Ogaba slovenskega zdravstva
stoji vse, 15.10.2021 ob 13:13
Celotno zdravstvo stoji zaradi kao covid pacientov. Corona dodatki segajo v višave -zaradi kao covid pacientov.
Le ti, zaradi katerih vse stoji in dobivajo zdravniki precejšnje covid dodatke, pa so popolnoma prepuščeni samim sebi. Do zdravnika ne morejo, zdravnika k njim ni.
Telefonov se v zdravstvenih domovih ne dviguje, na maile se odgovarja z nekajdnevnim zamikom.
Samo tisti, ki so v bolnicah, so deležni neke oskrbe. Je pa teh pa vseh skupaj manj, kolikor jih je bilo med 2. svetovno vojno naenkrat samo v partizanskih bolnicah na Pohorju!
Samo za primerjavo!
Res je katastrofa, to ne moreš verjet, kako so si postlali. Hodniki v bolnicah opusteli, vstopaš not itak samo s PCT, nikjer nikogar. Telefoni zvonijo, nihče se ne oglaša, bila ravno zadnjič. Katastrofa! In zdaj bodo vzdrževali tako stanje tudi ko že zdavnaj ne bo več kovida. Garant!
Žalostno,a resnično. Samo še denar jim je važen.Odnosa tudi prej ni bilo ne vem kakšnega,zdaj ga pa sploh ni. Sem skrbel za oba težko bolana starša,nepokretna pri meni doma. Sem probal marsikaj,pa sem požrl,pozabil pa nisem. Po hodnikih,se špancirajo kot pavi, pa rejeni večinoma vsi kot pujski. Nič ne moreš,so zaščiteni.Čakajo,da jih čim več smrkne v rodno grudo… Barabunčki,pravi. Za svojce,pa vse najboljše uredijo. Tako se dela! SRAMOTA!!!.
Forum je zaprt za komentiranje.