odrasle ženske in miki miška
marejetaM, 19.07.2021 ob 10:51
vidiš tako Miki kot Mini, pa še racmana jako kdaj
Men so bili te trije liki vedno totalno brezvezni, še posebaj prva dva sta mi bila popolnoma neberljiva, Miki pa toalno nadležen in antipatičen z tistim nasmehom in vsiljivostjo. Njihovih zgodb niti bral nisem. Zgodbe od tatretjega racmana Jakata so se še nekako, dale brati. Ampak vedno mi je bil najbolj všeč Skopušnik. Vedno sem raje imel negativce kot sta Skopušnik ali pa Garfield.
kokoši, 19.07.2021 ob 11:07
Men so bili te trije liki vedno totalno brezvezni, še posebaj prva dva sta mi bila popolnoma neberljiva, Miki pa toalno nadležen in antipatičen z tistim nasmehom in vsiljivostjo. Njihovih zgodb niti bral nisem. Zgodbe od tatretjega racmana Jakata so se še nekako, dale brati. Ampak vedno mi je bil najbolj všeč Skopušnik. Vedno sem raje imel negativce kot sta Skopušnik ali pa Garfield.
Egoistična, vase zagledana, grabežljiva, pohlepna, požrešna, ki sta skrbela le za lastno korist in ki sta škodovala drugim in ju je občasno zaradi tega grizla slaba vest. Ne pa tisti nekompleksni brezvezniki Mikiji, Mini miške in Jakati…
Najbolj grozno, najbolj bedno izgleda, ko se ženska pri 35 nad leti obleče kot najstnica ali otrok. In pazi to, ker se počuti mlado po duši in nikoli staro kot je, ko jo pa pogledaš pa ne samo da izgleda staro, še smešno zraven… Dajte si v glavo, da to kar prodajajo v H&M ali Primarku za deklice ne paše na 45 let staro žensko… Liki iz risank so mogoče za spanje za ženske, pa še pri teh bi bilo bolje, da si kupijo normalno spalno obleko – bi mogoče bile vsaj privlačne svojim možem…. Najboljše: otrok pri 40, občutek jaz sem tako mlada in mlada mamica, podočnjaki do podpazduhe, brez vsakega makeupa, zanemarjena, 80 kil, tunika z miki miško, pajkice, da zakrije bedra in all starke, ki nimajo več prave podobe, ker so stare 30 let in ona je tako ponosna na svoje zglajsane all starke… lepo vas prosim…. dejte se pogledat preden greste iz bajte.
Forum je zaprt za komentiranje.