Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Odnosi v službi in slabe delovne razmere

Odnosi v službi in slabe delovne razmere

Odkar delodajalec izvedel, da sem noseča sem, imela vsaj do sedaj lažje delovno mesto, kjer sem lahko zdržala, sedaj, ko se mi kmalu izteka pogodba so me premestili na drugo delovno mesto, kjer bi naj bilo primerno za nosečnice ampak je ravno nasprotno, velik tempo, velika norma , slab zrak in hrup radia. Sem na uvajanju ampak priznam, da ni lahko, da je napor in mi to delovno mesto prestavlja velik napor, ker je forsiranje za čim večje število izdelkov in tudi norma ista kot imajo ostali delavci, ki delajo dlje časa. Če nebi bila noseča priznam bi zmogla ta napor, ker tudi dosegam veliko število komadov ampak do norme nikakor ne morem priti, ker mi je pretežko, začne me dušiti nikomur pa ne upam govoriti, ker seveda želijo, da dosežeš normo kljub mojemu stanju nosečnosti. Velikokrat premišljujem, da bi šla v bolniško, ampak si ne upam, čeprav vem , da to počnejo z namenom, da grem čimprej stran od njih, ker, ko si noseča predstavljaš za njih samo odvečno breme. Kaj v tem primeru sploh narediti cele noči niti ne spim otrok veliko brca, na delovnem mestu in začne se mi večkrat vrteti pozabim tudi piti , ker samo slišim ozadje čimveč komadov moreš narest , da bo norma. Jaz enostavno bi najraje kar umrla tako se počutim.

Pojdi na bolniško, zdravje je samo eno še posebej če maš otroka. Zaradi tega nastanejo lahko travme na obeh.

Pojdi na bolniško, bo manj denarja na TRR. Boš pa več doma naredila, npr.kuhanje iz osnovnih sestavin, več časa za ugodnejše nakupe, doma boš več naredila, mogoče kakšno uro dela za sosede, znajdi se, finančno boš na boljšem.

Ker to kar se ti dogaja, je nehumano do nosečnice. Ni dopustno. Prva sta vidva z otrokom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close