Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odvzem vozniškega dovoljenja

Odvzem vozniškega dovoljenja

Pozdrav,

Lani sem imel prvo obravnavo na sodišču zaradi hujšega prekrška v cestnem prometu- vozil sem v vinjenem stanju.

Pred samo obravnavo sem zaprosil za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja. Prošnja mi je bila odobrena, saj sem sicer vesten voznik, ne sedam pijan za volan..tu je bil na žalost splet okoliščin takšen, da sem se odločil peljati.

Da preidem k bistvu. Obravnava na sodišču je bila že dva meseca nazaj, pa o sklepu s sodišča še ni sledu.

Je mogoče da sklepanje sodišča traja tako dolgo?

Tisti, ki ste to prestali..

Pojan za volan ni splet okoliščin!

Preprosto klici jutri med 9 in 12 ali 14h in 16.30 na vpisnik sodisca, kjer vodijo zadevo, povej kdo si in da te zanima v kaksnem stadiju je zadeva in kdaj lahko pricakujes sklep.

ni normalno. telefon v roke.

Torej so te spet dobili? Se dobro da nisi dobil sklepa. Pisalo ti bo da 2 leti ne smes opravljati vozniske. Ce si bil na pogojni, ti je tocno pisalo kaksni so pogoji. Posle je.banja nema kajanja, splet okoliscin gor ali dol.

Povej svojcem otrok, ki so umrli zaradi alkoholiziranih voznikov, da so umrli po spletu okoliščin. Ti boš sklep menda dočakal, oni pa otrok ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close