Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija odpiranje samostojnih oken v Wordu

odpiranje samostojnih oken v Wordu

Odprem dokument v Wordu in ga zminiziram v opravilno vrstico. Odprem drug dokument in se mi v opravilni vrstici pokaže kot drug, samostojni dokument, tako da lahko prosto preklapljam med njima, in če želim, imam lahko tudi 5 dokumentov na voljo v opravilni vrstici. Tako imam doma in tako sem navajena delati, odkar pomnim.
V službi pa mi sedaj računalnik tega ne omogoči. Praktično imam lahko odprtih pet dokumentov, vendar moram med njimi preklapljati v orodno vrstici Okno, ali pa z ukazi Razporedi vse ali Razdeli. V zgornjem levem kotu dokumenta imam tako dvojne gumbe za Minimiziranje, Pomanjšanje in Zapiranje (ene za Word, ene pa za trenutno aktivni dokument).
Iščem po ukazih, pa ne najdem, s čim spremeniti nastavitve, da bi jih imela tako kot doma.
Lahko pomagate?

Menu Tools –> Options –> jeziček View –> namalaj kljukico pri Windows in Taskbar

Ne gre. Na Orodja>Možnosti>Pogled imam samo naslednje opcije:
Pokaži (risbe, sidra za predmete…, zaslonske namige,… kode polj, senčenje polj), Nenatisljivi znaki (tabulatorski znaki, presledki…, skrito besedilo, vse) in Okno (vrstica stanja, navpično ravnilo, vodoravni drsni trak, navpični drsni trak). Pod tem pa samo še V redu in Prekliči.
Ali to pomeni, imam inštalirano kakšno okrnjeno verzijo Worda?
Hvala za pomoč.

Če prav razumem, imaš sedaj v menu, okno napisane vse odprte datoteke eno pod drugo, spodaj v orodni vrstici pa samo eno ikono, ki prikazuje trenutno odprt wordov dokument.

Meni normalno deluje tako, da dam v: orodja,možnosti,zavihek pogled, kljukico v okna v opravilni vrstici.

Okrnjenih verzij Worda ni. Lahko pa imaš kakšno starejšo verzijo, ki takega pogleda ne podpira. Če se prav spomnim lahko tak pogled nastaviš od verzij 2002(XP) naprej.

Žalostno, a resnično… v službi imam inštaliran Word 97…
Vseeno hvala za pomoč, zlati ste!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close