Odvzem vozniške 18 točk
Anonimno 8119, 06.10.2023 ob 19:32
Znanec je tudi ostal brez. 2x so ga ujeli, ko je po avtocesti “prenizko letel”. Očitno ni opazil, da je že prevozil 2 meji in ni več v Nemčiji.
Potem je moral iti v nekakšne prevzgojne tečaje in je ves čas jamral. Menda je s tem vpadel v zvezo anonimnih alkoholikov. Vsi pijanci, samo on dirkač.
Ja to je tudi malo čudno, da pošiljajo nekoga, ki v življenju ni bil pijan, na rehabilitacijo alkoholikov.
Pravočaano mora predložiti potrdilo o opravljenem zdravniškem pregledu. Sodišče mu nadalje naloži, da v določenem roku opravi še šolo varne vožnje. Če zamudi rok, ode vozniška. V dveh letih prav tako ne sme storiti nobenega prekrška v prometu, vsaj tiste s kazenskimi točkami ne, če ne, spet ode vozniška za vse opravljene kategorije.
Pa tip ni napihal na meji, ker so mu policisti upoštevali toleranco 0,05 mg/l.
Najraje imam pa take, ki pozabijo, da nujno rabijo izpit, kadar so nažgani ko mine, ampak, ko ga je treba dobiti nazaj, pa dobro vedo, kako nujno ga rabijo. To bi morali ukiniti. Če tako nujno rabiš izpit, se ne vozi nažgan. Pika. Pa ne mi s forami.. samo malo sem se po parkplacu peljal, pa je bil kr policaj tam. Ja, seveda. Laži komu drugemu.
NinoB, 06.10.2023 ob 12:58
nič ne vem, 06.10.2023 ob 12:39
Naj si kupi bicikel.
Ne skrbi, ga ima. Je športnik.
In tudi izpit bi šel še enkrat delat, bi bilo ceneje kot kazen in vsi stroški postopka, a ne more takoj ampak po preteku določenega časa.
Pijanci in divjaki na cesti bi morali imet dosmrtno prepoved vožnje. Kajti ne eni, ne drugi ne bodo nikoli prišli k pameti in bo vedno policaj kriv ker ga je dobil in “prokleta mafija”, ki mu odvzame izpit.
NinoB, 06.10.2023 ob 12:16
Pozdravljeni.
Ima kdo izkušnje s postopkom pri odvzemu vozniškega dovoljenja ?
Prijatelj je v (skoraj) domači ulici “napihal” točno na meji za 18 kazenskih točk in odvzem vozniške. Sicer nima težav z alkoholom in je urejen mladi mož. Je bila pa družba, malce preveč so popili, tja je prišel iz službe z avtom in domov namesto peš se je usedel za volan ker je bilo blizu doma. Njegova napaka, ki jo bo drago plačal (je že). Vložil je vlogo sodniku za prekrške za začasno vrnitev, opravil zdravniški pregled, plačal kazen in dobil vozniško nazaj, saj vožnjo nujno potrebuje za opravljanje službenih in družinskih obveznosti. Mislil je, da je postopek končan. Da bo zdaj še posebej previdno in po predpisih vozil se zaveda. Tečaj varne vožnje, ki bi zmanjšale kazenske točke (za 3) za tiste, ki napihajo menda ne pride v poštev. Zdaj je dobil še eno odločbo sodišča o prenehanju veljavnosti vozniške. Lahko se pritoži, seveda se bo, priloži zdravniško spričevalo.
Kaj zdaj sledi? Kdo ve? Spet lahko ostane brez dovoljenja? Hvala.
Kao na meji hahaha ! To je un ki je v celju drvel s 110km skozi naselje v porscheju !!! Naj neha jokcat pa gre delat ponocno izpit luzer
Anonimno 3444, 06.10.2023 ob 14:14
Sem sam imel letos čisto enak problem. Na ta sklep ki ga je zdaj prejel mora poslati predlog o odlozitvi prenehanja veljevnosti vozniškega dovoljenja (podobno naj spise kot je v postopku o začasni vrnitvi). Pozor, rok je samo 15 dni od prejema sklepa, če zamudi ta rok bo moral ponovno opravljati izpit. Sodišče bo po prejemu predloga določilo pogojno kazen (verjetno dve leti, v tem času ne sme narediti nobenega prekrska) in edukacijske delavnice (tudi tu mora paziti na rok in pravočasno poslati sodniku potrdilo o prijavi na delavnice) . Vozniško pa je veljavno ves čas postopka. Brez skrbi, dobil ga bo nazaj. Jaz sem ga dobil (imel nad 18 pik) in dobili so ga vsi ki jih poznam. Je pa to čisto normalen postopek skozi katerega moramo pač vsi ki radi kaj spijemo. In pijani sedemo za volan.
Si. Ki ,radi kaj spijemo in sedemo za volan,. Kako lahko sploh to napišeš. Takim takojšen odvzem na licu mesta in nikoli več dovolit opravljanja vozniškega izpita.
Predvidevam, da se kakšni takšni iz spodnjega linka lotevajo samopromocije skozi defektno vprašanje, na katerega ima gugl odgovor še preden do konca vpišeš vprašanje.
Kakorkoli, če koga zanima, link. Pa če koga zanima, odvzem takojšen je, če se napuhaš trave. In ko naredijo odvetniki čira čara, če koga zanima, si kot mladi voznik, zato v drugo odletiš še prej. Če hkrati z odvzemom ne nameravate spremeniti življenjskega cilja, boljše da se sploh ne trudite z odvetniki. Predvsem pa da nimate avta na sebe, ker vas po tablici policaji v drugo kar lepo lovijo. Ni moja osebno izkušnja, je pa skoro iz prve roke, osebno poznam.
Anonimno 8027, 09.02.2024 ob 06:57
Predvidevam, da se kakšni takšni iz spodnjega linka lotevajo samopromocije skozi defektno vprašanje, na katerega ima gugl odgovor še preden do konca vpišeš vprašanje.
Kakorkoli, če koga zanima, link. Pa če koga zanima, odvzem takojšen je, če se napuhaš trave. In ko naredijo odvetniki čira čara, če koga zanima, si kot mladi voznik, zato v drugo odletiš še prej. Če hkrati z odvzemom ne nameravate spremeniti življenjskega cilja, boljše da se sploh ne trudite z odvetniki. Predvsem pa da nimate avta na sebe, ker vas po tablici policaji v drugo kar lepo lovijo. Ni moja osebno izkušnja, je pa skoro iz prve roke, osebno poznam.
Ni linka. Vpiši vozniška pika si
Forum je zaprt za komentiranje.