Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odmor za malico v OŠ – 15 minut

Odmor za malico v OŠ – 15 minut

Danes so izvedeli, da se jim odmor za malico skrajša na 15 minut, na račun rekreacijskega odmora, med katerim se svaljkajo po hodnikih, ker se jim za 15 minut ne ljubi preobuvat za it ven.

15 minut se mi zdi premalo, glede na dejstvo da je treba hrano iz kuhinje še v razred dostavit. Kako imate urejeno v vaših OŠ?

Mi smo imeli malico 15 minut. 2 ucenca sta odsla v kuhinjo po hrano in pijaco in jo prinesla v razred. In se pojedli smo. Koliko casa pri vas doma jeste kos kruha z namazom in spijete zraven caj ali kozarec mleka? Pol ure, 1 uro?

No, pa se je začelo. Hvala bogu s temo, ki jo imajo otroci in njihovi starši najraje : malica in odmor. A nalogo so danes že morda dobili ? Je bila težka, ali so jo otroci sami naredili? Kaj pa na popoldanske dejavnosti ste vsi uspeli po urnike priti?

Odgovor na objavo uporabnika
pocasni ste, 01.09.2025 ob 17:54

Mi smo imeli malico 15 minut. 2 ucenca sta odsla v kuhinjo po hrano in pijaco in jo prinesla v razred. In se pojedli smo. Koliko casa pri vas doma jeste kos kruha z namazom in spijete zraven caj ali kozarec mleka? Pol ure, 1 uro?

Mi smo imeli po 20 minut, pa smo dobivali kruh z načim namazan že v košari. Sedaj dobijo med, marmelado, tunin namaz…. v posodi in samo 3 nože na razred.

Je pa res da pri nas tudi doma počasi jemo in ne goltamo hrane.

lej enga kosa kruha z marmelado ne moreš jest 20min, pa če zarad mene žvečiš po polžje.

Mi smo imeli 20min, s tem da smo vsi pojedli tist kos kruha v max 10min. Ne razumem v čem je problem, dva učenca gresta itak 5min prej iz razredo po malico, prinesete gor, 2min traja da greš iskat tisk kruh, normalno poješ za mizo v 5-10min in to je to.

JENK, 01.09.2025 ob 17:47

Danes so izvedeli, da se jim odmor za malico skrajša na 15 minut, na račun rekreacijskega odmora, med katerim se svaljkajo po hodnikih, ker se jim za 15 minut ne ljubi preobuvat za it ven.

15 minut se mi zdi premalo, glede na dejstvo da je treba hrano iz kuhinje še v razred dostavit. Kako imate urejeno v vaših OŠ?

???? Ne ljubi se jim preobuvati? A to se po novem koga vpraša v šolah? Pa ja… kaj pa potem, a na stranišča in na telefone?
Kdo jih pa vpraša, ali se jim ljubi? To se gre na rekreacijo in pika.
Avtor, menda ne podpiraš tega  ne ljubi se mi ?

JENK, 01.09.2025 ob 18:38

Mi smo imeli po 20 minut, pa smo dobivali kruh z načim namazan že v košari. Sedaj dobijo med, marmelado, tunin namaz…. v posodi in samo 3 nože na razred.

Je pa res da pri nas tudi doma počasi jemo in ne goltamo hrane.

Pri nas je bilo tudi 15 minut. Ponavadi je bil kos kruha ter različni namazi in čaj ali pa bela kava. Pa smo vsi prišli na vrsto, tudi počasi pojedli s tem da nismo imeli treh nožev za mazat temveč samo enega…

Tudi pri nas imajo 15 min. Moji so 5, 6 in 8 razred in mi nikoli nihce ni rekel, da imajo premalo casa

Ja madonca no, akdo pa dostavijo sončkom hrano, mamice? Sej niste več normalni. Zato pa prihajajo razni Al, kjer vam bo dal manj kot 15 ??????☺️☺️☺️☺️☺️☺️

Mi nismo imeli nobenega noza. Kruh je prisel ze namazan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close