Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style odrgnjene pete na cevljih – prosim za nasvet

odrgnjene pete na cevljih – prosim za nasvet

Ali ima katera kak nasvet, kaj narediti oziroma kam nesti cevlje popravit, ce so visoke pete odrgnjene? Predno nesem k cevljarju, kateri so dandanes redki in ne znajo ponavadi pomagati, bi rada vedela, ce je sploh kaksna resitev. Cevlji so res lepi, vendar sem premalo pazila na njih in jih po nesreci podrgnila na marmornatih stopnicah. Sedaj je material natrgan, tako da se vidi ogrodje pete. Enkrat sem enak primer nesla k cevljarju, pa je rekel, da nic ne more. A pozna katera kakega cevljarja, ki je ustvarjalen in bi znal pokrpati tovrstno poskodbo? Ljubljana in okolica. Hvala

Vsak čevljar, ki da kaj nase, mora znat preobleč peto in po potrebi pete tudi zamenjat.

Poskusi v Ljubljani na Savski, točnega naslova ti ne vem povedati, je pa čisto zraven Gambita (blizu Žal, nasproti Interspara).

Če prav razumem avtorico je podrgnla peto na višini kakih 2, cm od tal, ne pa peto samo…..

Peto menja vsak čevljar, to ogrodje pa ne…. mislim da se res danes ne da nič narediti, jaz ponavadi take pete nosim v slabem vremenu, če pa je odrgnina preveč moteča, pa grejo v kanto, žal….

Kaj pa, če ti naredi drugačen odtenek pete, tak, ki bi še vedno pasal k osnovnemu modelu? Srebrno petko ali kakšno drugo? Če jih imaš rada, pomisli, kakšna barvna kombinacija bi šla skupaj.

No, verjemi mi, da sem v svojem času shodila in splesala za manjši hrib salonarjev z visokimi petami, in da sem bila redna obiskovalka čevljarjev. Če čevlji le niso iz blaga ali nimajo izredno redke barve ali vzorca, se pete da vedno popraviti.V najslabšem primeru se zamenja obe peti s podobnimi in se ju preobleče z materialom, ki se ujema z ostalim čevljem.

A so ti Jesenice predaleč?
Tam je en čevljar Tomo, ki zrihta res vse. Mislim, da računa po 8 EUR/par, v glavnem zanemarljivo malo, glede na to, da zrihta res vse.
Pa še malo te poduči, kako je treba hoditi, da ne bo tega in tega…:)

Znanka pa mi je ravno zadnjič omenila, da ni bila zadovoljna z njegovo storitvijo, in da je predrago.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close