo na te prošnje, je tudi z njimi nekaj hudo narobe. Mogoče še oni stojijo za primitivnimi in provokativnimi posti. Pa vlečenje teme iz leta 2001 !! Človek si kaj drugače ne more mislit.
Ja, sm hotla tudi jaz že to odpret. Pod vsakim nivojem. Jaz teh tem ne odpiram in ko nisem na dopustu sploh ne hodim več na mon. Pa sem prej rada in tudi odprla kakšno temo za kak nasvet. Sprašujem se le ali to piše kskšen bolnik(sem prepričana, da jd samo en človek avtor vseh) ali pa je lastnik angažiral nekoga za odpiranhe prac takih tem. Škoda, pogrešam ga ta pravi stari, zabaven in koristen mon. Zdaj je vsaka tretja tema res ogabna in to je mili izraz za to stanje.
Julij Cezar, 15.08.2021 ob 21:47
kakšn zabitež morš bit da dnevno štancaš glupe teme. sm se vprašu ja pa kk da ne ne morš kj bolj zanimiga iz sebe spravt. pol pa vidm kkšno prenovo ste ndril. potm je pa prec vse jasn zakuga ne znate druzga kot odpitat butaste teme. he he
Bedak zahojen, spet brcaš v temo…. mešaš modija in plačance, ki so uničili forum…. ajme glupo neotesano glasno
Ignoriraš, 15.08.2021 ob 13:14
Žal je res tole šlo v totalno napačno smer. Tudi jaz ne odpiram primitivnih naslovov. Če je ukana, takoj zaprem temo in grem dalje. Tako je še najbolje – totalno ignorirati in čisto nič odpisati. Pa naj ti revčki sami sebi odpirajo in pišejo.
Enako naredim jaz, ampak je teh tem vse vec…
Od prenove foruma pobrskam malo zjutraj ob kavi, kakih 5 minut ali se manj, popoldan ob kavi pa samo odprem in preletim naslove prvih 10 tem in zaprem, manj kot minuta.
Vcasih mi stran odpira nekaj sekund, takrat sploh odneham in niti ne odprem foruma. Ce mi lahko vse spletne strani odpre v manj kot sekundi, ni sans, da na Mon cakam 5 sekund! Iz principa!
Hvala vesolju, da so prenovili forum v popolnoma neuporabnega, vsaj ne visim vec tu gor!
zažgana jajca. raj povej d sm spet zadel točn v sredico. . kar je še nevretn razumet da so oglaševalci tak zabiti d še vedn oglašujejo na temu gnoju. tist k zlorablja nesrečo drugih si ne zasluž druzga naziva kot zabit debil. na sreč ste sam seb rit zakurl kar mene osebno zlo veseli. ti si pa sploh zabito tele nesposobno. čund je sm še to zakuga ne brišteš komentarjev. kar je je dobr za statistiko. he he ha ha
Forum je zaprt za komentiranje.