Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style odstranjevanje brazgotin?

odstranjevanje brazgotin?

Pozdravljeni.

Pred leti (v obdobju hude depresije) sem se po rokah močno porezala in so mi ostale brazgotine, ki so precej vidne in moteče. In sicer na notranji strani desne roke, pet črt, dolgih kake 4 cm in precej debele (recimo najmočnejša 2mm). To me zelo moti, sploh ker me ljudje pogosto sprašujejo od kje to in potem si izmišljujem razne izgovore.. seveda moji bližnji vejo, prav vsakemu znancu pa spet ne mislit razlagat. Tega me je zelo sram in resnično bi se jih rada znebila. A obstjaja karkoli, ne glede na to koliko me bo stalo, samo da gre to stran? Kakšno lasersko odstranjevanje ali pa kaj tekaga? Kreme, pilingi… ne vem?

Pozdravljena!

Lahko bi poskusile z mikrodermoabrazijo, to je zelo močan peeling,ki bo zgladil brazgotino, do kolikšne mere pa ne bi vedela, saj s tem prej nismo imelo iskušenj.Če vseeno to nebolečo, po našem mnenju najefektivnejšo “kozmetično” terapijo sprobali, se obrnite kar name!
Priti bi morala vsaj 5-6 krat, cena pa bi bila 40€ za en obisk( morda pa bi sproti opazile, da ne bi bilo potrebno toliko obiskov!)

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close