Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odrasle ženske in miki miška

odrasle ženske in miki miška

Zakaj odrasle ženske tako rade nosite miki miška vzorec? To je simpatično samo na malih punčkah, ne pa na odraslih ženskah, prav smešne delujete

To pa še nisem videla. Ja, bi mi bilo smešno, če bi kaj takega videla.

Odgovor na objavo uporabnika
še nisem videla, 19.07.2021 ob 10:07

To pa še nisem videla. Ja, bi mi bilo smešno, če bi kaj takega videla.

Res ne? Polno jih je po nakupovalnih centrih takih. Ni važno, vitke, močnejše, 20, 40+ . Ene so prav obsedene s tem likom

marejetaM, 19.07.2021 ob 10:06

Zakaj odrasle ženske tako rade nosite miki miška vzorec? To je simpatično samo na malih punčkah, ne pa na odraslih ženskah, prav smešne delujete

A ti govoriš o Mikiju ali o Mini?

marejetaM, 19.07.2021 ob 10:10

Res ne? Polno jih je po nakupovalnih centrih takih. Ni važno, vitke, močnejše, 20, 40+ . Ene so prav obsedene s tem likom

vidiš tako Miki kot Mini, pa še racmana jako kdaj

Ker mi je všeč. Požri se.

Meni je pa vsec. Kaj morem, sem pac otrok po duši. Dosti bolj okusno kot ti umetni podaljski, kricece barve ipd. Na sreco se lahko vsak oblaci kakor mu je volja.

marejetaM, 19.07.2021 ob 10:51

vidiš tako Miki kot Mini, pa še racmana jako kdaj

Men so bili te trije liki vedno totalno brezvezni, še posebaj prva dva sta mi bila popolnoma neberljiva, Miki pa toalno nadležen in antipatičen z tistim nasmehom in vsiljivostjo. Njihovih zgodb niti bral nisem. Zgodbe od tatretjega racmana Jakata so se še nekako, dale brati. Ampak vedno mi je bil najbolj všeč Skopušnik. Vedno sem raje imel negativce kot sta Skopušnik ali pa Garfield.

kokoši, 19.07.2021 ob 11:07

Men so bili te trije liki vedno totalno brezvezni, še posebaj prva dva sta mi bila popolnoma neberljiva, Miki pa toalno nadležen in antipatičen z tistim nasmehom in vsiljivostjo. Njihovih zgodb niti bral nisem. Zgodbe od tatretjega racmana Jakata so se še nekako, dale brati. Ampak vedno mi je bil najbolj všeč Skopušnik. Vedno sem raje imel negativce kot sta Skopušnik ali pa Garfield.

Egoistična, vase zagledana, grabežljiva, pohlepna, požrešna, ki sta skrbela le za lastno korist in ki sta škodovala drugim in ju je občasno zaradi tega grizla slaba vest. Ne pa tisti nekompleksni brezvezniki Mikiji, Mini miške in Jakati…

Ker lahko in ker mi je všeč. In kaj boš sedaj? Odprla še eno temo?

Ker so nedorasle in mislijo, da bodo z nošenjem otroških vzorčkov izpadle prikupne in vesele nad življenjem.

Najbolj grozno, najbolj bedno izgleda, ko se ženska pri 35 nad leti obleče kot najstnica ali otrok. In pazi to, ker se počuti mlado po duši in nikoli staro kot je, ko jo pa pogledaš pa ne samo da izgleda staro, še smešno zraven… Dajte si v glavo, da to kar prodajajo v H&M ali Primarku za deklice ne paše na 45 let staro žensko… Liki iz risank so mogoče za spanje za ženske, pa še pri teh bi bilo bolje, da si kupijo normalno spalno obleko – bi mogoče bile vsaj privlačne svojim možem…. Najboljše: otrok pri 40, občutek jaz sem tako mlada in mlada mamica, podočnjaki do podpazduhe, brez vsakega makeupa, zanemarjena, 80 kil, tunika z miki miško, pajkice, da zakrije bedra in all starke, ki nimajo več prave podobe, ker so stare 30 let in ona je tako ponosna na svoje zglajsane all starke… lepo vas prosim…. dejte se pogledat preden greste iz bajte.

Nekaj je mladostno in moderno,nekaj čisto drugega pa otročje. Otroški motivi so za otroke.

ker lahko, 19.07.2021 ob 11:29

Ker lahko in ker mi je všeč. In kaj boš sedaj? Odprla še eno temo?

Všeč ti je tako neorginalen lik kot Miki? A si nisi mogla najdt kerga bolšga?

Punčkaste barve ne vzorci še manj pa Miki miške ali podobni motivi. To je za otroke. Rada sem zapeljiva, elegantna in ženstvena. Všeč so mi barve, lepi kroji in minimalizem. Recimo stil kraljice – Ranya je ena takih modernih, lepih in vedno elegantnih, ki mi je všeč.

Iz istega razloga, kot ti nosiš črno kiklo do tal in si postrižena na psa.

To,da odrasle zenske nosijo majce z Miki Misko ni se nic, jaz sem skoraj ze 50, pa se vedno gledam Tom&Jerry risanke!

Kaj jaz, se moja mama pri skoraj 80ih gleda risanke, babica in dedek sta jih gledala do 90+, stric in teta malo cez 70 in rada pogledata kako to staro risanko…

saj ni čudno da pol vaši moški  raje za drugimi gledajo. Vsak rad pogleda za lepo žensko, ženske v razvlečeni miki tuniki, ste pa daleč od seksi

da bi se moja punca tako oblačila, ne bi šel nikamor z njo v javnost. To nosijo samo nedorasle otročje ženske

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close