odprtost ljudi v regijah po sloveniji
Sem primorec. Glede tega da smo odprti le do svojih dvomim. Problem so osrednjeslovenci, ki se na primorskem obnasajo kot da so vecvredni. V resnici so zoprni in tecni.
Za mene so najbolj odprti stajerci. Predvsem okolica mb. Ze v studentskih letih sem imel samo dobre izkusnje z njimi. In dobre izkusnje imam se naprej.
Vprašanje je odprtost ljudi, ne samo žensk. Pa nisem Korošica 😁
[/quote]
Ena hecna zadeva…
Upam, da ne bo katera užaljena… kolikor sem imel stika z Gorenjkami so več ali manj vse precej grobe ženske, nobene nežnosti, miline, pa četudi je zunanji videz morda nežen, kot da bi se pogovarjal z moškim. Ne vem, kaj je vzrok, morda igra tu vzgoja ali okolje kakšno vlogo, ampak Gorenjke res niso moj tip ženske. Gobčne, glasne, grobe. Baje so včasih uporabljale “govorjenje na fanta” – kar me v bistvu sploh ne čudi.
Ena hecna zadeva…
Upam, da ne bo katera užaljena… kolikor sem imel stika z Gorenjkami so več ali manj vse precej grobe ženske, nobene nežnosti, miline, pa četudi je zunanji videz morda nežen, kot da bi se pogovarjal z moškim. Ne vem, kaj je vzrok, morda igra tu vzgoja ali okolje kakšno vlogo, ampak Gorenjke res niso moj tip ženske. Gobčne, glasne, grobe. Baje so včasih uporabljale “govorjenje na fanta” – kar me v bistvu sploh ne čudi.
[/quote]
Z Gorenjčani nisem imela veliko stika, razen z gasilkami in gasilci iz Smokuča. Razen dveh (kot jih opisuješ), se mi zdijo ostale čisto normalne 😁 Kakšne so pa ženske drugod po Gorenjski, pa veste le moški 😁
Ljudje po regijah so odprti toliko, kot si ti odprt in spoštljiv do njih…
Moje izkušnje z Gorenjci so odlične, pa sem Primorec. So malo trši od ostalih ampak všeč mi je njihova disciplina in občutek za red. Vegetacija je tam kratka in posledično so bolj “skrti” od Primorcev, ki imamo hrano dobesedno čez celo leto. Posledica je varčnost Gorenjcev in malo več lenobe pri primorcih. . . Ne bi posploševal. Malo smo različni po regijah. Se spomnim Zasavja, ko.sem bil mlajši. Tam se res nihče ni nasmejal…morda zgolj slučaj.
Forum je zaprt za komentiranje.