Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odvetnik

Odvetnik

Zavedam se, da moja tema ni ravno za zanimive in sproščujoče klepetanje, pa vendar vas bom prosila za nasvet.
Moj zakon je bil že nekaj časa pri koncu, sedaj pa enostavno ne morem več…
Prosim vas, če mi lahko svetujete kakega odvetnika za ločitveni postopek (Ljubljana in okolica). Verjetno so med vami tudi take, ki so to travmo že morale preživeti (žal).
Hvala za pomoč!

LP

Tjaša Andree- Prosenc

PA DENAR IMEJ ZA TJAŠO!!!

Tjaša ne verjamem, da te bo vzela, ker je full zabezecana!!! Lahko pa probaš? Denar??? Ni tako hudo! Odvisno kako se ti bo zapletalo. Postavko na začetku ma isto kot vsi, ker drugače ne gre. Potem naprej je pa sprotni dogovor. Pišem iz izkušenj!

Lucija Šikovec Ušaj.

Sama je na koncu na srečo nisem rabila, ker sem se uspela z bivšim možem dogovoriti o vseh pomembnih stvareh sama in naju je to prišlo veliko, veliko ceneje. Brez pravdanja, vse dogovorno, pri notarju.

Vso srečo. Nisi sama.

Hvala vsem. Vsaka beseda dobro dene duši!Vsem, ki ste v podobni situaciji želim najbolj ugodno rešitev!

Pozabi na Tjašo. Sodelavka je bila pri njej iz istega razloga. Pobrala je ful keša, naredila pa… No ja, toliko, da je šla do druge odvetnice.

Kar se tiče sporazumov med zakoncema je tud dorbro, da pogodbo (pa čeprav sporazumno) sestavi odvetnik, notar pa overovi. Pomembno je, ker te odvetnik opozori na razne pravne haklce, pa še tako ti svetuje, da ni možnih neljubih pritožb v prihodnje (al so pa vsaj omejene).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close