Odpeljalo se mi bo
Ne vem a sem edina ampak…. Zivimo na vasi in očitno bomo samo še okoli vozili…
3 otroci
1: košarka: 2 tedensko, karate 2 tedensko
2: nogomet:3 tedensko, 1 tedensko judo
3: gimnastika 2 tedensko, plesne 1 tedensko
Prov nič ni tko da bi lahko peljala vsaj 2 hkrati 😀 en dan v tednu se bom pomoje samo vozila sem in tja 😀
Saj se usklajujemo pa imamo še težave ker noben nima samo 1 otroka…
Nekateri pa ratajo na kamot in na koncu voziš svoje in njihove otroke (videno pri karateju lani),ko pa omeniš, da so oni na vrsti pa pač njihov otrok takrat ne gre….
Hm omejiti dejavnosti ja itak, sem pomislila na to ampak smo že ker srednji bi šel še na boks, tavelka na folkloro in šah, tamala pa balet…..
Pa kaj naj črtamo karate (hodi že 4 leta pa za motoriko je fajn ravno tako je ravno tam dobila samozavest in kar nekaj novih prijateljev prej se je vedno upirala na prijateljice iz vrtca, šole) , do košarke ima res veselje in tudi razmiga se.
Srednji ima judo že 3 leto in z takim veseljem hodi pri nogometu se pa zalufa (ima velikoo preveč energije), mlajša pa sicer še ni čisto ugotovila kaj je zanjo in bi šla povsod če ji sedaj preveč omejimo mogoče ne bo našla dejavnosti na katero bo hodila res z veseljem.
Obšolske dejavnosti, 30.09.2021 ob 21:02
Saj se usklajujemo pa imamo še težave ker noben nima samo 1 otroka…
Nekateri pa ratajo na kamot in na koncu voziš svoje in njihove otroke (videno pri karateju lani),ko pa omeniš, da so oni na vrsti pa pač njihov otrok takrat ne gre….
Hm omejiti dejavnosti ja itak, sem pomislila na to ampak smo že ker srednji bi šel še na boks, tavelka na folkloro in šah, tamala pa balet…..
Pa kaj naj črtamo karate (hodi že 4 leta pa za motoriko je fajn ravno tako je ravno tam dobila samozavest in kar nekaj novih prijateljev prej se je vedno upirala na prijateljice iz vrtca, šole) , do košarke ima res veselje in tudi razmiga se.
Srednji ima judo že 3 leto in z takim veseljem hodi pri nogometu se pa zalufa (ima velikoo preveč energije), mlajša pa sicer še ni čisto ugotovila kaj je zanjo in bi šla povsod če ji sedaj preveč omejimo mogoče ne bo našla dejavnosti na katero bo hodila res z veseljem.
AL pa če raje poveš, da se ti ne da ukvarjat z otroki. Naj imajo po eno dejavnost in to uskladi med seboj, da več kot 2x na teden ne boš taxi služba. Si mama ne taxi služba.
Tudi sama imam 3 otroke in vem kako ti je. Moji so že zrasli in nisem več taxistka. Je pa bilo noro, sploh, ker sem bila sama za vse, mož jih ni prevežal. Včasih sem tud mislila, da se mi bo zmešalo. Jaz sem potem kombinirala, da sem na primer enega peljala na dejavnost, najmlajsi je sel z mano z zvezki. Šla sva v knjižnico, da je tam delal nalogo in potem sva peljala iz dejavnosti domov. Tako sem prihranila na času in bencinu, da se nisem vozila gor in dol. Med dejavnostmi sem zmeraj tudi nakupovala, ali pa v avtu drugega otroka spraševala snov za šolo.
Bilo je pestro in je minilo. Zdrži, meni ni žal, da sem se toliko ukvarjala z otroci in jim omogočila dejavnosti. Ko bom pa babica, pa upam na zdravje, da pomagam svojim, jaz pomoči nisem imela.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.