Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style odstranjevanje dlak

odstranjevanje dlak

Zanima me, če je odstranjevanje dlak pod pazduho s pomočjo epilatorja res nepriporočljivo oz se tega postopka ne sme izvajati? Kolikšna je možnost za vraščanje dlak pri epiliranju? Katri epilator mi najbolj priporočate (najboljše funkcije… cena ni pomembna)? Hvala za odgovore:)

POZDRAVLJENA!

Glede teh strojčkov nimam dobrih izkušenj,zato jih ne priporočam,saj mi jih skoraj nobena stranka ne pohvali.Saj pravim,da se pri skoraj vseh po depilatorju zelo vraščajo dlačice in rastejo pod kožo in to pri vseh vrstah tipov strojčkov!
Poskusite si ga sposoditi enkrat in če bodo dlake v večini pod kožo, z nastalimi mozolčki, tega raje ne delajte več!

Veliko sreče!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Je pri zaraščenih dlakah pod kožo potrebna kakšna posebna nega strokovnjaka ali lahko za to poskrbim sama?

Pozdravljena!

Se opravičujem, ker nisem videla poduprašanja in nanj prej odgovorila!Če vam uspe sama brez večjih poškodb kože odstraniti vraščene dlačice, potem je vse ok!Sicer pa ob depilaciji nog pri nas vedno poskrbimo,da odstranimo tudi vraščene dlačice, vsaj bolj vidne, če jih je res veliko, ostale pa pri naslednji depilaciji, saj sami si na teško dostopnih mestih res včasih težje pridemo zdraven, kaj šele jih odstranimo!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close