Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odprava magije

Odprava magije

Ful sem vesela, da sem naletela na gospo, ki mi je res pomagala pri odpravi črne magije, negativnih energij. Ker se pa kot vsaka prava oseba, ki se ukvarja s tem, ne oglašuje težko prideš do takšne osebe. Zato bi vseeno jaz želela dat njen kontakt predno se forum zapre in mogoče še komu lahko pomaga 070 110 173.

Tudi jaz sem spoznala eno tako in mi je pomagala. Mogoče celo ista. Sam se ne spomnim več številke, sam imena a je ga. Petra mogoče?

Odprava crne magije ki jo naredis sam ne pomaga dolgo ce nimas dolocenih zascit na sebi im spostujes zemeljskih in nebeskih zakonov. Tako da bos spet kmalu tam.ona bo pa kasirala.

sami seb reklamo. črna magije ne obstaja.

Žal še kako obstaja, sam ljudje v to ne verjamejo in se zato niti ne borijo proti temu. Samo enostavno tonejo v življenju in ne vejo zakaj. Ni vse črna magija, logično. Jo je pa več kot si mislimo. Marsikateri zakon, ki se naenkrat pretrga, marsikatera nepojasnjena bolezen, alkoholizem, prenajedanje, marsikatera odvisnost, ko se nečemu ne morejo ljudje upret, kakšne nezavedne blokade itd. Sam o tem se ne govori in tisti, ki pa hoče slabo jo nemoteno izvaja. Seveda dokler mu se vse ne vrne. To pa ja, prej ko slej.

Odgovor na objavo uporabnika
Zadovoljna, 22.09.2025 ob 19:25

Ful sem vesela, da sem naletela na gospo, ki mi je res pomagala pri odpravi črne magije, negativnih energij. Ker se pa kot vsaka prava oseba, ki se ukvarja s tem, ne oglašuje težko prideš do takšne osebe. Zato bi vseeno jaz želela dat njen kontakt predno se forum zapre in mogoče še komu lahko pomaga 070 110 173.

Pa dela pro bono? Ker, če krade denar naivčinam,  se bo črna magija nakopičila v in na njej, i crno se ji piše.

Ne, ne dela pro bono. Veliko energije vloži v delo in moli cele dneve dokler ni končano. Plačaš pa samo 1x kot dogovorjeno na začetku in ne nateguje z nenehnimi plačili, kar je velik plus.

Če kdo rabi jo priporočam, ker takšne energije še v življenju nisem začutila in res mi je pomagala: 070/110 173

Kako pa gre z davčno skupaj, kaj piše na računu? Izganjanje hudiča x1?

Ja vprašanje kako, ampak to so pač take stvari. Ampak, če pomaga, jeb… ga in če človek res ne ve več kam bi se obrnil na pomoč, lahko proba ane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close