Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Odstranjevanje permanentnega make up-a!

Odstranjevanje permanentnega make up-a!

Pred letom dni sem si dala narediti permanentni make up ustnic. Obroba je rdeče oranžna, zelo debela in močna, videti sem kot klovn, sploh takrat ko so ustnice zelo prekrvavljene (kopel, šport, toplice,…).

Rada bi si odstranila ta nadležen, zelo neestetsko narejen make up, če temu sploh tako lahko rečemo.

Vem da obstaja lasersko odstranjevanje tatoojev in make upa, kar je spet povezano s kar precej velikim stroški, sploh če pogledamo s te strani da sem plačala 60.000 sit, da bom zdaj to odstranila in zato spet plačevala.
Po drugi strani pa laser verjetno pušča kakšne posledice… no to je pa zadeva o kateri ib lahko diskutirala z zdravniki..

Povejte mi, ali obstaja kakšna naravna stvar za odstranjevanje tega?

Nikoli več, nikoli!

Pozdravljena Anja
Res nerodna zadeva, če z permamentnim make upom niste zadovoljni. Tudi jaz sem slišala, da se to da odstranit z laserjem, sicer pam baje sčasoma sam zbledi in ni več tako izrazit. Verjetno pa bi vam v salonu kjer so vam ga naredili morali kako pomagati, če z njim niste zadovoljni.
Mogoče pa bo kakšna forumovka vedela za kak domač recept da bo nadležna zadeva čim prej zbledela. Jaz žal ne poznam nobene domače metode.
LP j

Hvala vam ga. Jadranka, upam da se res najde kakšna forumovka, ki bi mi dala kakšen koristen nasvet… Tole je res obup!

Pozdravljena,
nekaj dni nazaj mi je neka gospa rekla, da si je s pomočjo limone hitreje “obledela” permanentni make up. Rob ustnic si je včasih podrgnila z limonino lupinico. Mogoče bi preizkusili to povsem naravno metodo.
Seveda potem nikar ne pozabite ustnic obilno namazati z balzamom.

Jadranka

Hvala vam, jaz bom poskusila kar s sokom limone, ki je še bolj agresiven. Če uspem sem bom res hvaležna za ta nasvet.

Lp pozdravček!

Pozdravljena,
vidim, da je tema že stara in upam, da si svojo težavo že uspešno rešila. No jaz imam pa zdaj podoben problem, saj sem si dala pred cca 2 tednoma narediti obrobo ustnic in mi tudi ni všeč, je veliko bolj vidna kot sem pričakovala. Mi lahko poveš oz daš kakšen nasvet? Rada bi si čimprej to odstranila in bila takšna kot prej. In ja, nikoli nikoli več.
p.s.
Če ima kdorkoli kakršenkoli nasvet, vsem bom hvaležna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close