odpiranje samostojnih oken v Wordu
Odprem dokument v Wordu in ga zminiziram v opravilno vrstico. Odprem drug dokument in se mi v opravilni vrstici pokaže kot drug, samostojni dokument, tako da lahko prosto preklapljam med njima, in če želim, imam lahko tudi 5 dokumentov na voljo v opravilni vrstici. Tako imam doma in tako sem navajena delati, odkar pomnim.
V službi pa mi sedaj računalnik tega ne omogoči. Praktično imam lahko odprtih pet dokumentov, vendar moram med njimi preklapljati v orodno vrstici Okno, ali pa z ukazi Razporedi vse ali Razdeli. V zgornjem levem kotu dokumenta imam tako dvojne gumbe za Minimiziranje, Pomanjšanje in Zapiranje (ene za Word, ene pa za trenutno aktivni dokument).
Iščem po ukazih, pa ne najdem, s čim spremeniti nastavitve, da bi jih imela tako kot doma.
Lahko pomagate?
Ne gre. Na Orodja>Možnosti>Pogled imam samo naslednje opcije:
Pokaži (risbe, sidra za predmete…, zaslonske namige,… kode polj, senčenje polj), Nenatisljivi znaki (tabulatorski znaki, presledki…, skrito besedilo, vse) in Okno (vrstica stanja, navpično ravnilo, vodoravni drsni trak, navpični drsni trak). Pod tem pa samo še V redu in Prekliči.
Ali to pomeni, imam inštalirano kakšno okrnjeno verzijo Worda?
Hvala za pomoč.
Forum je zaprt za komentiranje.